0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
Bütün evi sil süpür buhar ile dezenfekte et hergun böyleyim gündüz sadece zamanımı kızıma harcıyorum gece temizlik sevenler bendensiniz :))

10 Cevaplar

0 oy
(6,000 puan) tarafından
Yok canım, ben gündüzcüyüm zaten ses olur gece istesemde yapamam
(52,033 puan) tarafından
ben cok ses yapanlardanim takir tukur vururum her yere kizim uyuyunca hayat duruyo bizim evde bebekliginden beri oyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yarım saat önce bitirdim terimi attım duşumu aldım uykumun gelmesini bekliyorum her gece aynı durum ya yorgunluktan uyuyamıyorum bu sefer de sabah kalkamıyorum 
0 oy
(1,156 puan) tarafından

Gece temizlik yapsam komşular sabah kapıya dayanır. Komşum gece temizlik yapsa ben kapıya dayanırım :D

(127 puan) tarafından
Benim o konuda sıkıntım yok elektirik süpürgesi sessiz çalışıyor:))
0 oy
tarafından
Bende gece enerjik olanlardanım ama ses ve eş sıkıntısı var :D ☺️
0 oy
tarafından
Evet bennn :) 

Şimdi mola verdim. 
(127 puan) tarafından
Aynen son olarak bulaşıklari yerleştirip kıza mama verip yatarım  :))
0 oy
tarafından
Yapacaktım tam ama eşim  sokurdanmaya başladı;)
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Cem Özkök burda ne işin var:)))
(127 puan) tarafından
Hahaha:)))
(276 puan) tarafından
Ben o adamın temizlik yapışını sevmiyorum gösteristen yapıyo gibi birde sanki temizlik yapsa da aynı gibi geliyo ama kadir ezildinin temizligine bayılıyorum ve yaptığı temizlikte belli ediyo kendini
(127 puan) tarafından
Buhar ile bende çok yaparim camları filan baya iyi oluyor
(276 puan) tarafından
Kullandığı aletlere lafım yok adama zaten beleş geliyo ürünü tanıt diye ama sanki o kadar temizlik yapiyo sanki yapmamış gibi
(2,546 puan) tarafından
Valla keşke her erkek yapsa örnek olsa bazıları.cogu kadınin eline su dokemez ya valla.hergun bin tane iş yapiyor ben bakarken yoruluyorum .kadir ezildiyi de sevmiyorum yapmacık geliyor artık.cem ozkoke de bayilmiyoeum ama takip ediyorum güzel işler çıkarıyor bence
0 oy
(52,033 puan) tarafından
gece öldurseler yapmam ☺️
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Gece yapmam hiç. Zaten müzik açmadan kılımı kıpırdatmam :) o yüzden gece de müzik dinleyemiceğim için sesli şekilde o yüzden akşam kızım uyuduktan sonra anne saatine geçiş yapıyorum. Bizim üst komşu sürekli öyle. Bir şeyleri çekip itip duruyor. Kaç defa yönetime şikayet ettim. Son uyarışım da polise şikayet edicem dedim. Daha da gece ses gelmiyor şükür. 
0 oy
(442 puan) tarafından
Ben de çok seviyorum gece temizlik yapmayı ama gece ev süpürmek iyi değil diyorlar 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 305 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 304 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Busra_yasar123 (131 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 367 göst.
10 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Alfa anne. (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 342 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,157 puan) tarafından soruldu

412,134 soru

12,407,068 cevap

44,652 kullanıcı

Kategoriler

...