+1 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (501 puan) tarafından
Turkcelliyim faturam 270 TL şimdi 450 TL'ye cikariyor

Vodofone da aynı paket şuan geçsem 225 TL yuksegini alsam 350 gene ödeyeceğim den az 

Eşim aslinda vodofonlu bir sıkıntı yaşadığını düşünmüyorum ama yaşayıp bana da söylemiyor olabilir tabiki konusu geçmemiş olabilir vs vs 

Memnunmusunuz çekimden çekmeyen yerler cokmu 

12 Cevaplar

0 oy
(2,935 puan) tarafından
On seneden fazladır kullanırım ben başka hat kullanmadım Vodafonunda cekmedigi hiç bir yer görmedim canım okadarda dağ bayır gezeriz en çok vericisi olan hat Vodafone zaten 
(501 puan) tarafından
Ne bilim internette çekmeyen diyen çok da tereddüt ettim
tarafından
Bizim kız :D bizim evde Turkcell ve Vodafone çekmiyor :D
(14,886 puan) tarafından
bide bizim eve gel istersen :))))
-Reklam-
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Ben lise 1 den itibaren kullanyorum ozaman telsimdi. Hiç sıkıntı yaşamadım çekim konusunda.
(501 puan) tarafından
İnternette çekmiyor yazınca tereddüt ettim sagol
0 oy
(13,530 puan) tarafından
Vodafonedan nefret ediyorum. Türk Telekom, Vodafonedan iyi çekiyor. 

Fethiye ye gittik yazın, merkez çekmiyor, bursa merkeze gittik çekmiyor, evde elektrik kesiliyor Vodafone çekmiyor!

Türk Telekoma geçecektim, bir sebepten tekrar Vodafonea geçtim, her gün sovuyorum
0 oy
(1,388 puan) tarafından
Vodafone candır. Kaç yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. Hem daha uygun . Turkcell bile hiç iyi çekmiyor hele depremden beri çok kötü. Hatay'dayim bence en iyi Vodafone çekiyor 
0 oy
(829 puan) tarafından
Her yerde çekiyor sorun olmuyor 
0 oy
(360 puan) tarafından
Benimde turkcell di fiyat yükselince hemen vodafone geçtim 
(501 puan) tarafından
Kadına dedim birde birden fazla yükseldi uygun biseyler şöyle paket diyom yok diyo vodofone da aynısı bu fiyat şuan odedigimden ucuz dedim 15 gün sonra kintratiniz bitiyor ondan sonra gidebilirsiniz diyor iyice sinir oldum
0 oy
(773 puan) tarafından
Ben kendimi bildim bileli vadofone kullaniyorum ama hakkariye geldim geleli elektirik gidince internet asla cekmez orda olurmu bilmiyorum 
(501 puan) tarafından
Eşimde hiç dikkat etmedim ama bizim evdede wifi olmayinca kapalı olunca telefonların çekim gücü de düşüyor dediğin gibi türk telekomda böyleydi yani eşimde dikkat etmedim vidofoneda yani
0 oy
tarafından
Yaz oldumu bizde asla çekmez onun dışında iyi Turkcell daha iyi çekiyor bence
(501 puan) tarafından
Yaz la kışın arasinda ne fark oluyor ki garipp
tarafından
Yani bura tatil yeri yazın millet çok geliyor diyemi nedense hiç çekmez valla
0 oy
tarafından
Geçme devam et geçince geçiriyorlar aynı paket devam edince 70 80 arası fark ödüyorsun
(501 puan) tarafından
Nasıl geçiriyorlar bu 250 ninnustunemi 70 80 veriyorlar anlamadim
tarafından
Şimdi senin 200 faturanı daha indirimlisi yok diye taahhüdünde doluyor diyerek sana pahalısını satıyorlar prim alıyorlar bu işten senin yapman gereken bu paketine aynen devam etmek istiyorrm diceksin farkını ödüyceksin oda 70 80 yansır farkına 280 ödersin en fazla 400 ödemekten iyidir değiştirme ve geçiş yapma bu kampanya daleverasna da inanmayn
(501 puan) tarafından
Hattım turkceldi 270 TL fatira 450 TL oluyordu
Gecicegim opororde kampanya değil paket fiyatı 200 TL ariyorum 80 TL de vergi yansır dedi 280 ödersin dedi neden değiştirmeyim 450 odemektense başka oparotorde 280 ödemeyi tercih ederim sen çok yanlış anlamışsın bence beni kampanya diye değil paketimi de degistiiyoruk aynı pakete devam edersem 450 TL oluyor zaten
0 oy
tarafından
Senin gene iyi bacım 275 TL ödediğim fatura 670 TL diyorlar. Daha 3 ay var arayıp arayıp duruyorlar. Yeter artık dedim yani.  Tarife değiştireceğim bende 
(501 puan) tarafından
Tabi iyide sana göre her ay da 450 450 zor 250 lik ücret varken boşa paraymis gibi geliyor hadi bu sene ödedik seneye 1000 TL faturami ödeyeceğiz aylik
tarafından
Bu işin piri olarak kanmayın onlara ve aramayın paketinizi de değiştirmeyin devam edin kullanmaya
tarafından
Hatice aşkım 400 TL'ye çıkıyor mevcut paketimde
(501 puan) tarafından
Niye kanmayayim geçtim mis gibi aylık ücretim guncel tutar 280 TL niye bosunbosuna daha fazla odeyetim siz buyrun ödeyin
0 oy
(22 puan) tarafından
Kesinlikle memnun değilim. Bende türk telekoma gecmeyi düşünüyorum. Kesinlikle çekmiyor 
(501 puan) tarafından
Türk telekomanda kötü diyenler var bilemedim
0 oy
(7,323 puan) tarafından

Valla benim memlekette çekim gücü 0 . Abimler nefretle tekrardan turkcele geçiş yaptı. :angel:

(501 puan) tarafından
Eşimde çekme sıkıntısı olmuyor da bilemedim tabi Türk Telekom nasil
(7,323 puan) tarafından
Türk telekom bilmiyom.

İlgili sorular

411,361 soru

12,382,714 cevap

43,320 kullanıcı

Kategoriler

...