0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,948 puan) tarafından
Kizlar bolgesel incelme yaptriota memnun kalan var mi helede gobek bolgesine cok istiyorm ama bide tekrar olusur diye param bosa gider korkusu oluyor valla.olupta memnun kalan yada nemnun kalmayan nedenlerini soylermisinz

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben de istiyorum bunu, zaten biraz kalça ve bacak vardı doğumdan sonra göbek de eklendi. tabi emzirmediğim için velki olmaz ama sonrada düşünmüyorum. 
-Reklam-
0 oy
(6,905 puan) tarafından

gitmiyor ki sonradan tekrar olussun :):) ya islemin yapildigi gun evet sikilasma oluyor mesela dipotens dolan polatta mmnunu. raspingden degil. ama islemin yapildigi gun sikilasio sinra saliyor et. zaten mesela ordaki kizlada konustuk islem tens yani tenslere elektrik alimi veriyor kaslara akim veren de ems  dilan polatta diposhape diye geciyor osmi. tum merkezler benzer aletleri killaniyor kendilerince sin koyuyor dilan polatin diposu basa gelmis tens aletinin.  medikal urunler satan magazalardan elektri pedler var  gizyoterapistler hastalarina onlardan kullaniyormus iyi bisey alirsan 3 bi. 4 bin 

. 600  tlye bile var akim gghz dusuktur belki onalri . ama fizik tedavi icin fizyoterapistlerin kullandigi mantigi allayip pullayip bilgesel incelme diye kakaliyrolar sahsi fikrim. medikalden tens aleti alip kaslara da uyari. yapabilecek akimi guclu. spor yaparken kullanmak niyetim aslinda. kas iki kat calisiyor. guzellik emrkezinde yaptgin gun sikilasiyor sanra gevsiyor . para akitmayi seven ben diyebilirm ki para tuzagi:) ama denemeden bilemessin icinde kalmasin ukte gt en azindan masaj oluyor rahatliyosun

(6,905 puan) tarafından
mesela fizik tedaviye gitti diyelim gelcli bir amca yada tuze ayni mantikla tenslerine ve kaslarina elektrik alimi vererek fizyoterapist calismasini sagliyor. . ada diyelim bel agrisi olan nebilom boyun agrisi olan vs akim ile agri gideriyor ve tensler sinirler uyariliyor
(6,905 puan) tarafından
kavitasyon rasping vs mantik yagi eritmen. tamam yag belki sivi hale geliyor belki icerde gormuyiruz . ama o yagi yakip enerjiye dinusturmek lazim o gun islemin yapildigi gu. sivilasan yagi cayir cayir yakmak icin deli gbi spor sart. endolift lazer diye birsey var. lazerle yani kavirasyindaki gibi yaglari sivilastirip sonra liposaksin aletiyle cekiyorlar anestezisiz bir islem bu kafama cik yatti liposaksin gibi siviyo kanullerle sivilasmis yagi cekiyorlar . kilo almadigin sirece o bolgede kalan yag hicrelwri buyumuyor. yani yagini yakil eritmekle ugrasmiyorsun sivi haline beyirip icerden aliyorlar kalin siringa gibi biseyle. ama o pahali oyle uc bes bin kadar ucuz  degil 20 25 bin tek bolge
(2,948 puan) tarafından
Ay ben simsi ise yaramazsa param bosa gitsndw istemiyorm.asgaei ucretle gecinen biriyiz valla icim acir.dogmdan sonra gobegmde azcik sarkma oldu onun icn gitmek istedim ama sanirjm vazgecicem
0 oy
(2,002 puan) tarafından
Ben yaptırdım canım çok güzel oluyor ama tabiki yediğine içtiğine dikkat edeceksin yag oluşumu olmayacak hep yaptırıp hemde yemeye devam edenler var öyle  olunca tabiki tekrar göbek oluyor
(2,948 puan) tarafından
Ay yemek sorun degil yemen ama bilemedm bu seferde surekli bu diyet modunda olmak nasil olur onu bilemiyorm iste
(2,002 puan) tarafından
Mecbur canım bana ilk onu dediler en fazla 1 ay zorlnırsın sonra alısıyorsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
29 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 464 göst.
14 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,433 soru

23,679,557 cevap

310,167 kullanıcı

...