+3 oy
3,530 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar çoğu benim hayat hikayemi biliyor iki çocuğum var 4bucuk ve 2bucuk yaşında  bir kız bir erkek ayrıldım boşanma aşamasındayım kimsem yok kimse sahip çıkmıyor bir kaç ay az birikmisim vardı onla idare ettim merdiven sildim eve iş aldım ama çok az yetmiyor birde kiradayim şimdi kiram zamlanicak en az 10 15 bin yapar ev sahibi ve ödeyemem evden kovar sizden tek isteğim bana bol bol yorum yapıp postumu herkesin görmesini sağlamanız ve burdan beni iki çocukla kabul edicek bir bayan varsa cocuklarina bakıcılık yaparım evini temizlerim yatılı olursa böyle bir iş istiyorum yaşlı da bakabilirim yaşlı ve çocuk bakıcı ilanları kaç tane aradım iki çocukla kabul etmiyorlar edicek olan Allah rızası için yazsin ben çok çalışkanım aynı anda on çocuk bakabilirim her iş yapabilirim  İstanbul Sultanbeyli de oturuyorum 24 yaşındayım her iş yapabilirim yeterli çocuklarım buyuyene kadar bu şekilde bı işte calismaya mecburum başka yolu yok :(

59 Cevaplar

0 oy
(17 puan) tarafından
Farklı bir il düşünürseniz tokat küçük bir şehir ve yaşaması kolay bir yer çok para harcayacağınz bir durumu yok burada arkadaşım fabrikada çalışıyor fabrikanın kreşi var çalışanına uygun fiyata kreş desteği veriyor İstanbul zor ve pahalı bir yer burası yardımsever küçük bir şehir eğer cesaret edip taşınmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim size
-Reklam-
0 oy
(334 puan) tarafından
Çok özel değilse neden ayriliyorsun

Hiç değilse çocukların okul hayatı baslayana kadar sabredemrz miydin merak ettim iyi kötü kıran ödenir aşın gelir o arada iyide bir iş bulurdun olmz mi
tarafından
Kumar oynuodu madde kulaniodu kavga sürekli calismiodu
0 oy
(410 puan) tarafından
Seni yarı yolda bırakan o kocanın Allah belasını versin, onun için aileni yok saymışsin onun yaptığına bak p..k herif.keske elimden birşey gelseydi çok üzüldüm Allah'ım hayrlı Bir kapı açsın size inşallah  
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(10 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah ankaraabisi var Instagram da ona yaz ve yazabilen yazsın o herkese yardım ediyor inşallah seni de görür 
0 oy
(566 puan) tarafından
;((post yukarııı 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Kıyamam ya rabbim yardımcın olsun...Dua etmekten başka bişey gelseydi keşke elimden
tarafından
Allah razı olsun dualarınız yeter
0 oy
(59 puan) tarafından
Bende Sultanbeyli de oturuyorum. Kültür merkezleri faaln var spor kompleksleri. Orda çocuklari spora yazdırıp kendinde orda temizlik işinde falan çalışabilirsin bunu bı araştırabilirsin. Yani ordaki dersler falan ücretsiz oluyor genelde anasınıfı tarzı olanda var . Küçüğünü yaşından dolayı almayabilirler spora falan ama büyüğünü alırlar diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun. Bı ihtiyacın olursa bana yazabilirsin 
tarafından
Allah razı olsun canım dediğini bir arastiricam bende okulda temizlik işi yapmak istedim üç okulla görüştüm durumumu anlatıp iki çocukla büyüğü kabuk ettiler ama küçüğü kabul etmediler
(59 puan) tarafından
Anladım canım bide spor komplekslerine bak istersen
0 oy
(417 puan) tarafından
Rabbim yâr yardımcın olsun inşallah.sana güzel hayırlı bir iş nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Ailen nasıl sahip çıkmıyor aklım almıyor yani öylece seni anan baban ortada mı bıraktı çocuklarınla. Nasıl aile o öyle nasıl rahat uyuyorlar.
tarafından
Yok canım nafaka 1500 yazmışlar vermiyorlardı Allah için o para neye yeticek nasıl kanunlar ben anlamadım yok kimsem canım sahip cikmiolar onları dinlemedim onla evlendim diye hepsi sırt döndü
tarafından
O kadar nafakayı bile vermiyor
(7,775 puan) tarafından
Eşine dava aç vermiyor sonuçta sen kazanırsın. Böyle zamanlarda ailen yanında değilse bundan sonrada olmasın ne ne ara ne sor Allah onları bildiği gibi yapsın. Artık yardım falan bir şekilde idare edeceksin canım evden çağrı merkezleri var onlara başvur istersen evden çalışıyorsun bilgisayar veriyorlar kulaklık veriyorlar
tarafından
Evet canım çok aradım onlarida çoğu kendi bikgisayari kulaklığı olanistio vermio ve lise mezunu istiolar bulamadım keşke bulsam
(7,775 puan) tarafından
Hadi ya liseyi bitirmediysen sıkıntı canım ya. Allah yardımcın olsun keşke okulunu bitirseydin
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Kuzum aslında kapıcılık tarzı iş bulsan en azından kira ödeme derdin olmaz ama işte onu da kabul ederler mi evli istiyorlar genelde 

Allah yardımcın olsun 
tarafından
Allah razı olsun onuda düşündüm dediğin gibi karı koca istiolar bide iki küçük çocuk kabul etmezler
0 oy
tarafından

Tesbih işi yapıyorum demişsin kaç paraya yapıyorsun sabaha kadar yapıyorum demişsiniz 

Bir tane iş var olta isi çok kolay yapan tanıdıklarım günde 2.3binden fazla yapıyorlar 1000 tanesi 270 lira 

İstersen numarasını bulup atayım sana 
tarafından
Tesbih çok zor biliyorum 1000 tanesi 130 degilmi

Yazdım kadına o atacak insallah
tarafından
Evet canım çok az
(7,775 puan) tarafından
Canım banada atar mısın numarasını bende çalışmıyorum kendi harcligimi çıkarmak istiyorum güvenilirse tabi. Çoğu dolandırıcı oluyor
tarafından
Denizimsi nerde oturuypn canım

Eda inşallah oraya geliyorsa senin için çok iyi olur gerçekten bu işi senelerdir yapıp baya para kazananlar var
(7,775 puan) tarafından
Ben Çekmeköy de oturuyorum canım
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Canım Rabbim yardımcınız olsun burda o kadar post okudum ki şu yardım yapın bu yardım yapın sen ise çalışmak istiyorum çalışma karşılığı bir maddiyat almak istiyorum yazmışsın şunları da okudum Rabbim korusun sırf istemediği için çocuğunu düşürmek isteyenleri bile sen ise çocuklarımdan vazgeçemiyorum diyorsun Rabbim gönül ferahlığı versin her zorluktan bir kolaylık çıkar Rabbim yardımcınız olsun :(

Sana da helal olsun kendi ayakların üzerin de durmaya çalışan bir annesin :(

Belediyeye gitsen durumunu anlatsan mesela bazı fabrikalar da kreş desteği veriyor çalışan annelere öyle bir yer bulabilsen bir de İstanbul gibi bir şehir çok pahallı senin için zor acaba başka çevreden felan mı baksan keşke elimden bir şey gelseydi :(

tarafından
Teşekkür ederim Allah razı. Olsun dualarınız yeter ben hiç İstanbul'dan biyere gitmedim korkuyorum yaşım küçük başımda erkek yok küçük yerlerde laf söz olur zarar vermeye çalışırlar çocuklarıma bişey olur korkuyorum. İstnabulu bile doğru düzgün bilmiyorum inanirmisin
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Büyük şehirden ziyade küçük yerlerde yaşamanız daha kolay olacaktır örneğin ben Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yaşıyorum ben öğretmenim ama buradan normal müstakil evlerde sobalı evlerde 2000 liraya 3 bin liraya çok rahat kiralık ev bulabilirsiniz tarla zamanı tarlada çalışabilirsiniz büyük çocuğunuz zaten okul dönemi yaşına gelmiş onu okulun ana sınıfına verip küçük içinde bakıcı ayarlamaya çalışabilirsiniz emin olun buralarda küçük yerlerde daha kolay yaşayacaksınızdır
tarafından
Haklısınız son çare öyle yapıcam korkuyorum küçük yerlerde başımda erkek yok yaşım küçük insanlar kötü
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Canım benim yaşın çok ama çok küçük umarım hayırlı kapı bulursun . Ama kendini her kötülükten korumaya bak. Çünkü insanlar iyilikle yaklaşıp kötü arzuları olabilir 
tarafından
Haklısın canım ve kadın olmak çok zor bu devirde
0 oy
tarafından
Ah kıyamam sana rabbim yardım etsin inşallah imkanım olsa gel benimle kal derim valla devlet destek olmuyo mu cocuklar kaç yaşında 
tarafından
Kızım 4 buçuk oğlum 2 buçuk yok cajim sadece 500 TL gıda yardım kartı verdiler bezi anca aliom onlada boşanma gerçekleşmediği için yardımlar hep red aliom
tarafından
Hmm haklısın kocan olacak essek hiç demiyo mu camisiniz açıkta misiniz diye
tarafından
1500 TL nafaka bile vermiyor canın
0 oy
(59 puan) tarafından
Bende sultanbeylideyim canım elimde bir şey gelse yardımcı olmak isterim hangi mahallede oturuyorsun ben çevreme soyliyeyim belediyede tanidiklarim var haber vereyim 
tarafından
Battalgazi mahallesi canım
(59 puan) tarafından
Ayni mahalldeyiz canım sen istersen bana özelden soy ismini cep numaranı ver ben de iletiyeyim insallah yardımcı olurlar sana
tarafından
Canım kusura bakma burdan kimseye bilgilerimi vermiyorum korkuyorum yanlız yaşadığım için
(59 puan) tarafından
Dogru düşünüyorsun canım da yapabilecegim başka bir şey gelmiyor aklıma dualarım seninle insallah toparlanır güzel yerlere gelirsin evlatlarınla
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(854 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım keşke bekar olsaydimda sana evimi acsaydim bende daha 2sene önce senin gibi iki bebekle ortada kaldım sahip cikanim yoktu bı ev tuttum annemi parayla bakıcı olarak tuttum temizliğe giderek baktım çok şükür o günler geride kaldı sabret Allah bir kapıyı kapatır ötekini açar rabbim yardımcınız olsun 
tarafından
Allah razı olsun canım işallah
0 oy
(191 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Keşke bişey yapabilsem, müge anlıya başvursan orda çok yardım eden çıkar,çok üzüldüm Allah yardımcın olsun 
(3,146 puan) tarafından
Hatırladım canım , ihtiyacın var mı yine başkasına verecektim sana göndereyim
tarafından
Evet canım çok sağol valla sayende çocugum baya giydi gönderdiğin kiyaffetlerini Allah razı olsun senden oğlum şuan 2 buçuk yaşında canım kızımda 4bucuk olurmu bilmiyorum
(3,146 puan) tarafından
Benim oğlum dört yaşında geçen yıl ki kıyafetleri senin oğluna olur mu
tarafından
Olur canim çok kilolu değil oğlum 12 13 kilo
(3,146 puan) tarafından
Tamam canım adresini ve numaranı gönder bana yollayım
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun inşallah ben anaokulunda çalışıyorum anaokulu ilkokul ortaokul lise okullarin hepsine bakabilirsin temizlik için hem çocuklarında yanında olur ben oğlumla birlikte gidip geliyorum en azından asgari ücretle başlarsın sonra belki ek iş yaparsın gidip konuş durumunu anlat mutlaka yardımcı olan çıkacaktır
(14,164 puan) tarafından
İstanbul un neresindesin bu arada
tarafından
Sultanbeyli canım iki okul baktım kabul etmedi küçüğünden dolayı ise engel yaşı küçük. Diye dediler
(14,164 puan) tarafından
Sana yakın devlet anaokulu var mı hem çocuklarıni da okula verirsin Eylül'den itibaren

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 1,517 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arasbebek (105 puan) tarafından soruldu

409,105 soru

12,295,554 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...