0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından
Kizlar kasımın tam ortasinda siyah orta boy et beni var birde yüzümde normal siyah benler var ya siyah etsiz onlar var yani o siyah benleri lazerle temizliyor mu onun için ameliyat dikişe gerek yok demi yzuumden ben 40 diyim siz 50 diyin siyah benler var bu doktor da popüler mis size sorim

1 cevap

0 oy
(11,065 puan) tarafından
adını çok duydum, kolay kolay da randevu bulunmuyor ona
(243 puan) tarafından
Randevu almak istedim alamadm dolu dedi talepte bulundum biri gelmese gitmese kayıt ediyorum sonra onaylarsa gidecm inslh yzuum hep ben çil leke dolu biktm yüzümden inslh olur ya
(243 puan) tarafından
Etsiz benleri lazerle temizliyor mu et benimde var onuda alır mı ücret falan istyrmu
(11,065 puan) tarafından
o kadarini bilmiyorum canım
(243 puan) tarafından
Kaç yıldır çekiyorum çocuklardan artık kendime bakmayı birktm şimdi buradan başlım devamı gelecek inslh ya
(243 puan) tarafından
Birşey daha sorucm cnm alakasız ama bir daha post acmim diye su belediyede hani kuaför yeri dikiş nakis yeri oluyor ya orda kuaför var yapıyorlar saçlarımı orda boyatasam çok ister mi para
(11,065 puan) tarafından
orda işlem yapıyorlar ama önce bir gidip sormak lazım. halk eğitim kurslarında falan da yapıyorlar ama fiyat konusunda bilgim yok. normal kuaförler çok pahalı. 2 hafta önce baraj yolunda saçımı kestirdim 500 tl ://
(243 puan) tarafından
Kız çok ya valahi ya kendin ikiye ayırıyorum at kuyruğu gibi eşit kesiyorum arkadandan eşim duzeltyr gerek yok o kadara ya çok pahalı bir makas vuruyorlar o kadr istyrlar el insaf ya çok para cnm ya
(11,065 puan) tarafından
canım saçım kıvırcık yapamıyorum ben, her kuaför de güzel kesemiyor kıvırcık nasıl olsa belli olmaz diye kafalarına göre takılıyorlar. şimdi kisa kestirdim biraz bu baya idare eder beni :)
(11,065 puan) tarafından
gerçekten çok pahalı, fön yok, şampuan yok sadece kesim 500. içime battı ama maalesef çevremde eli yatkın kimse de yok ki
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 155 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmazehraumit (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 101 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ceren4444 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 101 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ceren4444 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy