0 oy
3,054 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (132 puan) tarafından
Benim 4 yaşında oğlum var birlik oturuyoruz kaynanmla altlı üstlü yani 

Kaynanam ve kayınbabam oğluma çok düşkünler 

Eltim bugün doğum yaptı hastanede henüz bi kızı oldu onunda ilk gebeliği 

İşte bende böyle kaynanamin önünde dedim ki 

Oğlumun adı aras bu arada 

"Aras oğlum bak artık pabucun dama atılacak seni sevmiyecekler falan böyle şakasına dedim"

Kaynanamda dedi ki bin tane de bebek doğursalar benim bebeğim Aras tır diye 

Aynı zamanda görümcem de diyor arasın yeri benim kalbimd diye 

Eltimin kızınin fotoğrafını gördüler herkes bayıldı ay çok tatlı diye 

Bana da çok tatlı geldi ağladım bile:)).

Ama biraz kıskanıyorum tabi oğlumun pabucu dama atılacak diye

Yanlıs mi düşünüyorum sizce 

115 Cevaplar

0 oy
(822 puan) tarafından
Aşırı yanlışsın .eltin erkek dogursaydi seninde kızın olsaydi kaynanan da eltinin çocuğuna düşkün olsa kıyameti koparırdın.duskun olunan senin çocuğun ya sorun yok..

Minnak bebek daha çok sevilir.

Bir de bayıl feriha :)))
-Reklam-
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Eltimin doğumunda yanında ben vardım kimse yoktu annesi uzaktaydı.  Suyu gelmiş kaynım beni aradı uyuyordum bende, yenge biz hastaneye geldik suyu geldi dedi . Söylediğim tek kelime kapat giyinip geliyorum oldu . Ve gittim yanında kaldım elimden geleni yaptım.  Benim de 3.5 yaşında bir oğlum var ve asla kıskanmam.  Tabiki de olsun çocuğu Allah isteyen herkese evlât sevgisini nasip etsin.  Bu düşünceden bir an önce kurtul bence.  
(132 puan) tarafından
Çok haklısın
0 oy
(1,681 puan) tarafından
Ay yok artık ne konuscagini şaşırmıssin . Şaka yapmamissin belli ama ispatlayanam .

Millet senin oğlun tek kalsın diye çocuk yapmamazlik yapmaz sen demekki tek torun olsun istemissin de olmamış.
0 oy
(1,190 puan) tarafından
Benim k.validemler çok ayrımcılık yapardı görümcemin oğlunu sever benimkine selam vermezlerdi çok üzülürdüm sonra rüzgar tersine döndü ve oğluma aşırı düşkün oldular görümcemin oğlu ikinci plana atıldı ben yine üzülüyorum  sevgininde eşit olmasını istiyorum benimki üstün olsun gibi bi derdim hiçbir zaman olmadı. 
(132 puan) tarafından
Ne oldu da ne değişti de senin oğluna düşkün oldular peki
(1,190 puan) tarafından
İkiside biraz büyüyünce benim oğlum daha sevecen daha uyumlu onlara da daha düşkün olunca benimkini daha çok sevmeye başladılar diğeri ne yapsa göze batıyo. Bebeklik döneminde benimkini kucağına bile almazdı k.babam şimdi aslanım aslanım diye peşinde dolanıyo
0 oy
(86 puan) tarafından
Bence siz tedavi olun bu düşünceler normal düşünceler değil çünkü. 4 yaşındaki çocuğa böyle şaka yapılmaz. Kendi çocuğunuza çok güzel kıskançlık aşılamışsınız. Allah eltinize sabır versin...
0 oy
(5,418 puan) tarafından
Ayy hıc umrumda olmaz banane eltımın bebegınden. Hatta kaynana olacak şahısa kızıyorum ben bıxım durumumuz ıyı okdugu halde tek tük  bişey alır, eltimın durumu kötü oldugunu bıle bıle bı şeker çikolata alır en fazla. 
0 oy
tarafından
Eltim ablam gibidir tırnağına taş değse koşarım ki aynı o da benim için yapar 

Neden düşman olalım neden kıskançlık duyalım ki 
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Pes dedim dogrusu
0 oy
tarafından
Yanlış canım ya bebek sonuçta tatlıdır tabi ben yabancınım bebeği de olsa severim valla kıskanma boşver kalbinden kıskançlık duygusunu at ki mutlu olasın
0 oy
(21,020 puan) tarafından
Ha gayret şimdiden el birliği ile Arası kıza düşman edin dakika bir gol bir çocuk ayrımcılığı yapın aferin :)
0 oy
(7,149 puan) tarafından
Nazlı bu ne fesatlık aboooo
0 oy
(2,251 puan) tarafından
Pes yani 4 yaşındaki çocuğa bunu empoze ediyorsunuz bide şaka adı altında siz annesiniz sizinde evladınız var ne kadar doğru böyle düşünceler davranışlar hiçte kiskanmadım aynı zamanda hamileydim ben düşük yaptım o doğurdu daha üstüne kendi opemedim koklayamadimım evladım gibi gördüm ki benim evladım yaşasaydı özel bir gün vardı dogmasini istedimiz içimizden geçen o gün doğdu aradılar içim burkuldu ama  gram kıskançlık farklı bir düşüncem olmadı çok mutluda oldum  o gün doğmasına daha bir yerine koydum ki herkes şaşırdı hassas olduğum için bu konuda çok görmeye bile tahammül edemem dayanamam diye ama tam tersi oldu sarılıp öpüp koklamak isiyorum herkes ailede onu çok sevsin benim sevemdim evladım yerinede 
(1,401 puan) tarafından
Ne kadar güzel kalbin varmış
0 oy
(524 puan) tarafından
Çok yanlış bir düşünce bebek yahu o. Tabiki her zaman en küçük sevilir 
0 oy
(867 puan) tarafından
Keşke kaynanamın başka torunları olsa da çocuklarımdan elini eteğini çekse saçmalık gerçekten tabiki onuda sevecek kıskanmak ne ya
0 oy
tarafından
Allah senin gibi elti nasip etmesin bana Amınn :)  çocuğa birkerre şakasına bile olsa öyle aşılaman çok yanlış kendi dıygularını şaka diye yansıtmşsın bebeği kıskanman çok saçma herkesin yeri ayrıdır onu da sevecekler torunları 
0 oy
(21,379 puan) tarafından
Kazık kadar kadın küçücük bebeği kiskanmis. Pesss. Bı de çocuğuna ogretiyo kıskançlığı. Daha da pesssss
0 oy
tarafından
Bir bebeği kıskanmadığın kalmıştı nazlı gerçekten iyi değilsin sen 
0 oy
(2,415 puan) tarafından
Herşeyden geçtim de küçücük çocuğa nasıl dediniz o cümleyi? Allah akıl fikir versin
0 oy
(16,717 puan) tarafından

Bu post şey 

Gelin beni linç edin adlı çalışma postu olmuş. Bile bile lades oynamak kimi:woot:

0 oy
(5,121 puan) tarafından
Agir sacmalamissin.

İlgili sorular

+4 oy
62 cevap 2,600 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde y.s.a.1234 (240 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,935 soru

23,783,423 cevap

316,507 kullanıcı

...