0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından

Mesela böyle bı sepet olur bı kutu olur dolap üstü olur kayip şeyi orda buludgunuzboule ufak elinize geçeni attgniz benim var ama bazılar ben çok düzenliym felan dio ya açıkta kalan ne bilim eşya ufak tefek şeyleri koydugu yer yokmu mesela merak ediorum varmı sizin byle bı yeriniz yoksa herşeyim yerindedr hiç dagnik bı kutum yok diyenlerdenmisiniz eğer oyleyseniz bunu nasi basardiniz:D:D

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elime geçeni atarım valla herşeyin yeri var kalabalık sevmem. Kayınvalidem der hatta bu hiç yokluk görmemiş atıyor. Yav kullanmayacağım şey niye kalsın ki
(413 puan) tarafından
Hayır kullancan şey canım küçük bı kutum var dagnik mesela orda ince halat ip mum maket bicagi vs öyle şeyler var kullandiklarim aama gözüme de batmio degl dolap gözünde dururmerak ettim öyle bişey sizde de varmı
tarafından
Her yok ya nereyi bulursam oraya:))
-Reklam-
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Mutfakta alt cekmecem var her gereksiz  bulduğum şeyi o alt çekmeceye atarım en çok kullandigimda gene orasidir ama :) 

Yatak odasında camasir makinesinin  dolabı var orda Bir kutum vardır ordada tarak toka yine gereksizleri doldururum

çok eskileri atarım benm evimde kalabalık yok  tv ünitesinin süslerini bile istemem 
0 oy
(773 puan) tarafından

Benim 2 3 tane var oyle :D

0 oy
(3,395 puan) tarafından
Benim ufak bir çekmece var orda durur ıvır zıvır 
0 oy
tarafından
Çöp kocam var hiç affetmem ,)
0 oy
(503 puan) tarafından
Yatak odasında kayıp çoraplar kutusu var 

Çamaşır durerken tek olanları iraya atarım 15 20 günde bir ciftlemis olanları ayiririm kaldirim yerine 

Bide cekmecem var işe yaramaz şeyleri yada ararsam bulayım diye ora ativeririm
0 oy
tarafından
Kalabalk sevmem kullanmadgımı atarm dursa ne olacak ömür boyu duracak ;)) 
0 oy
(638 puan) tarafından
Sifonyerin Bi çekmecesi benden hariç hersey yeri.  Çok düzenlidir.  Pil de var teki olmayan corap da :)  atsam corabi diğer eşi buluyorum yazık oluyor . 

Ayda Bi temizlik yaparım o çekmeceye.  O ara kullandım kullandım yoksa lazım değil demekki oluyor
0 oy
(18,291 puan) tarafından
Evde her yer her yerde :)
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Evet bir kutum var kapaklı oraya atarım ama lazımsa. Misal bir cocukcak kırılmıştır onu koyarım müsait bir zamanda tamir ederim. Ya da masa kenarı kotuyucu çıkmıştır onu koyarım sonra alırım geri masaya takarım gibi. 
0 oy
tarafından
Ufak tefek şey derken ne gibi mesela benim öyle bi yerim yok valla ne yalan soyleyim herşeyin yeri vardır bişey kaybolmaz kolay kolay 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
19 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeter2323 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 633 göst.
21 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
14 Mayıs 2021 Moda kategorisinde Neslisss (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.

410,502 soru

12,347,766 cevap

40,265 kullanıcı

Kategoriler