0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (943 puan) tarafından
Aşırı korkuyor ya, bazen bir odadaan bir odaya ben geçirmeden geçmiyor şiddetli bir ortamda da büyümüyor elhamdülillah ama acaba nerede yanlış yapıyorum sizinkiler de böyle mi? 

7 Cevaplar

0 oy
(6,273 puan) tarafından
isik tut flashla duvara baybay falan yapin oynasin golgeyle yaninda . alisir zamnla
-Reklam-
0 oy
(5,630 puan) tarafından
Yanlis yapmiyosun canim normal bi durum :) 

Bi zaman sonra evde ki esyalarin golgesinden de korkabilir. 2 yasina dogru geciyo. Ben hep golgemiz oldugunu anlatmaya calistim ama ne kadar anlarsa. Elimle sekil falan yapar gosterirdim
0 oy
(565 puan) tarafından
Benimki oynuyo gölgesiyle bilmiyorum canım seninki neden korkmuş ama bız karanlıkta flaşı açarız ellerimizle fln oyun yaparız duvarda gölge oyunu gibi;)bayılır
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Bende bigun uyuturken kaşlarını catmis dudagini buzmus duvara bakıyordu anladım o an gölgesinden korktuğunu hemen ellerimle oyun yaptım öyle geçti korkusu canım 
0 oy
(498 puan) tarafından
Korku dönemi bu dönemler biz bir kaç şeyi atlattık az kaldı ama tam bitmedi korkuları. Tek çare açık hava çok iyi geliyor. Dışarı çıkar 
0 oy
(1,715 puan) tarafından

Kiz yok benimki 16 aylik arada bir akşamlar ışığı gidip kapatıyo bende telefonun feneriyle golgede el ksaretleri falan yapiyorum veya ışıklar gidinde baslarda meraklı bakiyprdu ama hiç ürkmedi golgeyle oynuyo :Dkorlutsamda korkmuyo

0 oy
(20,261 puan) tarafından
Bı ara oluyor o. Gölge oyunları oynayabilirsiniz. Zamanla geciyo. 
(20,261 puan) tarafından
Mazidagindayim ben şuan ☺️ Göksu nerde bilmiyorum malwsef
tarafından
Şeyde canım hal kavşağı tarafında havaalanına yakin yaa gel birgün kahve icelim
(20,261 puan) tarafından
İnşallah dostum hal kavsaginin orda oturuyodum bundan 2 hafta onceye kadar ☺️ burayw taşındım şimdi ☺️ inşallah nasip olur ben de görüşmek isterim ne güzel olur ☺️❤️
tarafından
Kız şansa bak ben geldim sen öteye gitmişsin özelden irtibat kuralım da görüşelim cidden  ❤️
(20,261 puan) tarafından
Tamam inşallah ☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 120 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
30 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
15 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Cedric (1,150 puan) tarafından soruldu