0 oy
446 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,927 puan) tarafından
Sinirlenmemek elde değil evime gelen yemeği mi yiyen çıkıp düşman oluyor resmen ya 

Kızlar bizim 4.5 yaş gurubu hep pandemi çocuğu benm kızımda 1.5 yaşına kadar hiç dışarı çıkmadan büyüyen çocuklardan onunda aynı akran kızı var getirirdi bana kızımda oyuncak alma vurma huyları ortaya çıktı eve misafir çocuğu gelmedi çünkü onun kızı oyuncaklarini alınca tepki gösterdi  oynadılar falan güzelce yedi içti gitti hiç sesini cikarmadi yüzüme güldü gitti defalarca geldi 

Beni hiç evine davet etmedi o benm eve sayısız geldi mesaj atardı birgün birimiz de kahvaltı yapalım diye ben çağırana kadar  atardı hergun bende gel bizde yapalım derdim en sonunda çocuklar oynasın derdim koşa koşa gelirdi daha beni kahvaltıya çağıracak üç sene oldu 

Başka ortak bir arkadaşa demişki benm eşim onunla görüşmemi istemiyor onun kızını o dövdüğü için çocuk alışmış oda benim kızıma vuruyor kahveye kahvaltıyada beni zorla çağırdı 

Kim kimi gel bende kahvaltı et diye zorla çağırır bu devirde herşey ateş pahasiyken 

Bide ben 1.5 yaşında çocuğu mu delirdimmide dovecem 1.5 yaşındaki çocuk annem beni dövüyor bende arkadaşi doveyimi idrak edecek bir yaş mı 

Çok sinirlendim Allah büyük böyle fena insanlarin yanına koymasın 

10 Cevaplar

0 oy
(980 puan) tarafından
Kusura bakma ben olsam telefonla arar sonra da Allah sana yedirdigim icirdigim her şeyin hesabını sana sorsun kul hakkıyla cennet yüzü görme derdim zoruma giderdi yani rezalet ötesi ben bile sinirlendim yemeye içmeye geliyor sorun yok kocam gorusmemi istemiyor diyor hasbam 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bidaha evine almazsin umarım boylede arkadaş olmaz zaten arkadas deme...
0 oy
tarafından
Valla böyle şeyler yaşayıp nasılsın yüzleşmiyorsunuz hayret ara yuzles belki sana söyleyen yalan söylüyor 
0 oy
(4,826 puan) tarafından
Ne diye çocukların didişmesinden rahatsızmış madem hep koşa koşa gelmiş size.

Saçma sapan şeyler. Görsem görmezden gelirim. 
0 oy
(15,469 puan) tarafından

Bunu bu kadar dert etme 2 arkadaşını da hayatından çıkar olsun bitsin laf taşıyan insandan da arkadaş olmaz diğer anlattığın kişiden de ;)

0 oy
tarafından
İyi ki arkadaşım yok eskiden lise mahalle arkadaşlarım çoktu ama evlendiğimden beri hiçbir arkadaşım yok gurbetteyim zaten en iyisi ağrısız başım tek bir tane var o da çocukluk arkadaşım memlekette zaten arada bir telefonla konuşuruz
0 oy
(498 puan) tarafından
Seni evine bir kere bile davet etmemis ama sana, yemeye icmeye çocuğunu oynatmaya koşa koşa gelmiş bir insana zamaninda niye mesafe koymuyorsun, çıkarcı olduğu buradan belli değil mi? Bu son mevzudan sonra artık hic muhatap olma hesap falan bence gereksiz, telefondan da engelle ha sana bir sekilde ulaşırsa o zaman yüzüne her seyi söyle hakkını da helal etmediğini bilsin.
0 oy
(21,997 puan) tarafından
Ben hiç bir şey demem bir daha asla görüşmem yolda görsem selam vermem 
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Çocuklar birbirlerinden oyuncak alınınca bu yaşlarda tepki gösteriyorlar normal paylaşamama oyuncağının onun olucağı korkusu taşıyorlar. Biz bir oyuncak için kavga ettiklerinde kaldırıyoruz onun harici birbirlerine vuruyorlar ediyorlar ama tepki göstermiyoruz sadece çocuklarımızı uyarıyoruz. 2 yaş sedromu böyleymiş Diğer türlü onlarda yalnız kalacak bizde yalnız kalacağız yoksa. Sosyalleşemeyeceğiz tek çözüm bu. 
0 oy
(22,027 puan) tarafından
Bişey demeye değmez. Hiç ararsa cevap verme. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 194 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 3yaramazannesi (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 264 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 673 göst.
18 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 364 göst.