0 oy
50 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından
Yaklaşık iki aydır diyetteyim hiç böle bişi olmazdı sprailim War hamile olamam bnce 1 sendir War sizce gebelikmidir DHA önce kahverengiye gibi kırmızıya yakın iki üç gündür de pembe sulu bı şekilde regl oldum sanıyorum regl da bitteli iki haftaya yakın oldu bittili yeni regl için de erken DHA başına böle bişi gelen var mı bilgisi olan burası yerimidir bilemedim kusura bakmayın lütfen 

1 cevap

0 oy
(571 puan) tarafından
Bitki fkan iciyorsan canım belki o yapmıştır.spor yapıyorsan sonuç olara spiralin var spiral adeti etkiliyor adeti uzatır afet düzenini etkiler belki ksymişsa bir git baktır 
(69 puan) tarafından
Evet spor yapıyorum ama öyle ağır değil haftanın iki üç günü 1 2 aydır yapıyorum bu hafta böle sorun oldu
(571 puan) tarafından
Spirali bayanlarda bence böyle sorunlar oluyor bende yok ama eltimden biliyirum.bitkisel sylr iciyorsan oda yapar
(69 puan) tarafından
Evet oluyormuş ama ben 1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum hiç böle problemle karşılaşmadım acaba gebelikmidir diye korkuyorum açıkçası iki tane oğlum War ve biri 2 biri 4 yaşında 3 çocuğu düşünmüyorum açıkçası Rabbim olmayanlara nasip etsin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sultan cadirci (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde tugce_04 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
19 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
4 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asli65_ (15 puan) tarafından soruldu

404,215 soru

12,109,403 cevap

36,430 kullanıcı

...