+1 oy
757 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (466 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar Eylül'de mahkemem var çekişmeli gidiyor az önce avukatım bilgi verdi , adliyede çocuğu sosyal  inceleme için götürmem gerekiyormuş arayıp öğrendim yani çocuğun bende kalması çocuğun faydasına mı değil mi diye , babasıda gelcekmiş oraya, şimdi bu durumu yaşayan varmı orda beni neler bekliyor hiç bilgim yok lütfen yardım eder misiniz 

8 Cevaplar

0 oy
(3,075 puan) tarafından
Bizi ayrı ayrı içeri aldılar önce çocukları sonra beni sonra babayı herkesi dinlediler sonra karar veriliyor ya anneye ya babaya verilmek üzere 
(466 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Anneyle çocuğun nasıl bakilidigina bakmicaklarmi anneyle çocuk oynamicak mi önce cnm, evi var arabası var nafakayida geç yatırıyor mayısı Haziran'da hazirani temmuzda öyle yatirior... Çocukla onlar vakit gecircekse ozaman babasını niye çağırıyorlar ki
(466 puan) tarafından
Sosyal hizmetlerle gorusdum bayramdan hemen sonra eve gelirlermi acaba hemen, ben hava güzel hep dışarda oluyorum oflumlar, evde yoksak ariyorlarmi acaba
(3,075 puan) tarafından
Beni aradılar öyle geldiler evdemisjniz diye
(466 puan) tarafından
Bende 1 hafta önce sosyal hizmetlerle goruşme yapdm , ne zaman gelirler acaba eve bakalm inşallah ararlar benide
(466 puan) tarafından
Kuzucuklarin annesi ., ev ziyaretine hayla gelmediler 1 ay oldu acaba oğlumun babasının evinemi bakdilar sadece bana gelmediler öyle bişe olmaz dimi,, ben bu sosyal hizmetlerle goruşme sonucunda noldu bilmiyorum acaba neye karar verildi annede mi kalcak çocuk babada mi  bunun haberini bana vericeklermi yada mahkemede hakim mi soylicek anlamadim
-Reklam-
0 oy
(466 puan) tarafından
Bilen yokmu kızlar nolcak orda soru sorcaklarmi anneye orda napicam bilgi verir misiniz lütfen 
0 oy
(4,324 puan) tarafından

image

canım arkaşıma sordum bu şekilde yazdı 
(466 puan) tarafından
Ayy cnm benim Allah razı olsun teşekkür ederim, avukatlar yapmaz demişde arkadaşın zaten avukat yapmicak avukat bana ne zaman yapilcak gün ve saat yerini bildirdi adliyede yapilcak sosyal hizmetler, cnm arkadaşn nerden biliyor bunları sosyal hizmettemi calisiyor
(4,324 puan) tarafından
Rica ederim canım evet canım sosyal hizmetlerde çalışıyor bende dedim avukatı söylemiş sadece dedim
(466 puan) tarafından
Aynen cnm avukatm söyledi şey acaba anneye babanın şeylerini soruyorlarmi hani nasıl davranıyor içkisi varmı gbi, çocuk görüşlerine geliyor babası çocuğu ağlatıyor cocukda korkuyor ediyor bunlarida soylim mi , bide velayet zaten annede kalcaksa buna neden gerek duyuyolar çocuğumu almazlar dmi 1 yaşinda 14 aylik, bide ben şuan çalışmıyorum sorum olur mu nafaka var bide annemler yaridm ediyor babam yardım ediyor para konusunda
0 oy
(466 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Oğlumun Babası görüşe geldi off off, 1 aydır gelmedi çocuğum yine korktu ağladı, gene kafaya göre saat uzatıyor akşam 18.00 da bitiyor normalde ama yok saatler 2 saate uzadı diyip akşam 19.07 kadar çocuğu vermedi, bu arada uzayan saatlerin mahkeme kağıdını da asla göstermiyor yalan olduğu belli bizde bekliyoruz erkek kardeşim yanımıza gelmeseydi 18.15 de polisi aricakdim 15 dakika müsade ettim vermesse aricakdm polisi kardeşim hayrına durdum ama yarın şikayete gidicem aile içi kadına şiddet bürosu var durum olunca oraya gidicem , ve şöyle durum var bu hafta sosyal hizmetler var adliyeye gidicem , ben onu şikayet ettim diye oda gidip bana çocuğu göstermiyo diyip yalan atıp saatleri uzatır mı acaba sosyal hizmetlere yalan yanliş şeyler anlatıp kandirirsa onları gerçi sosyal hizmetler pskolok o adamın yalan söylediğini anlarlar, sizce ne yapayım çocuğum arada maf oluyo ya nasıl adam vicdan yok 

0 oy
(3,163 puan) tarafından
Çocuğun aile bireyleri değerlendirilir yaşayacağı yer uygun mu kendine ait odası var mı evde kaç kişi yaşıyor maddi durum nasıl geçim nasıl sağlanıyor vs bunlara bakılır
(466 puan) tarafından
Teşekkür ederim odası var ama küçük aynı odada uyuyoruz sorun olmaz heralde, ben çalışmıyorum evde 3 kişiyiz annemin emeklisi var ben nafaka alıyorum , babamda yardım ediyor para konusunda
tarafından
Derannn ablaaa :)
0 oy
(466 puan) tarafından
Sosyal inceleme yapıldı kızlar, ama şöyle bişey var oğlumun babası goruş saatleri 1 saatti ama gitmiş nasi yapdiysa avukatıda yok 2 saate görüş cikarmiş, ama sistemde asla böyle bir şey yok avukatimda böyle bir Bilgi yok diyor adam mahkeme kağıda vermiyor bana sosyal hizmetlerde bana dediki saatler uzamış 2 saate çıkmış diyor şimdi bu nasıl oluyor ben anlamadım ortada kağıt yok ama saatler uzamiş ne iş bu acaba 
(466 puan) tarafından
Cnm nasi yk çocuğu borakmiyor ağlatıyor benm açımdan sorum yok görsün ama ağlatıyor çocuğu bunaltiyor gidiyor kendi ocdigo sudan verior çocuk onu istemiyor elleriyle yüzünü itikliyor çocuğu 2 saat boyunca kucakdan indirmiyor çocuğu okadar çok.bunaltiyor ki kavga çıkarıyor çocuk onun kucagimdayken bağırıp çağırıyor çocuğum korkuyor ağlıyor korku dolu gözlerle bana bakıyor beni kurtar gibi çocuğu bezdiriyor artık , oyuncak veriyor adam oyuncağı sıkıca tutuyor ki alıp yere atıp kırmasin diye  çocuğun bezi doluyor karnı acıkiyor vermiyor çocuğu ben nasıl dayanım şimdi o çocuğa
(1,031 puan) tarafından
Yani ne diyeyim ama bir süre sonra bırakıyorlar babalıklarını
(466 puan) tarafından
Aynen biliyorum cnm ilk bosanmadan snra çocuk tatlı geliyor peşine düşüyorlar snra birakiyolar inşallah oda bırakır belalı bir tip mahaleye artk rezil etti kufurleriyle olayıyla hep
(1,031 puan) tarafından
Allah yavrun hakkında en hayırlısı ne ise onu yaşatsin
(466 puan) tarafından
Amin  bütün yavrularımıza herkesin çocuğuna
0 oy
(466 puan) tarafından
Kızlar sosyal hizmetlere gideli 1 ay oldu , ama çocuğun odasına gelip bakicaz demediler,  gelip bakiyorlarmiş hayla gelmediler acaba diyorum çocuğumun bende kalmasını yararlı gördüler de ondan mı ev ziyareti yapmadılar merak ettim 

bilen varmı aranızda   acaba oğlumun babasının evine mi bakdilar sadece,  

bana gelmediler öyle bişe olmaz dimi sosyal hizmetlerle goruşme sonucunda noldu bilmiyorum acaba neye karar verildi annede mi kalcak çocuk babada mi  bunun haberini bana vericeklermi yada mahkemede hakim mi soyleyecek
0 oy
(2,580 puan) tarafından
Son durum nedir
(466 puan) tarafından
Hiç bir bilgim yok merak içindeyim Haziran'da sosyal hizmetlerle görüştüm, artık daha noldu ne rapor hazırladılar bilmiyorum ev ziyaretinede gelmediler ama gelcez demediler sonucu nerden ogrenebilirim
(2,580 puan) tarafından
Bilgim yok maalesef. Siz arayıp sorun isterseniz bulunduğunuz yerin sosyal hizmet merkezine
(466 puan) tarafından
Sormaya gerek varmı bilmiyorum ki, mahkemede belli olur heralde
(466 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Durumu öğrendim sosyal hizmetler öyle güzel sonuç cikarmişlar ki,  Allah'a şükür çok mutlu oldum oğlumun bakımını çok güzel yapdigimi kiyafeetleri mevsimine uygun giydirdigim boşanma olunca çocuğu davacı anneye verilmesini talep etmiş sosyal hizmetler ve çocukla kişisel ilişki kurulunca çocuğun babada yatısız olarak duzenlenmesini istemişler baya uzun yazmışlar yani çocuğumun bende kalmasını daha iyi yararlı gormuşler cnm sonuç bu
(2,580 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun hem siz hem çocuğunuz için. Hâlâ boşanma gerçekleşmedi mi
(466 puan) tarafından
Teşekkür ederim, ya ben kira sıkıntısından ailemle elaziga tasindim taşındıktan bir kaç gün sonra mahkeme vardı gidemedim duruşma ertelendi, çocuk goruş saatleri 5 saate çıktı babası gelip oglunu Elazığ'da görecek ama gelmiyor sürekli bizi şikayet ediyor kendisi ceza yiyor , duruşma ben gidemedigim için Aralık ayına ertelendi mecburen gidicem bu sefer adam yalandan iş yapıyor mahkemede

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 107 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zeynepagd (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sarya (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 597 göst.