0 oy
457 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (199 puan) tarafından
Aşırı büyük artık sütyen bulamamak psikolojimi bozuyor .İstediğim geceliği bile giyemiyorum göğüslerimin sığacağı gecelik alsam bu sefer bedeni çok büyük geliyor .Şuan emzirme dönemindeyim kızım da hiç normal emmez , emerken ayağa kalkar çeke sündüre emer bu yüzden sarktı da görüntü olarak da rahatsız oluyorum .Omuz ağrısı çekmeye başladım .Bu yüzden kizimi sütten kesince küçültme ameliyatı olmak istiyorum .Başka çocuk da düşünmüyorum var mı bu ameliyatı olan ya da bir bilgisi olan ?

13 Cevaplar

0 oy
(2,317 puan) tarafından
Arkadaşım oldu zor bir ameliyat olduğunu söylüyor büyütmeyle kıyaslarsan küçültme onun yanında bayağa zor bir işlenmiş uzun sürdü iyileşmeside
(199 puan) tarafından
Ne kadar zor olsa da yaptırmayı düşünüyorum şuan o kadar rahatsızım ki bir ömür çekmekten iyidir .Sonuçtan memnun mu arkadasinizpisman olmadı değil mi
(2,317 puan) tarafından
Evet memnun çünkü çok ağrısı oluyordu kanburlukta başlamıştı ama bayağa araştırma sonucu yaptırdı devlette olmadı doktorundanda memnundu işlemden de ilk ağrılar süreç zor olunca pişman oldu ama düzelince iyiki dedi kanburluk yük gözle görülür şekilde düzelmiş kıyafet konusında bedeni daha kolay bulmaya başladı
(199 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum canım bende iyi bi doktor araştırmalıyım .3 ay sonra kızımı sütten kesicem sonra doktora giderim duruma göre ne zaman yapılacağına karar verir artık
(2,317 puan) tarafından
Sana tek tavsiyem sağlıkçı olarak bu işlemi devlette yaptırma onlar küçültür bırakır estetik tarafına bakmaz özelde ilgi ve estetik açıdan üstüne düşerler sonuçta hizmet için para döküyorsun
(436 puan) tarafından
Allahım bana da nasip et ya çok istiyorum göğüs küçültme ve karın gerdirme olmayı
-Reklam-
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Benim teyzem oldu ve görünüş olan yapan doktor beceremedi sanırım berbattı. Meme ucundan aşağıya kesik izi var ve meme ucunu kesip küçültme işlemi yapıldıktan sonra memenin ucuna dikilmiş yine. Şe ref siz eşi yüzünden bıçak altına yattı. 
(2,253 puan) tarafından
Evet malesef. Doktorunuzu iyi seçmelisiniz.
(3,069 puan) tarafından
Hayatım iz kalacağını doktorlar söylüyor ama ve kucultmede çok kötü görüntü oluyor dikiş kesi izi kendi doktorum söylemişti imza istedi vermedi ben göğüs büyütmede
tarafından
Ameliyat öyle oluyor zaten , canlı izlemeniz lazım . Sadece estetik dikiş yapılmamış teyzenize
(2,253 puan) tarafından
Aynen sanırım..
(1,665 puan) tarafından
Eşimi istedi teyzenin
0 oy
tarafından
Benim annem oldu çokta memnun
(199 puan) tarafından
Peki dikis izi belli mi ve güzel, eşit duruyor mu canım bir de devlette mı özelde mı oldu?
tarafından
Devlette oldu, meme ucu düzeltildi ve göğüs altında hafif izi var sadece. Dışardan bakınca dikiş falan yok. Ameliyat sonrası süreçte 1 hafta kadar göğüslerine diren takıldı ama günlük faaliyetlerini hiç etkilemedi. Sadece bir süreliğine fazla ağır iş yapmamaya ve ağır kaldırmamaya dikkat etti günlük hayatında hiç zorlanmadı. Ağrısı sızısı olmadı. Göğüslere dışardan bakınca genç kız memesi gibi dimdik yusyuvarlak olmadı tabii ama yine de o kadar büyük göğüslerden sonra bizim için gayet yeterli ölçüdeydi annem çok memnun halinden keşke daha önce yaptırsaymışım diyor
0 oy
(7,796 puan) tarafından
Annem öyleydi kambur oldu memeleri yüzünden. Devlette raporlu ücretsiz yaptırdı çok acı çekti ağrısı çok oldu pişman oldu ama geçti şimdi çok memnun keşke biraz daha küçüktseydim diyor. 
(199 puan) tarafından
Bende devlette iyi bir doktor bulmak için araştırma yapacağım. Eğer özel olmazsa merak ediyorum acaba annenizin göğsü eşit ve güzel duruyor muydu ve dikiş izi belli miydi ?
(7,796 puan) tarafından
İyi bir doktora denk gelmedi. Eşit evet ama yanlamasına etli yuvarlak durmuyor yani dikiş izi göğüs altında var meme ucu etrafı düzeldi yıllar oldu bayadir dikkat etmiyorum zaten annem pek yanımızda açmıyor ama sorarım canım izler var mı diye
(199 puan) tarafından
Anladım canım sorarsanız tekrar yazarsınız , çok teşekkür ediyorum
0 oy
(3,069 puan) tarafından
Ben büyütme ameliyatı oldum valla canım büyütmek  çok daha kötü bir durumdu 4 ay kendi işlerimi göremedim kaldırmak yasak eğilmek yasak 4 ay sırt üstü yattım sağa sola dönmek yasak ağrısı arada giren sancı çok kötü anlatamam ya 
(361 puan) tarafından
4 ay çok uzun Bi süre yaa. Ben de oldum geçen sene en fazla 15 20 gün dikkat ettim sonrasi geçti
(3,069 puan) tarafından
Kas altinami yapıldı sizin canım
tarafından
Ay benimde çok küçük kızlar bilgi verirmisiniz ne kadara yapilio devlette yapiliomu
(3,069 puan) tarafından
Devlet yapıyormuş gecen arkadaş safra kesesinden ameliyat oldu devlette yanına bir bayan getirmişler meme estetiği için 40 bin almış devlet hastanesi ben geçen sene özelde 40 bine oldum estetigi
(361 puan) tarafından
İlden ile değişiyor sanırım ben devlete de gittim özelde yaptirdimadan önce  benden 34 bin istedi.  Ve güvenemedim
0 oy
(361 puan) tarafından
Ben sadece buyutme oldum geçen yıl 45 bin dı. Sen küçültme artı diklestirme yaptirman lazım o ikiside sanırım Bi 100 bin olur. Nerede yaşadığın ve hangi hastanede yaptiracaginada  bağlı tabi
(199 puan) tarafından
Abooo çok pahalı ya acaba devlette iyi bir doktor bulabilir miyim ki çünkü sağlık sorununa girdiği için devlette yapıyormuş bildiğim kadarıyla
(361 puan) tarafından
Ben özelden önce devlete gitmiştim. Güya sıraya aldılar halen arayacaklar:D
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Ablam zayfladi 120 kiloydu sudyen bulamaazdi valla şuan 90 kilom küçüldü göğüsler sarkma elbet svardir ama kilon varsa önce ver kiloyu canm kolay değil bence ameliyat 
(199 puan) tarafından
Sadece 10 kilo fazlam var o da göbeğimde .Evlenmeden önce de büyüktü kiloyla alakası yok yani canım
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Amcamın kızı ve bizim gelin oldu. Duruşları bile değişti. Önceden resmen kambur gibi duruyolardı. Şuan özgüvenleri bile arttı. Tavsiye ederim canım rahatsız ediyorsa hiç düşünme derim
(199 puan) tarafından
Ay çok iyi oldu yorumunuz tesekkur ederim
(3,407 puan) tarafından
İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın canım ♡♡
0 oy
tarafından
Ay benimkide çok küçük birazını bana versen keşke :)
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Canım ben araştırdım devlete de gittim özelede. Devlet baktı benim sırt boyun ağrım var dememe rağmen estetiğe girer indirim uygulamam  dedi 23 bin dedi. Özlede 83 
(199 puan) tarafından
Ay çok pahalı ya
0 oy
(8,085 puan) tarafından
Emzirme süreci bittikten sonra bir küçülme oluyor. Süt kanallarının genişliğinden midir nedir, bir büyüme söz konusu oluyor emzirirken. Ben de tam tersini istiyorum. Eşim kızıyor bu sefer de. 
(199 puan) tarafından
Ay insanoğlunun derdi de bitmiyor ki Allah sağlık versin yeter ki gerisi halloluyor bir şekilde
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Bizim komsumuz 50 kusur yasindaydi bir gogsu alindigi icin silikon yaptirdi, digeri de on esit olsun diye kucultme yaptrdi. Iki islem ayni anda yapildi ona. O cok pozitif biri oldugu icin mi bilmem hastaneye ziyarete gittim heryeri kesi dikksti ama dikkat edince iyilesme kolay oluyor saniirm

Bir de onun iki islemdi . Saglik problemi oldugu icin devlette vardir belki
(199 puan) tarafından
Devlette vardır illaki fakat güzel yapması önemli benim için estetik görünüm açısından
0 oy
tarafından
Emzirme bittikten 1 sene sonra yapıyorlar ameliyatı, kanallar daralması açısından , ondan dolayı risk yüksek oluyor 
(199 puan) tarafından
Anladım, bende emzirmeden 1 sene sonra yaptırmayı düşünüyorum zaten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Familya (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 46 göst.
6 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
0 oy
5 cevap 237 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karcicegi (1,383 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,836 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...