+4 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (12,773 puan) tarafından

Durduk yere hüzün durgunluk hayattan herseyden herkesten soğuma yorulma tek başınasın kimsen yok hissi bana fazlasıyla oluyor bu aralar boğuluyorum sanki çok büyük olaylar olmuş altında ezilmiş kalmışım gibi içimize ata ata biriken şeylerin patlaması mi benm lohusalik uzatmaları mi oynuyor bilemedim :unsure:

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Evet defalarca oldu ve dayanamadım bir sabah kalktım memleketime döndüm yalnızlik çok zor uzak olmak çok zor
(12,773 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkında mutlu olduğun yerde mutlu eden insanlarla yaşlan:))
tarafından
Bunaldım duygu ya zaten alışamadım da
(3,128 puan) tarafından
İnan şu sıralar bende öyleyim. Ev taşıyorum yine tek başıma o kadar zorlanıyorum ki artik. İnsan böyle zamanlarda daha cok anlıyor yalnızlığı
tarafından
Sen nereye tasiyosun canım hayırdır
(3,128 puan) tarafından
Yine Antep içi. Bu ev bize hiç iyi gelmedi buraya tasındıgimizdan beri hiçbir şey yolunda gitmedi. Esimde bi türlü sevmedi çıkalım diyip duruyodu
-Reklam-
+1 oy
(2,416 puan) tarafından
Sürekli böyleyim birde 2.dogumumdan sonra ölüm korkusu başladı bende sürekli ben ölürsem çocuklarım bensiz ne yaparlar resmen bunu düşünüp ağlıyorum yaa
(12,773 puan) tarafından
Hamileyken bende çok oluyordu bu ay ne hassas varliklariz ya :(
(78 puan) tarafından
Ayniydim yaa aglardim dogumda ölürsem oglum annesiz kalacak diye ama şuan kendime gülüyorum  neden bu kadar  saflik diye Allah bilir biz ne bilcez oncesini sonrasini
+1 oy
(11,575 puan) tarafından
Bekarken çok oluyordu şuan böyle hissetmek için bile vaktim yok..
(12,773 puan) tarafından
Benimde akşamları çocuk uyuduktan sonra geliyor :)
(11,575 puan) tarafından
Biri uyusa biri uyumaz ikisi uyur ben de uyuyakalrım iki çocukla koşturmaktan yorgun düşüyorum
(12,773 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bende 1 tane düşüncelere dalıyorum 2.de bende senin gibi olurum muhtemelen:D
(11,575 puan) tarafından
1 taneyse öp başına koy canım Allah dert vermesin yokluğunu göstermesin :)
(12,773 puan) tarafından
Amin cümlemize:)
+1 oy
(417 puan) tarafından
Bu hafta hep böyleyim . Üzgün sinirli aşırı stresli . yalnız kalma isteği . Bazen o kadar yoruluyoruz ki hiç bir şeyle başa çıkamayacak hale geliyoruz
(12,773 puan) tarafından
Benimde tam tersi birilerine ihtiyacım var çok yalnız kaldım tek başıma herseyin üstesinden gelmeye çalışıyorum buda çok yoruyor
+1 oy
(1,094 puan) tarafından

Öyle hele de ailenden uzaksan....2 sene oldu annemi görmedim ...:( insalah bı ay kaldı gidip gorucem sarlcam kokusunu içime cekicem ve biticek tüm dertler 

(12,773 puan) tarafından
Benimde 1 yıl oldu baba evini mahallemi o kadar özledim ki 2 yılda çok olmuş ben hamile kalmasam şimdiye 2 3 kere gitmiştim
(1,094 puan) tarafından
Ben Vanliyim ama ailem Antalya da ..Bende İstanbul'dayım gitmek nasip olmadı malesef ama bı aya kalmaz memlekete gidicem annm de gelicek ..Rabbim kmseyi ozlmle hasretle sinamasin.zor
(12,773 puan) tarafından
Amin amin :(
+1 oy
tarafından
Lahusalik dönemimde tüm çok oluyor 
(12,773 puan) tarafından
4 ay oldu ama sanki başa sarıyorum sürekli
tarafından
Hamilelik bitti şimdi kırkim.cikacak hala aynıyım bazen böyle bağırmak istiyorum bide iki çocuk olunca
(12,773 puan) tarafından
Bende öyleyim ama çocuktan değil yalnızlıktan bi sese ihtiyaç duyuyor insan
tarafından
Haklısın canım valla
+1 oy
(12,773 puan) tarafından
Post yukarı....
+1 oy
(20,616 puan) tarafından
Evet banada çok oluyo bu ara dua okuyup dua açınca geçiyo nazardan olurmuş
(12,773 puan) tarafından
Gerçekten mi ben son zamanlarda okumuyorum çok okurdum kızı falan bu aralar sakin çocuk diye okumuyordum demekki sürekli okumak gerek
(20,616 puan) tarafından
Evet evet kesinlikle bırakmamak lazım canım
+1 oy
(330 puan) tarafından
Olmaz olur mu ama günlerdir öyleyim ve geçmiyor sanırım içime attıklarım dışa vurmaya başladı herkesten uzaklaşmaya basladm konuşmayı kestim eşimden bile işin kötü yanı cok sevdiğim kocam bnimle konuşmak için çaba bile sarf etmiyo sdce neyin var diye dün sordu bsyim yok dedim o kdar ve oda bnim gbi davranmaya başladı 
(12,773 puan) tarafından
Aynısını bugün yaşadım arıyor çocuğu görüp kapatıyor sen nasılsın yok sanki yokmuşum gibi davranıyor:)
(330 puan) tarafından
Sonumuz hayrola iyice soğudum herseyden bide hamileyim hersey üstüme üstüme geliyor sanki annemle de dün tartıştım küstük iyice kafam gitmeye basladi
(12,773 puan) tarafından
Anneye küslük olmaz al gönlüne bosver:)
+1 oy
(29,312 puan) tarafından

İnsanız hepimizde olur bu tür şeyler 

(12,773 puan) tarafından
Evet haklısın:)
+1 oy
(1,899 puan) tarafından
Bndede oluyor 
(12,773 puan) tarafından
Yalnız değilmişim
(1,899 puan) tarafından
Aynn yanlız kaldm mi ck oluyor
0 oy
(3,509 puan) tarafından
Bende böyle oldum şimdi tiroit nodülüm vardı şimdi büyümüş ultrason çekindim sonucunu göstercem korkuyorum kötü çıkarsa diye o yüzden kafanı başka şeylerle meşgul et canım içine atma derim çocukluğumdan beri bu duyguları yaşaya yaşaya bugün sağlığım gitti gözüm bozuldu hep rahatsızlıklarım çıkıyor malesef ama kim anlıyor ki kendimize ediyor
(12,773 puan) tarafından
Kimsen olmayınca içine atıyorsun mecbur seni anlayan bir eş te olmayınca
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Bacım yalnız değilsin 
(12,773 puan) tarafından
Sevindim psikolojim bozuldu sanıyordum:D
0 oy
(567 puan) tarafından
Bendede oluyor sürekli ve sebepsiz
(12,773 puan) tarafından
Kız sebep çokta yok diyoruz iste
(567 puan) tarafından
Doğrudur;))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 213 göst.
12 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde İki çocuklu anne (2,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 224 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Busenurbade (435 puan) tarafından soruldu

410,919 soru

12,365,652 cevap

41,985 kullanıcı