0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar Size bişi sorucam Eşimle ikimiz Yazlıkk kıyafet çıkarttım Ama çocukları mi Yazlıklari çıkarmadım 1 ve 3 yaşindalar Hava bı güzel oluyor bı bozuk oluyor Bilemedim şimdi çıkartayim mi Yoksa 1 hafta falan bekleyip de öyle mi çıkartayim?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim 1 ayi geçti çıkaralı ikinci bebegim olacak diye dedim erken duzenleyim yok anam bi kaç kalin biraktim yaz gelmediki giyelim bence az daha bekleyin☺
tarafından
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için biraz daha bekleyeyim o zaman :)
tarafından
Aynen acelen yoksa bekle kuzu diyorumya ben bebise dolabi duzenlerken duzelttim herkese boya badana hepsi karıştı ama bi duzelmedi hava
-Reklam-
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Valla cikrttm pisman oldum.gunduz yine tamm ama aksam soguk oluyor uzun giydriyorm sabah baska insan sasiriyor valla tamda hasta olmalil hava bide cok camasr cikiyor.suz bulundgnz sehre gore harekt edn derim.ben yazliklri dolba koydm kisliklr hala kutuda kenarda duruyor valla
tarafından
Bizimde öyle gündüz sıcak akşam esiyor serin en iyisi biraz daha bekleyeyim :)
0 oy
(14,945 puan) tarafından
Ben çıkardım ama kışlıkları da kaldirmadim aşırı kalinlari kaldırdım sadece hala uzun kollu giyiyoruz soba yaksak yanacak
tarafından
Bende kalınlari kaldırdım inceleri ayırdım beden ceket olarak kaldırmadim Bı sıcak bı soğuk oluyor ya
(14,945 puan) tarafından
Bizim buralarda haziran sonuna kadar kalkmaz kışlıklar canım genelde bide çocuk daha sorun bence kaldırma ama 1 2 tane yazlık da çıkar bazen çok sıcak oluyor
0 oy
(16,189 puan) tarafından
Urfadayım ben şorta geçti bir haftadır benim kız gece için mevsimlik bırakın bence 
tarafından
Gece için mevsimlik bıraktım kalın olanları ayırdım hurclari içinde duruyo ama daha kaldırmadim henüz
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Havalar bazen çok sıcak bazen de soğuk oluyor :D valla kızımı nasıl giydirecegimi şaşırıyorum 
tarafından
Aynı bende öyleyim valla
0 oy
tarafından
Ben çocukların çıkardım dolapların dizdim ama hava değişiyor diye baharlık ince uzun alt üst bıraktım 

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 1,266 göst.
20 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
29 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde melikeili (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 634 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.

Kategoriler

1,496,619 soru

24,448,114 cevap

353,792 kullanıcı

...