0 oy
137 göst.
Aile kategorisinde (322 puan) tarafından
Oğlum 19 aylık bu zamana kadar sağlığı dolayısıyla türlü türlü zorlu yollardan geçtik ve geçmeye devam ediyoruz sendrom dolayısıyla bu aralar epey kendini kanıtlama peşine düşmüştü misafirlikteyiz bir kaç gündür yıkanan çamaşırları yere atıyor diye sesimi yükseltmiş bulundum normalde istemediği bişeye zorlayınca inatlaşır kendini yere atardı ama artık büyüyor :') durup bana baktı dudak büktü kollarımı açıp özür diledim ilk defa boynuma sarıldı öyle durdu :') geri çekilip yere oturdu kafasını öne eğdi tekrar yanına geçip özür diledim bu sefer ben sarılınca gülmeye başladı o kadar duygulandım ki normal şartlar da eşime bile vururum ona sesini yükselttiğinde ben bir anlık öyle çıkışınca küstü o büyüyor farkında değil ama bana ihtiyaç duyduğu zamanları yanıma sokulmalarını çok seviyorum önceden böyle yaklaşım yapmazdı ah gözümün çiçeği :') sizinde böyle üzülüp farkına vardığınız durumlar oluyormu? 

2 Cevaplar

0 oy
(1,092 puan) tarafından

Ay kıyamam ben ...Erkek çocukları fevri olur ..Bnm iki oğlum var cidden aşırı yaramazlar ..biraz kizsam hemen dudak büküp özür dile diyorlar :D..Senin ki özel çocuk filan mı cnm ?

(322 puan) tarafından
Allah korusun kız tabi Allah'tan gelen başım gözüm üstüne de dirençli epilepsi var beyinde ve organlarda iyi huylu tümörlere neden oluyor bunla uğraşıyoruz bir yandan boğazındaki kırkırdak yumuşak defalarca ciğerine kaçtı yedikleri bi yandan yasaklı listesi var o apayrı bi hastalık derken sağ sağlim büyüdü yavrum Allah sizinkileri de size bağışlasın inşallah
Fevri bence az kalır bunların yanında sinir küpleri siniiir
(1,092 puan) tarafından
Ayy anladm cnm çok özür dilerim öyle sağlık sorunu deyince öyle anladm..çok geçmiş olsn
(322 puan) tarafından
Yok estağfurullah sağolasın :)
-Reklam-
0 oy
(10,893 puan) tarafından
Evet ya bunu bende ilk yaptığında fark etmiştim ve bunun gibi bi çok şey 
(322 puan) tarafından
Büyüdüklerini görmek mutlu ediyor ama üzülüyorum da biraz daha aklı erse yanıma yaklaşmıcak diye

İlgili bir soru bulunamadı

405,987 soru

12,169,398 cevap

36,634 kullanıcı

...