0 oy
265 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (610 puan) tarafından

image

Kızları kusura bakmayın ama gerçekten kokudan enfeksiyon dan bıktım bunu aldım anca geliyor hamileyim şu an doğumdan sonra kullan dedi aldığım kadın alan memnun kalan varmı 

7 Cevaplar

+2 oy
(2,377 puan) tarafından
Ben bu tarz şeylerin vajinal bölgeye sürülmesi taraftarı değilim hamilesiniz enfeksiyona açıksınız çok normal doğumdan sonra geçiyor. Daha bir kere akıntım kaşıntım olmadı. Vajinanızın florasını bozarsınız. 
tarafından
doktorlar da önermiyor bu tarz ürünleri
(2,377 puan) tarafından
İç çamaşırlarını ayrı yıkamalısın yüksek derecede. Ütüsüz asla giyme. Özel bölgeni hep kuru tut. Oraya jiçbir şekilde sabun kimyasal değdirme. Akıntı oluyor diye peçete ped koyarsan daha da vahim. Sık sık değiştir.
tarafından
bir sıkıntı var ki böyle, bu kimyasallar sorunun üstünü örter sadece. sorunu bulup çözmek lazım. sonra da arkadaşın dediği gibi temiz çamaşır kullanmak lazım günde belki 3-5 tane değiştirerek. dışarıda mümkün olmuyor, onun yerine eski usul ped yerine utulenmis bez koyarak
(2,325 puan) tarafından
Evet kesinlikle doktorum da bana demişti günlük ped dahil hiç bişey koyma kullanma diye sık sık değiştir ütüleyerek giy diye
(610 puan) tarafından
Demedim ama 3 senedir aynı koku akıntı gidiyor doğumdan sonra vajinal genişleme oldu onada iyi geliyor mus
-Reklam-
+1 oy
(2,145 puan) tarafından
Ben bu tarz şeylere asla güvenmiyorum. En iyisi doktora danışmak.
0 oy
(3,597 puan) tarafından
Genital bolgeye kimyasal kullanmak onun florasini daha da bozar, enfeksiyona daha acik hale getirir canim. Bence hic dusunme bunlari kullanmayi
0 oy
(5,451 puan) tarafından
TTO markasının intim köpüğü var eczanede bulabilirsiniz. Gayet iyi 
0 oy
(1,387 puan) tarafından
Sen hamile olduğun için koku hassasiyetin artmıştır.Bunuda birilerinin kullandığını sanmıyorum.Doğumdan sonra hormonların düzene girdiğinde tekrar gözden geçir kimyasal kullanma işini keza vajenin kendi florasını bozup hastalıklara açık hale getirirsin o bölgeni.
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Hiçbişi kullanma bence hiçbişey kullanmadım en son çocukluğumda enfeksiyon olmuşumdur kullanan arkadaşımlarım şimdi doktor doktor geziyor florası bozuluyor çünkü özel bölgeye doğal sabun hariç oda foşur foşur şekilde değil tabikide rutin yıkasan yeter bunlar sağlıkla oynuyor zaten çok Sıkıntıysa doktor ilaç verir inanılmsz gereksiz şeyler bunlar
0 oy
tarafından
Canım bunu kullanacağına soğan suyu kaynat iç ve soğanı da atma bese koyup vajina bölgesine tak normal ped gibi enfeksiyona birebir ama gebelik te kullama 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
25 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 370 göst.
21 Şubat 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,186 soru

23,743,510 cevap

314,277 kullanıcı

...