0 oy
601 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (540 puan) tarafından

Kızlar hatırlayanlar olur kaç Gündür rahatsız ettim ki. Bakmayın... Ayağımın derisi sabah patlamıştı bende doğusunu soydum doyunca kırmızı deri cıktı az bir kısım kaldı orası ince kattı diye doyamadım çok acıdı hastaneye gitsem mahvedecekler biliyorum :( ayağıma batikon sürüp üzerinde silverdin sürüp sardım orası sızlıyor.. Sormak istediğim batikon sürüp üzerine silverdin sürmem iyi mi yaptım  .. Silverdinden daha etkili o deriyi yenilecek başka krem var mı silverdin pek işe yaramıyor gibi yoksa daha zamanı mı var litfen yardımcı olun

image

23 Cevaplar

0 oy
(788 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun . Önceden benimde ayağım yandı korkudan gidemedim ama sana şunu soyleyeyim ki gittim ayağımı temizlediler inan acısı falan kalmamisti. Çekmeye değmez git temizlesinler daha kötü olmadan
(540 puan) tarafından
Gittim akşam sardılar ben zaten soymuştum teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(29,182 puan) tarafından

Silverin ve sarı Krem var karıştırıp sürmen gerek onun dışında Hafif kabul bağlamaya dönünce kantaron yağı kullan

Sakın zeytin yağı fln kullanma yakıyor iyice bana dediler perişan etti Beni 

Bide batikon sürülmez sadece silverin ve sarı kremi var onun karıştırıp süreceksin açık kalacak sarsan sulanır iylesmez 

(540 puan) tarafından
Akşam gittim dediğin gibi sarı krem silver sürdü ama en önce batının sürdü açık yara olduğu için mikrobu alıyormuş birde sardı adam kurumaya başlayınca kantaron sür dedi yıkarda falan olsa sarmazdım aslında ama ayak ya şimdi enfeksiyon olmasın diye yaptı adam sağolsun

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 814 göst.
4 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Ben anne (3,887 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
6 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 471 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferdane (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 245 göst.
25 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferdane (68 puan) tarafından soruldu

409,675 soru

12,315,752 cevap

38,827 kullanıcı

Kategoriler

...