0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından
Kızlar nedendir bilmiyorum bir haftadır üzerimde kötü bir enerji var. Bütün işlerim çok zor çok çetin sürekli kötü düşünceler içindeyim şimdi diyeceksiniz ki böyle şeylere inanmayın ama kızlar benim eski kaynanam tam bir şe.ytandı büyü musallat hacı hoca işlerinden çok iyi anlardı çok zor ve stresli bir hayatım var çocuklarım çok huysuz sürekli ağlıyorlar eşimle boşanma sürecindeyiz mahkemeler çok şükür benim lehine gelişiyor bunlar bana çok bilendiler. Bundan dolayı herşey yapabilirler çocuklarım ağlayınca sinir krizi geçiriyorum bağırıp çağırıyrm allah biliyor ya buda beni çok üzüyor. Sağlık kabine ne gidiyorum şimdi sakinleştirici yapmak için. Dün durduk yere telefonum kırıldı 10 gün öncede kocaman camlı mutfak kapım kırıldı ne yapacağım bilmiyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,544 puan) tarafından
Evini sirkeli su ile sil, duşta durulama suyunada sirke karıştır. Durumun varsa onlineda olsa psikolojik destek al, sabahları uzak bir fırına dahi olsa yürüyüşe cik 
(2,544 puan) tarafından
Evde bakara suresi aç sesli dinle bazen sen oku, insirah bol bol oku. Allahin izni ile geçer
-Reklam-
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Boşanma sürecindeymişsin böyle hissetmen stresli olman normal.
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Canım öyle şeyler düşünme.Cok zor bir dönemdesin streslisin yaşadıkların normal değil sende bir insansın vücudun böyle tepki vermesi normal.Cocuklarina bağırman psikolojik açıdan onları etkiler.randevu al psikyatriye gerekirse ilaç kullan.Annemde boşandı biz küçükken annemde bize kızıyordu bağırıyordu, psikolojisi bozulmuştu,çok agresifti sinirliydi ama çok şükür şuan iyi oldu.yasadiklarindan böylesin Allah yardımcın olsun kardeşim❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriiiii (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
28 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ececomez61 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 420 göst.
0 oy
7 cevap 506 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,594 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...