0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hafif kizariklik vardı doktor antibiyotik yazdı almadan geçer mi bu şekilde bilemedim ki baş parmağım 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oradaki iltabi öldürsün diye 
tarafından
Antibiyotik kullanmazsan birde ayağını sıkacak ayakkabi giyme benim uzadı o zaman sırf yeni dogurdum diye aylarca erteledim en son dayanamadım gittim çektirdim ama içinden kocaman bir tinrk ciksrid benim etimdej
tarafından
Su an iyi misiniz peki hangi doktora çektirdin acıdı mi çekerken
tarafından
Acımadı
Zaten uyusturdu sonra cekti
Genel cerrahide çektirdim
Şuan bir sorunum yok hamilelikte oldu zaten ayaklarım çok silince
tarafından
Uyusturup mu cekiyor kanama falan oluyor mu
tarafından
Kanama çok olmadı ama uyusturup tırnağı kesiyorlar tamamen çekmedi sadece batan yeri kesti
-Reklam-
0 oy
(3,559 puan) tarafından
Öncelikle lütfen doktorun verdiği antibiyotiği düzenli şekilde kullanın buradaki iltihap geçtiği zaman tırnağının kurtulma ihtimali olduğu için antibiyotik yazıyorlar baktın ki antibiyotik bitti hala aynı şekilde o zaman gider tırnağını çektirirsin o şartlar altında çekerler ama öncelikli antibiyotik tedavisi uygulanır her zaman tırnağı kurtarmak amaçlı
0 oy
(4,815 puan) tarafından
İlacı kullanmadan geçmez ki, baktın geçmiyor doktor öyle alır.
tarafından
Dün basladim yeni başlamış
(4,815 puan) tarafından
Hm kullanın valla tırnak çekmesi zor ya
0 oy
(37 puan) tarafından
Benim de baş parmağımda vardı batık doktor tırnağı çekeceğiz hazir olunca gel operasyonu planlayalim dedi bende arastirken podologlari kesfettim ilk seansta batığı aldi sonra tel takarak tedavi etti agrisiz acısız tirnak cektirmeden Allah bin kez razi olsun o yuzden nerde tırnak batması yasayan gorsem tavsiye ediyorum eger ki tienak cekecegiz derse doktor once podologa gidin 
0 oy
(1,040 puan) tarafından
Bendede var baş parmagimda ilaç etki etmedi uzadıkça zorla cikariyorum etin altından kesiyorum 1kez ameliyatta oldum yine tekrarladi
0 oy
(9,183 puan) tarafından
Ben iyce  batan yeri kestim sonra antiyabiyatik kulanmistim o tırnak batikca kesmenin başka çaresi kalmıyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
6 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 26 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
5 cevap 254 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (391 puan) tarafından soruldu

Kategoriler