0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Günaydın kizlarrr. Bebeğimin ilk kıyafetlerini yikicam hepsi yeni . Kaç dereceye atmam gerekiyor . Bide dalin sıvı deterjan ve Dalin yumuşatıcı kullanicsm. Ne kadar eklemem gerekiyor bunlardan 

5 Cevaplar

0 oy
(217 puan) tarafından
Hassas programda yıkamıştım ben. Birde yumuşatıcı kullanmanı önermem. Onlar daha küçücük yumuşatıcınn kokusu ağır gelir ona. Ben duru granül Matik bebekler için olani kullanıyorum sıvı kullanmıyorum çok memnunum 
(59 puan) tarafından
O zaman yumuşatıcıyi biraz daha büyüyünce kullanim. Hassas program yokki makinada ya . Yada benmi bilmiyorum anlayamadım kaç dk oluyor
(217 puan) tarafından
Düşük dereceli oluyor genelde 40 dk yada 50dk olan programlar canım. Evet yumuşatıcısı biraz büyüyünce kullansan iyi olur canım
(59 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,959 puan) tarafından
günaydın canım ben 30 derecede hassas ya da elde yıkama programında yıkıyorum. sıkmasını 800 devirden fazla yapmıyorum. benim makinem zaten sıkmada çok iyi değil sen onu ayarlarsın kendi makinene göre. deterjan olarak da genelde çok az kullandım üzerindeki ölçüye göre en az ölçü neyse onu kullandım çamaşır miktarına göre bazen daha az. yumuşatıcı da yine genelde yarım ölçek filan kullanırım. 
(59 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
0 oy
(10,899 puan) tarafından
30-40 derecede yarım saat 40 dakika teterli. zaten tekstil tozu oluyor üstlerinde. sonra bir de ütülersin mis gibi olur. yumuşatıcı kullanma. nornal deterjan koy, dalın almışsın madem onu kullan ama en iyisi sabun tozu. 

ne kadar az kimyasal o kadar iyi. kendime de bebeğime de yumuşatıcı kullanmadım, çocukken de annem kullanmazdı. alerjik bir bünyem var hep savun tozu ile yıkardı annem kıyafetlerimi 
(59 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim yumuşatıcıyi biraz büyüyünce kullanırım o zaman .
0 oy
(5,665 puan) tarafından
Canım ben 30 da yikamistim hiç bir şey olmadı.Birde ben deterjan değil bebekler için ayrı satılıyor ya ismini unuttum onu kullanıyorum ilk 1 sene kadar.
(59 puan) tarafından
Tm canım teşekkür ederim
0 oy
(4,554 puan) tarafından
30 derecede yikamistim bende Dalin Bebek deterjanı kullanmıştım yarım ölçekten bile az atmıştım ben ne kadar bebek için olsa zararlı sonuçta o yüzden üzerinde yazan ölçeğin yarısıni kullan
(59 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 39 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Minemf (4,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 276 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy