0 oy
188 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (418 puan) tarafından

Hsngısını alayım bıde sızce 2. El alınır mı 

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
İkinci el telsiz pişmanlıktır denendi onaylandı 
-Reklam-
0 oy
(2,329 puan) tarafından
İkinci görsel bende var gayet memnundum hala duruyor oğlum büyüdü:)
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Kiwi sakın sakın alma. Kötü yorumlarda vardı aynısı başıma geldi. Duracell pil 3 gün ya dayanıyor ya dayanmıyor bide sadece gece açık. Ayrıca sesi y hiç algılamıyor ki oğlum bağıra bağıra ağlıyor ya da geç algılıyor 
0 oy
(15,528 puan) tarafından
Ben ikinci el aldım Motorola. Gayet memnun kaldım. İkinci fotodaki daha kaliteli gibi duruyor. 
0 oy
(127 puan) tarafından
Alıyorsan 4.5 üzerinden al Bir de yorumlarını oku öyle al kullanan memnun mu değil mi bak bakalım
0 oy
tarafından
Üzerine biraz daha para ekleyip kamera almanı öneriyorum. Ancak sadece kamera olan , telefona bağlanan cinsten değil. Ayrı bir izleme ekranı ile satılan kameralardan öneriyorum. Doğumdan itibaren kullanıyorum. İnanın büyük konfor. Aldığım en iyi şey.
(418 puan) tarafından
Evet çok mantıklı lütfen ürün önerin konuya çok vakıf degılım ne alacagm bilemiyorum  telefona baglı olmasın evet   ayrı ekran olsun ama çok pahalı olmasın
0 oy
(2,733 puan) tarafından
İlk telsiz o kadar kötü ki. Pil dayanmıyor. İkisi de pilli. Aldım pil taktım 1 hafta dayanmadı piller ki sadece uyuduğu zamanlar kullanıyordum. Aldım 4. gün iade yaptım. Ebebekten aldım 2. Ürünü çok memnunum ebeveyn olanı oda oda dolaştırabiliyorsun şarj ediliyor. Bebeğin ki sabit fişte kalması gerekiyor. 
0 oy
(5,873 puan) tarafından

image

suan oglan evde uyuyor ben spora geldim
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Ben dolaptan ikinci el aldım bozuk çıktı iade ettim başka bir satıcıdan yeniden aldım uzun süre de kullandım ama 2. El biraz şans işi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
16 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
4 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gulogra (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
4 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gulogra (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,113 puan) tarafından soruldu

407,121 soru

12,219,223 cevap

36,812 kullanıcı

...