0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (501 puan) tarafından
Direk dondurucudan çıkar çıkmaz suya konulup haslanirmi 

Herhangi bir bakteri riski yada etin bozulma riski varmıdır 

4 Cevaplar

0 oy
(3,568 puan) tarafından
Aksine o etin buzunu bekletip çözdürüp haşlarsan eğer bakteri ürer direk buzlu şekilde suyun içine atıp haşlarım ben de her zaman
(501 puan) tarafından
Ama duduklum yok normal tencerede olur mu
(3,568 puan) tarafından
Olur canım neden olmasın sadece daha uzun sürer
-Reklam-
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ben genelde öyle yaparım çok su eklemem ama sulanır zaten 
0 oy
(277 puan) tarafından
Ben haslarim ama doğru mu yapıyorum bilmem :)
0 oy
(778 puan) tarafından
Buzluktan çıkarılan çoğu şey özellikle et ürünleri cozulmeden pişirilmeli

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 271 göst.
11 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sblsbl11 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.
29 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 264 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
15 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan89 (1,063 puan) tarafından soruldu

411,667 soru

12,392,814 cevap

43,905 kullanıcı

Kategoriler

...