0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (12,241 puan) tarafından

image

daha ne kadar dusecek alım gucu bilmiyorum ya. Bizim sukur simdilik tuzumuz kuru ama neyin ne olacagi belli olmaz. Hele asgari ucretlinin Allah yardimcisi olsun. Herkese ufacikta olsa bi ev nasip olsun insallah. Stok yapayim desen nereye kadar valla 

7 Cevaplar

+4 oy
(436 puan) tarafından
E oy verdiler ceremesini biz çekiyoruz 
(3,473 puan) tarafından
Artım verdim, çok haklısın ama anlamazlar
(436 puan) tarafından
Keşke haklı olmasam da biraz daha yaşanabilir bir halde olsa şu coğrafya maaş aldığımız gibi bitiyor kredi kartı kullanmak farz oluyor
(3,473 puan) tarafından
Malesef öyle markette gidiyorsun 100 tl altında cikamiyorsun ki, aldıklarımiz da yemeklik bile değil. Herşey yeme icmede değil, hayatı yasamiyorsun ki, yaşamaya çalışıyorsun
-Reklam-
+1 oy
(12,749 puan) tarafından
Neyi stoklayacaksınız ne kadar stoklayacaksınız stok yapacak para mı var millette. Hala savunan olması ekstra tuhaf. İtibardan değil halkın gırtlağından tasarruf ediliyor 
(122,909 puan) tarafından
ama hocam asgari ucretle geciniyorum diyenleri girtlaklayasim gekiyo
0 oy
tarafından
Hangi birini stok yapacaksi ki. Gerçekten sonumuz hiç iyiye gitmiyor. 
0 oy
(265 puan) tarafından
Rabbim sonumuzu hayır etsin gerçekten çok pahalı herşey daha ne kadar kötü olabilir ya. Herşey Allah'ım elinde insallah daha güzel günler görürüz 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Stok yapmak için de para lazım canım insanlar onu da yapamıyorlar artık Allah gerçekten yardımcımız olsun bir laf var ya sctilar sıvadılar diye tam olarak onu yaptılar ülkemize
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Bu ülke hak ediyor dicem de bizde varız. Kaç senedir düzelmedi düzelmeyecek yine aynıya verdiler oyları
0 oy
(5,144 puan) tarafından
Önceden tek baba calisirdi evin tüm ihtiyaci karsilanirsi simdi gecinmek icin iki kisi calısmak zorunda maasin biri direk kiraya gidiyor zaten gezme tozma zaten lükse kaciyor zaten disarda yemek yemege kalksan en az 600 gozden cikarman lazım pazara gidiyorsun herseyode almiyorsun en az 600 gidiyor marketi saymiyorum bile hayat sartları cok zor is alımlarida o sekilde eskisi kadar eleman arayanda yok 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
0 oy
42 cevap 712 göst.
25 Aralık 2020 Aile kategorisinde furkankaanannesi (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 683 göst.

405,732 soru

12,158,746 cevap

36,600 kullanıcı

...