0 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Kızlar baştan şöyle anlatayım size, asla boşanmak ayrılmak gibi bir niyetim yok asla olmadi. 

Ne bileyim bildiğiniz Bi dua varsa filan söyleyin 

Yada eşimle bunu konismalimiyim.

Esim sabah işe gider akşam eve Bi yanlışı falan fistan hicbirseyi yok çok şükür. Evine bağlıdır. Parasının son kuruşuna kadar nereye giderse söyler. Hak vebal kalsın istemez. 

Neyse gelelim konuya ben eşimi çok seviyorum severekde evlendik ama soğudum gibi yanii bu soğumak mi kırılmak mi onuda bilmiyorum. İşten gelir bizle ilgilenir sonra şu meşhur papci oyununa girer günde 2 saat. O oyun oynadıkca ben deli oluyorum uzaklaşıyorum ortak Bi alanımız artık yok kahve içeceğiz ama o oyunda sanki ben kendi kendime içiyorum.

Yada ovulasyon testi aldım bu ay deneyelim çocuk için dıe adam hiç yanaşmıyor ki bana oyundan çıkıp gelince çok yorgunum her tarafım ağrıyor diyor. 

Kendimi dinlediğim de soğumak değil kırgınsın diyorum ama bilmiyorum kafayı yemek uzereyim

10 Cevaplar

+1 oy
(4,593 puan) tarafından
Esinle konus once hergun 1 saat oynasin sonra haftada 5 gun oynasin oyle oyle suresi kisaltsin ömür boyu oynayamaz yani degisik bir bagimlilik bu da
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Biraz ağlamayı dene bence. Çok rahatlicaksın.

(1,264 puan) tarafından
Nasıl konuya gireyim ne konuşayım bilmiyorum ki ya ters teperse
tarafından
Tatlı dill yilaani deligginden cikarir
tarafından
Evin ccocuklarin uyusun eşin oyinunu bitirsin kırıldığını belli edercesine tavır all ama kızmak degiil yank kirginlik. Onu al karşına. Gerçekten içini dök. Ağla gerekkirse insansın duvar değil..
tarafından
Ağlamak mı hiç rahatlatmiyor:(
(1,264 puan) tarafından
Ben ben eşim dahi olmak üzere kimseye göz yaşımı göstermeyen bir insanım
+1 oy
(3,434 puan) tarafından
O yanasmiyorsa sen hic yanasma. Oda sana yanastigi zaman aynısını yap, isim var dizim var vs. Empatuyi baska turlu kuramiyor bu erkekler maalesef. Seni cok iyi anliyorum. Esime asigim ama ona ragmen bende de ara ara o sogukluk oluyor. 
(1,264 puan) tarafından
Kız zaten öyle yapiyorum bende o yanaşmak istediğinde ben kaçıyorum çünkü artık kendimi bir proje gibi hissediyorum, sadece işi olunca geliyor yanıma kullanılmış gibi hissediyorum
(3,434 puan) tarafından
Sen esittir ben. Oyle olmaidigini bilsemde acik acik kendimi kullanilmis hissediyorum ve istemiyorum bu turlu. Sonra neden sogudun benden deme dedim, ilgi bekliyorum. O olmayinca kadin ister istemez mesafe koyar haberin olsun dedim. Ve cidden oyle oluyor
(1,264 puan) tarafından
Çok vik haklısın inanki ama bu durum artık beni çok yoruyor kekimi kadın olarak güzel onlarla görmüyorum bu yzden
+1 oy
(5,139 puan) tarafından
Sana tavsiyem çocuk yapma çocuk sizi daha fazla yakınlaştırmaz uzaklaştırır sen hamilesin diye sana yanasmayacak daha çok telefonla haşır neşir olacak sen hamilelik psikolojisi ile daha çok ona kizicaksin sonra lohusalık çocuk bakımı falan derken iyice birbirinizden uzaklasacaksiniz 
(1,264 puan) tarafından
Çok haklısın kuzum ama çocuk neden istiyorum yaş geçiyor birde bizim doktorların dediği normal yolla yüzde 1 ihtimal çocuk olur yinede ALLAH tan ümit kesilmez die ovulasyon testi aldım. Benim ilk çocuğum da tup bebek, çok zorlu bir süreç çünkü. O yüzden normal yolla denemek istiyorum olmazsa tup bebek olacak ama nasıl olacak hiç bilmiyorum ki
(5,139 puan) tarafından
Çocuk yapıp mutsuz bir evlilik ile devam etmek mi yoksa sorunları çözülmüş huzurlu bir evlilik mi sorunlarinizi çözmeden böyle bir yola girme inan çok üzülürsün
(1,264 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim tabiki öncelik sorunları çözmek mutsuz Bi evliliğe Bi başka çocuğu hapsetmek istemem tabiiiki kuzucum
(5,139 puan) tarafından
Yuvan mutluluk huzur dolu olsun inşallah bir an önce sorunlarin duZelir
(1,264 puan) tarafından
Amin inşallah sagol canım
+1 oy
tarafından
Canım,benim eşim sabaha kadar oynar.Sonra yatar,işe gider ben bıraktırmak çok denedim olmadi.Bende onunla vakit geçirmek için onun yanina gidiyordum.kahve yapıp onun yanina gidiyorum,çay götürüyorum, meyve götürüyorum,oyunda ölünce sohbet ediyoruz 10 dk falan yani çözüm odaklı ol.Sen  sana ilgi göstersin istiyorsun anlıyorum seni ama bak inan ki oyun oynaması iyi.cunku eşim aksama kadar çalışıyor hic bir kötü alışkanlığı yok kahveye falan gitmez ee ne yapsın en azından gözümün önünde stresini atıyor, onunda sosyallesmeye ihtiyacı var,eşim bir,ara oynamayı bıraktı ama çok gergin oluyordu.sonra ben dedim oyna sen diye.Yani erkeklerin tek zevki o bırak elinden alma destek ol.cek  bir sandalye otur yanina.ben eşimin yanina oturunca o daha iyi oynuyor:))
tarafından
Ben seni anlıyorum.Erkekler vazgeçmez, vazgecerse evde tutamazsın.ama eşinle konuşabilirsin mesela oyun oynamadan bir saatini bana ayır diye eminim anlayışla karsilar
(1,264 puan) tarafından
Bugün hiç konuşmadan anladı beni. Çıktık dışarı gezdik alışveriş yaptık geldik o kadar çok iyi geldiki
tarafından
Cok iyi gelmistir.Ay bizde bugün bilecik e gittik ertuğrul gazi türbesi falan çok iyi geldi bize de:))
(1,264 puan) tarafından
Gelmezmi insan kendini değerli hissediyor
tarafından
Aynen öyle :)
+1 oy
(1,088 puan) tarafından
Ah ah bu pubgden bı muzdarip de ben 
(1,264 puan) tarafından
biz kadınlar çok ihmal ediliyoruz
(1,088 puan) tarafından
Keşke şu oyun kalksa ..bende arıyorum eşimi (şuan evde değil haftada bir gelir) meşgule atiyo msj atmış oyundayim ararım diye ...e bende babamın kiziysam Açar miyim o teli....bıktım artk ondan da oyunundan da
(1,264 puan) tarafından
Degilmi bende öyleyim hayır oynama asla demiyorum oyna ama banada Bi vakit ayır bende insanım tek başımayım ne bir arkadaşım var burda ne komşum oğlumla tekiz. Bi sosyal yaşantım yok biraz ilgi eşine göstermek bu kadar mı zor.
0 oy
(59 puan) tarafından
O sırada eşiyle birlikte pubg oynayan benn :)) 
(1,264 puan) tarafından
Hep beddua ediyorum şu oyun kaldırılsın yada paralı olsunn die
0 oy
(3,565 puan) tarafından
Elbette konuşun. İletişim olduktan sonra çözülecek bi konu. Mümkünse çocuğu bir iki saatlipine birine bırakıp birlikte dışarı çıkın. 
(1,264 puan) tarafından
İmkansız kimsemiz yokki hiç bir ALLAH in kulu yokki etrafımızda gurbetteyiz. O yüzden belkide bu kadar yıpranıyorum tüm gün çocukla ilgileniyorum nefes almaya zamanım yok, market alışveriş hepsi bende yeri geliyor sipariş veriyorm gidemediğimden. Esimdende Bi ilgi bekliyorum, artık eskisi gibi aşkım gülüm bile demiyor
0 oy
tarafından
Valla çocuk yapma hakikatten çocuk olur adam yine oyun oynar sen bu sefer çocukla ilgilenmiyor diye post açarsın oyun bağımlılığı berbat bir şey oku üfle diycem ama mizaç değişmez 
(1,264 puan) tarafından
Aslında işte ayakları sağlam yere basan bir kadın olsaydım. Kimseye eyvallahm olmasaydı oyun mu bizim tercih et der gider ayrı ev açardım burnu sürtsün dıe, ama benim derdim oyun oynamasın değil tk keyif aldığı şey oyun, benim derdim bana olan ilgisizliği
0 oy
(747 puan) tarafından

Pubg da tanışıp evlenen biz evlendik evleneli oynayan gene biz 17 aylık kızımız olmasına rağmen gene oynayan biz :D daha az önce çıkan ben başka bişey demiyorum 6 senedir bırakamadıysam ben sana kolay gelsin bacım sende dene onla oynamayı bakalım yapacak bişey yok bırakılmıyor bırakana helal olsun 

(1,264 puan) tarafından
E kuzum yani bu oyunda ne var bu kadar bağımlılık yapacak kadar. Hayır ben asla vazgeçsin bıraksın oynasın demiyorum iki saat oynuyor ama artık ilgisi alakası yok bana diş kapının mandalı gibi hissediyorm
(747 puan) tarafından
Onu bende bilmiyorum canım inan ama bağımlılık yapıyor görevler oluyor onları yapma gereksinimi duyuyordur şimdi ne diyim
(1,264 puan) tarafından
Ya ne bileyim mesala çocuk uyudu balkona geç çay yap iç sohbet et ben bunu tercih ederdim ama siz karşılıklı seviyorsunuz bu oyunu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 372 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 788 göst.