+3 oy
3,586 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar çoğu benim hayat hikayemi biliyor iki çocuğum var 4bucuk ve 2bucuk yaşında  bir kız bir erkek ayrıldım boşanma aşamasındayım kimsem yok kimse sahip çıkmıyor bir kaç ay az birikmisim vardı onla idare ettim merdiven sildim eve iş aldım ama çok az yetmiyor birde kiradayim şimdi kiram zamlanicak en az 10 15 bin yapar ev sahibi ve ödeyemem evden kovar sizden tek isteğim bana bol bol yorum yapıp postumu herkesin görmesini sağlamanız ve burdan beni iki çocukla kabul edicek bir bayan varsa cocuklarina bakıcılık yaparım evini temizlerim yatılı olursa böyle bir iş istiyorum yaşlı da bakabilirim yaşlı ve çocuk bakıcı ilanları kaç tane aradım iki çocukla kabul etmiyorlar edicek olan Allah rızası için yazsin ben çok çalışkanım aynı anda on çocuk bakabilirim her iş yapabilirim  İstanbul Sultanbeyli de oturuyorum 24 yaşındayım her iş yapabilirim yeterli çocuklarım buyuyene kadar bu şekilde bı işte calismaya mecburum başka yolu yok :(

59 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm 

Ailen kimin kimsen yokmu canım 
(6,234 puan) tarafından
canim istanbulda zor istanbul degilde daha anadoluda uygun ucu yerlerde hayat kurmaya calis ilk etapta bence. sonra zamanla ccklar da biyuyunce tasinirsin. anadoluda bag. bahce ekip bicsen pazarda satsan bile daha kolay gecinirsin sanki
tarafından
Düşündüm ama hicbiyer bilmiom İstanbul dışına hiç gitmedim nerde yaşarım naparim bilmiom köylerde de kiralar pahalı diyorlar küçük yer başımda erkek yok insanlar kötü korkuyorum
(6,234 puan) tarafından
o da dogru. aallah yardimcin olsun insallh
tarafından
Amin canım
(155 puan) tarafından
Ağrı da doğulu yani apartman değil böyle normal evler yılık kira 15 *** çatılı üç artı bir evler ahirlar ekmek pisirmen için kiler bile var hayat ucuz doğuda
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bence şehir değiştirmelisiniz ya. Gecinebilmeniz için. Birde şöyle bir önerim var. Kreş destekli çalıştırılan fabrikalar var onlarda şansını dene.  Oturup düşünmekle nereye kadar gecineceksin aşkım insanlar 1 yardım eder 2 yardım eder . Artık birşeyleri yoluna koymak zorundasın 
tarafından
Bende iş istiyorum canım zaten postu tam okuduysan yatılı iş istiyorum çocuklarımla beni kabul edicek onlarada çok baktım kreşi olan işyerleri falan hep lise mezunu istiyor ben ilkokul mezunuyum her yolu düşündüm canım şuan tkandim kaldim
tarafından
Evet hayatım okudum da yatılı iş çok sağlıklı ve güvenilir değil çocuklar çok küçük . Devir çok kötü bir devir. Başka şehirde yaşamayı düşündün mü hiç . İstanbul pahalı bir şehir
Ayrıca okumak içinde geç değil bence açıktan yazıl en azından liseyi bitir
tarafından
Haklısın hep istedim açıktan okumak çocukların babası olucak adam izin vermedi okuyup o.rosbumu olcaksin dedi yoksa çok başarılıydım şimdiye liseyi bitirmiştim
tarafından
Başka sehirdede yaşasam kiralar zor yine calisamiycam odeyemiycrm
(2,894 puan) tarafından
Şehir değiştirmek mantıklı gerçekten. Küçük ilçelerde hayat pahalıligi çok daha az
tarafından
Offf yaaaaa vallahi çok üzülüyorum böyle durumlara :( ama işte nasip nasip nasip yani
tarafından
Öyle :(
tarafından
Aynen kesinlikle, Bursa'da oturuyorum 4-5 bine kiralık daire olan semtler var yani . Ama burada da yaşam pahalı . Yaşam uygun olan bir çok şehir var
(6,234 puan) tarafından
bende bu u onerdim ilk etapta kiraal yerde. bahceli bir evde bile otursan derme catma bahceye kivircik maydonoz ekip pazarda satsan bile yine istanbuldan daha kolay saglarain gecimini.
tarafından
Seçenek çok aslında , su bile satılabilir sıcaklar geliyor , ne bileyim evde yemek-tatli  yapıp satma moda bu sıralar
tarafından
Haklısın ama kim alicakki öyle çevrem yok
tarafından
Allah aşkına seçenek çoksa ben salakmiyim burda ariyim işi su satmayla kim 15 bin kira ödeyip iki ocukla gecinir
tarafından
Ben İstanbul disina hiç çıkmadım korkuyorum hiç bilmedigim şehirler küçük yerler yanlız genç bı kadınım laf söz olur kötü insanlar çok korkuyorum
tarafından
Kız dur sakin ol niye sinirleniyorsun, diyorum ya daha ucuz şehirlerde ancak gecinebilirsin diye . Ne bileyim ben su satanlara fazladan para veriyorum , genel olarak insanlar da o şekilde fazla veriyor . Sadece bir örneklendirme bu . Ama 2 çocukla yatılı iş olmaz. İnsanlara güven olmaz . Yaşın çok küçük daha.  Kandirirlar seni, çocukların başına bir iş gelir Allah korusun . Seçenekleri genişlet korkma adım atmaktan
tarafından
Estağfurullah canım ne kızması ama iki çocukla su satınca bu sefer dilenci sanarlar çocuklarımın gururu incinmeden buyusunler istiyorum öyle işlerde onları yanımda kullaniomus gibi hissederim
tarafından
Kucuksehirler ucuzdur ama bilmediğim yerler sıfırdan hayat kurmak zordur nasıl yaparim
(5,609 puan) tarafından
Yani canim cocuklarin daha cok kucuk en azindan buyuyup okula gidene kadar su satabilirsin. 1-2 sene en azinda. Ya da suan da ev de bos oturuyosan su sat pazarda limon sat. Su satanlarda cok para kazaniyo bu arada.
Benim eski is yerimin orda kadin otobus duraginin hemen yaninda su satardi bebegi vardi kucuk bebek arabasinda yaz kis satardi yani.
tarafından
Denerim canım ama iki çocukla dilenci sanarlar diye korkuyorum utaniyorim
(5,609 puan) tarafından
Niye dilenci sansinlar. Sen orda biseyler satmaya ugrasiyosun. En azindan bi sure seni idare edecek kadar. İsteyende sansin yani ne olacak bu sekil zor
(11,608 puan) tarafından
Canım Çerkezköy de oturuyorum burası küçük bir yer. Ama güzeldir. Fabrikaların olduğu bir bölge vardır. Bonny çorap fabrikası kreş destekli bir fabrika. Düşünürsen aklında bulunsun. Allah yolunu açık etsin
(498 puan) tarafından
Esenyurtta uygun kiralar diğer yerlere.göre oraya gitse.
(839 puan) tarafından
Bende kapaklı da oturuyorum ben diyecektim.is imkanı çok kiralar da cok çok yüksek değil belediyeye de baş vuru yapsa geçinir burda merdiven sildiren silen arkdasim da çok
(11,608 puan) tarafından
Evet bu taraflar sessiz sakin kapaklı organize sanayı bölgesi full fabrika mutlaka iş bulunur kreş destekli. Başını sokacak da ucuz bir yer toparlamana kadar mutlaka bulursun. İstanbul’da iki çocukla heba olursun destek verenin de yok
(839 puan) tarafından
Katılıyorum sana canım burda sesssiz sakin iş alanı kendisi bilir tabiki
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Ya seni ve senin gibi kadınları ve çocukları bu hale koyup görmezden gelen şeytanları Allah ıslah etsin.yokmu muhtar falan orda komşuların bı elinden tutsaklar.boyle nasıl olacak.iki çocuklu kimse bakıcı kabul etmez canim sanmıyorum .başka bı çıkış kapısı bulmak lazım ama ne
(2,546 puan) tarafından
Boşanma hizlandirilmiomu ya ne saçma varya offf bu gecede sana üzüldüm :(((doğru diyorsun  nereye kadar gider ama Allah sana güzel kapılar açsın inşallah . çocukların kucukmu
tarafından
Evet canım kızım 4 buçuk oğlum 2 buçuk yaşında boşanma çekişmeli canım kimbilir ne kadar sürer
(2,546 puan) tarafından
Canim kreş tarzı yerler almaz mi devlet böyle birşey sunuyormus diye duydum.sende orda çocuklarının yanında çalışırsın bı belediyeye falan git canim görüş
tarafından
Görüştüm canım gitmedigim yardım yerleri kalmadı şuan resmiyette boşanma olmadığı için alamiom hicbi yardım bitek gıda kartı var 500 TL onada bişey gelmiyor ki
(2,546 puan) tarafından
Yok canım ya 500 TL ye ne alınıyor ki işin çok zor çok :((
+1 oy
tarafından
Şuan geçimi nasıl sağlıyorsunuz ? Çok zor bir durum gerçekten. Çok üzüldüm.
tarafından
Zaten iki üç ay oldu bu durum canım az birikmisim vardı birde mahallemde bikac merdiven siliom parasını aliom bide evde tesbih işi yapiom dizme sabaha kadar yapiom ama çok az evde yapılan işler parasına degmio ama mecbur
tarafından
İnternet ortamında da kimseye güven olmuyor ama şu yazdıklarınız eğer doğru ise size gerçekten çok üzüldüm.  :(
+1 oy
tarafından

Eğer benim eşimin işi olsaydı yani durumumuz olsaydı ben alırdım gerçekten :( 

tarafından
Teşekkür ederim canım
(16,569 puan) tarafından
Deterjan yardımını yapabilirsin aslında en azından her ay almak zorunda kalmaz iki çocukla kıyafet de çok çıkar ❤️
+1 oy
(10 puan) tarafından
Ankaraabisi diye Instagram da sayfaya yaz rabbim yardımcın olsun inşallah 
tarafından
Amin Allah razı olsun
(698 puan) tarafından
Evet bende tık tok ta gördüm 9 kişiyi yardımcı oluyordu insanlara
(8,888 puan) tarafından
Evet oluyo tiktok hesabıda sadece kücük bi vidyo cekimi istiyolar
+1 oy
tarafından
Ben Arnavutköy deyim burda kadınlar evde oyuncak yapıyor tanesi 75 kuruş galiba 1000 tanesi 750 TL diyordu istersen telefon numarası vereyim hep de yaptığı kadarının parasını alıyorlar güvenilir 
tarafından
İstanbul Sultanbeyli verirlermi acaba bı sorsan canım verirlerse tabi yaparim
+1 oy
tarafından
Ağustos ayında kardeşim çok ciddi bir kaza geçirdi ölümden döndü daha 13 günlük bebeği vardı inanılmaz borçları vardı 

Annem babam biz küçükken ayrıldı babam hiçbir şekilde destek olmadı kardeşim hala yoğun tedavi altında 

Annem 50 yaşında aşçı hem kendi evine bakiyo hem kardeşime hem bebegine 

Ek işler yapıyor bu yaşında o kadar mücadele ediyor ki 

Böyle anne baba sahip çıkmadığını görünce çok üzülüyorum evlat kolay mı yetişiyor nasıl sahip çıkılmaz nasıl bir vicdan el kadar iki çocukla nasıl olacak 

Biliyorum yaşam zor ama aklında olsun Manisa'da iş imkanı daha çok bağ bahçe üzüm zeytin işleri oluyo günlük gidiliyor buraları da düşün derim 

Özellikle Sarıgöl herkes o kadar destek oluyor ki ihtiyaç sahibi olana 
tarafından
Allah şifa versin canım işallah iyileşir
tarafından
Allah razı olsun canım
İnşallah Rabbim de sana ferahlık nasip eylesin
+1 oy
tarafından
İstanbuldamisin canım eğer Oradaysan çocuklar mutlu olsun yeter derneği vat ınstegramda sayfalari var onlara yaz dönüş yaparlar inşallah 
tarafından
İstanbul'dayım canım yazicam
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Ay kuzum rabbim yardımcın olsun insalah
tarafından
Allah razı olsun çok sağolun lütfen dua edermisiniz bana
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Ahhhh kuzum ahhh. Allah yardımcın olsun. Hayırlı kazanç kapıları açsın inşallah. Annen baban yok mu canım benim. Yani çocuklar ufak öyle her eve güvenip de sokulmaz :((
tarafından
Canım biliyorum çok kötüyüm inanki napsam kendime çıkış yolu bulamıyorum ikiside küçük elim kolum bağlanıyor onlardan ayrılmakta istemiyorum onlarsiz yaşayamam asla kimse sahip çıkmıyor canım ailem zaten istemedi ben sevdiğim için evlendim oda beni yarı yolda bıraktı kreşe verip işe girmek istedim iki çocuğun kreş parası alcagim maaştan daha fazla kirada imkansız gecinmek
(5,455 puan) tarafından
Çok haklısın canım benim. Allah yardımcın olsun inşallah (⁠。⁠•́⁠︿⁠•̀⁠。⁠)
0 oy
(273 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun postun yukarı inşallah bulursun bı yer❤️
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Acaba çocukları yurda versen kendini toparlayan kadar desem Allah göstermesin çok zor bı durum ya
tarafından
Yok canım onlardan ayrı asla nefes alamam ben öyle yaşayamam korkuyorum canıma koyarım diye
(150 puan) tarafından
Asla verme çocukları
0 oy
(213 puan) tarafından
Cnm belediye  gidip başvursan yada e devlet üzerinde de yapabilirsin yardım ederler maddi ve gıda yardımı alabilirsin bir dene şansını  
tarafından
Gıda yardımı kartım var 500 TL bezi zor aliom nüfusta boşanma tam gerçekleşmediği için başka uardimlari vermiolar başvurdum canım
(5,609 puan) tarafından
Belediyelerin kresleri oluyo onlar icin basvursan konussam cocuklarini ucretsiz falan alsalar daha daha uygun fiyata. Sadece parasal olarak dusunme. En azindan cocuklar krese giderse sende bi ise falan girersin.
tarafından
Evet canım başvuru yaptım ama boşanma olmadığı için olmayabilir dediler ve çok sıra varmış size donucez boşluk olunca dediler benim gibi birsuru kadın var kimbilir ne zaman sıra gelir
(5,609 puan) tarafından
Olsun canim en azindan sansini denemisin. Allah buyuk insallah bi kapi acar
tarafından
Amin isallah
0 oy
(276 puan) tarafından
Geçmiş postlarini okudum canım inanki çok üzüldüm rabbim sabahın ışıkları da sana öyle güzel haberler verdirsin ki kaç aydır çektiğin sıkıntıya değsin. Bu zamanda çok zor iki çocukla. Ben senin yerinde olsam el mahkum kendi ailemin yanına giderdim belki cocuklari görünce içleri ısınır da vicdana gelirler. Annen bebeklere bakar sende çalışırsın.

Ya ben böyle vicdansiz anne babayı anlamıyorum. Yarın öbür gün elden ayaktan düşünce size kim bakacak. O zaman sende dersin annene bu zamana kadar kendi başının çaresine bakmışsın şimdide bak diye. İmtiha dünyasında olduğumuzu kimse anlamiyo gerçekten çok üzülüyorum ben :(
tarafından
Allah razı olsun canım bende yorumunu okuyunca ağladım keşke dediğin gibi olsa ama malesef çok gaddar insanlar yumusamazlar daha önce söyledim asla bakmam dedi bakmazlar kabul etmezler biliyorum
(276 puan) tarafından
Kardeşim amcan ne bileyim ailenle konuşacak kimse yok mu arayı bulacak. Yada hiç olmazsa kayınvalidene git sonuçta oğlunun pok yemesi mecbur çocuklara sahip çıkacaklar
tarafından
Onlarda yardım etmez evliliğim boyunca bigun yardım etmediler ne maddi ne manevi oğluyla ayriliom niye baksın ki bana oğlunu aldı ona bakio bokunu yio oğlunun
(276 puan) tarafından
Rabbim sorsun o iki çocuğun hakkını onlardan. Sen mecbursun ailenin yanına gideceksin belki surat asacaklar belki içeri almayacaklar ama bekleyeceksin kapılarında. Yoksa Allah korusun yani iş yok ev yok iki bebekler sonun çok kötü olur
0 oy
(748 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun post yukarı çıksın lakin bazı sitelerde ilan ver büyük sayfalara filan elbette biri duyacak sesini o iki evladının yüzü suyu hürmetine Rabbim yuzune baksın :( 
tarafından
Amin Allah razı olsun işallah canım
0 oy
(330 puan) tarafından
Sana mesaj attım mesaja bak canim
tarafından
Yazdım canım
0 oy
(184 puan) tarafından
Allah yardımcin olsun canim ama biraz zor dedigin sekilde is bulmak su an insanlar verdigi kurusun bile hakkini isterken seni iki cocukla istemezler bence is yapamazsin diye Rabbim sana hayırlı kapılar acsin INSAALLAH :(
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Sen ne güçlü bi kadınsın helal olsun sana. Kaymakama ya da muhtara git onlar iş konusunda falan yardımcı olurlar 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(498 puan) tarafından
Bi fabrikaya gir İstanbul iş cenneti. Mutlaka bulursun iyi bir iş.
tarafından
İki cocukla almiolarki

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 1,533 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arasbebek (105 puan) tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,980 cevap

43,619 kullanıcı

Kategoriler

...