0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (742 puan) tarafından

3 yıl bitiyor. Bu zamana kadar özel günlerde kullanacağı şeyler aldım ama eşimin yeni şeyleri kullanmaya kıyamama hastalığı var :D kendi de alsa orda dursun bak ne güzel yeni duruyor diyor. Ben ısrar ediyorum giy diye mecbur öyle giyiyor. O yüzden bu sene almayacaktım ama yine de bir tshirt olsun alayım bari dedim. Normalde birbirimize söyleriz işte yarın şu var bu var diye hiç konuşma geçmedi bakalım unutuyor mu :D neyseee pasta falan sevmez pasta yaptıramam. Güzel bir masa hazırlamak istedim. Çocuklarla ne kadar ne yaparım bilmiyorum ama. Nasıl yapıcam ne yapayım yemeğe. Giresunluyuz pancar çorbası yapsam çok mutlu olur :D ne yapim kızlar ya d yemek yerine pasta börek gibi şeyler mi yapsam.? Kendin ağlayan pasta yapıp üzerine yazı mı yazsam?? 

4 Cevaplar

0 oy
(91 puan) tarafından
Antepli olunca hiç niyle derler olmuyo   kebap  tek seçenek 
(742 puan) tarafından
Ohhh misss gibi. Eşim et de yemiyor deli ediyor beni
(91 puan) tarafından
Ispanaklı börek yapın yeşil biber dolması veya sarma yapın bide havuç tarator yapın
-Reklam-
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Ozel gunlerde esim domates corbasi veya sogan çorbası sever onu yaparim havuc tarator akdeniz salatasi kofte rosto yaparim tatli olarakta magnolya guzel oluyor ama antepliyse kebab gider :)
0 oy
(639 puan) tarafından
Fırında baget kanak yanına pilav çorba salata ve içecek eşim bir tek bira içer bira koyuyorum kendime de şalgam arkasından da evde kendim bazen baklava bazen de kalburabastı yapıyorum tatlı olarak en sonda güzel bir meyve tabağı tamamdir biz8mde 4 yıl dolcak kasım 16 da ama benim doğumum yakın olcak o yüzden bu yıl fazla yormam kendimi
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Knka bence eşinin en sevdiği yemekleri yap ben öyle yapıyorum genelde yildonumu kutlamıyoruz çok romantiğizdir ilk sene kutladık bitti sonraki seneler ben de unutmaya başladım :D Artık takmiyorum
(742 puan) tarafından
Sevdiği yemek yok sorun o djdjdj önüne ne koysam çok güzel olmuş deyip yiyor. Sevdiği şeyler var mesela menemen mantar sote ama onlar da yemek gibi gelmiyor dndndn
(1,077 puan) tarafından
O zaman şanslısın knka bi spagetti tavuk sote ne bilim şekilli şüküllü yaparsın bi salata tatli da her şeyi severim ben kafana göre yap işte

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 494 göst.
10 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
17 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde huzun_iyidir (6,962 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
12 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Badem.98 (1,782 puan) tarafından soruldu

411,541 soru

12,388,752 cevap

43,679 kullanıcı

Kategoriler

...