+3 oy
3,830 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar çoğu benim hayat hikayemi biliyor iki çocuğum var 4bucuk ve 2bucuk yaşında  bir kız bir erkek ayrıldım boşanma aşamasındayım kimsem yok kimse sahip çıkmıyor bir kaç ay az birikmisim vardı onla idare ettim merdiven sildim eve iş aldım ama çok az yetmiyor birde kiradayim şimdi kiram zamlanicak en az 10 15 bin yapar ev sahibi ve ödeyemem evden kovar sizden tek isteğim bana bol bol yorum yapıp postumu herkesin görmesini sağlamanız ve burdan beni iki çocukla kabul edicek bir bayan varsa cocuklarina bakıcılık yaparım evini temizlerim yatılı olursa böyle bir iş istiyorum yaşlı da bakabilirim yaşlı ve çocuk bakıcı ilanları kaç tane aradım iki çocukla kabul etmiyorlar edicek olan Allah rızası için yazsin ben çok çalışkanım aynı anda on çocuk bakabilirim her iş yapabilirim  İstanbul Sultanbeyli de oturuyorum 24 yaşındayım her iş yapabilirim yeterli çocuklarım buyuyene kadar bu şekilde bı işte calismaya mecburum başka yolu yok :(

59 Cevaplar

0 oy
(21,574 puan) tarafından
Allah'ım önüne hayırlı bir kapı çıkarsın. İçin de hayatın da ferahlasin. 
tarafından
Amin Allah razı olsun canım
(21,574 puan) tarafından
Kadın sığınma evine mi gitsen bı sure
tarafından
Oda geçici çözüm canım bilmiyorum ki
(21,574 puan) tarafından
Burda kadinlars iş bulduklarını okumuştum. Belki bilen birileri cikar
tarafından
İsallah canım
-Reklam-
0 oy
(29,794 puan) tarafından

Allah'ım sana hayırlı kapılar açsın 

tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Bnde İstanbul dayım ve geçim çok zor hele ki kirada olmak iki çocukla tek kadın Allah yardımcın olsun. Bn Iğdırlıyim ığdır in bı ilçesinde oturuyor ailem orda ki insanlar size her şekil destek olur kiralar 4 bin  yardım eden olur hem tekstili var yeni açılmış çalışırsın kreş i uygun oraya git bence insanlari her şekil destek cikiyordaha önce depremden giden binkadina da tüp erzak yardımı falan yapıldı ev bulundu 
tarafından
Bilmiyorum canım hiç bilmediğim şehirler küçük yerler genç yanlız kadınım korkuyorum
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Kadın sığınma evine gidebilirsin ordan da durumunu anlatıp sana yardımcı olurlar çocuklara bakan ya da sana kamuda iş verirler belki bence ya öyle yap başka türlüde imkansız biri arkanda olmadan yapamazsın komşun falan yok mu büyüğünü versen anaokulu tarzı bir yere küçüğünüde komşuna desen durumum ortada sen bakamazmısın elim düzelirse sana parada veririm de buda mantıklı birde son yolda bence esra erol canım onlar çok iyş yardımcı oluyorlar
0 oy
tarafından
Kızlar böyle iş arıyorum hala 
(13,427 puan) tarafından
Ailen yokmu canim anne baba falan
tarafından
Yok canım kimsem
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Canım bu süreçte ne yaptın aylar olmuş durumun nasıl çocuklar nasıl 
tarafından
Evet canım kaç ay geçti ama iş bulamadım devlette her türlü yardıma başvurdum yarısını alabildim çok şükür düzenli merdiven siliyorum ama iki çocukla zor oluyor Allah razı olsun burdan kaç kişi alışveriş yaptı gönderdi evime Rabbim darda koymasin onları şuan sadece bı bucuk aylık kiramı odeyemedim anaokulu çıktı kızıma onu verip oğlumla ev temizliğine gidip onlarida ödeyip hayatımı devam ettirmeye calisicam
0 oy
(394 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah  
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(394 puan) tarafından
........     
0 oy
(1,557 puan) tarafından
Post çıksın 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun.  Üzüldüm sana . Hayat ve insanlar gerçekten acimasiz
tarafından
Sağolasin öyle gerçekten
0 oy
(803 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(53,400 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun nafaka falan vermiyor mu
(53,400 puan) tarafından
bazi insanlar baba olmamali çocukları perisan ediyorlar en cokta olan anneye.oluyor
tarafından
Yok canım vermiyor nafaka falan
tarafından
Dualarinizdq benim için çok önemli Allah razı olsun işallah
(1,891 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun tez vakitte hayırlı kapılar açsın inşallah canım benim
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah 
tarafından
Allah razı olsun amin
0 oy
(1,532 puan) tarafından
İnstagramin varmı canım yazsana 
tarafından
Yok canım özelden yazsam olurmu
0 oy
(1,868 puan) tarafından
Bir Twitter ya da Instagram hesabı aç bence.Twitter daha etkili.Orda mutlaka etkileşim alıp gönderin paylaşılır.Hesap aç ve burda kullanıcı adını paylaş.Tanıdığım bütün büyük hesaplara atarım paylaşırım ben.
(1,868 puan) tarafından
Birinden birinin dikkatini çeker.
0 oy
(440 puan) tarafından

Az önce karşıma çıktı aklıma geldiniz ama kesinlikle mesuliyet kabul etmiyorum araştırmadım neyin nesidir bilmiyorum sadece orda yazan yazıları okudum numara da var arayıp bilgi alın istiyorsanız 

image

image

tarafından
Ararım ancak çok uzak yaş uymuyor ben 24 yaşındayım 35 istemişler ve iki çocukla kabul etmezler çünkü hayvanlara bakmak yardım falan istedikleri için sanmıyorum iki çocukla kabul etceklerini guvenilirmi bilmiyorum uzak yola çıksam orda ortada kalmak var birde güvenemiyorum yakın olsa denerdim çok yer aradım ama iki çocuk olunca küçükler bide kabuk etmiolar bı iş yapamam diye
(440 puan) tarafından
Anladım allah yardımcınız olsun
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,044 puan) tarafından
Okadar çok üzüldüm ki anlatamam bu gece uyuyamam heralde rabbim yardım edecektir elbet birgün bu günleri gülerek hatirliycaksin unutma Allaha dua etmekten vazgeçme sakın 

iletişim numaranızi alabilir miyim acaba 
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(421 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım babaları nafaka falan vermıyor mu.. İstanbul u hıc görmedim ben adana da oturuyorum ıstanbul geçimi çok zor dıye biliyorum yaşadığım şehirde olsaydın yardımcı olmak isterdim iş bulurduk sana. Allah'ım sana güç kuvvet versin inşallah
tarafından
Teşekkür ederim evet nafaka vermiyor
0 oy
(6,645 puan) tarafından
Bitlise gel burda kiralar ucuz iş olanagida  cok
tarafından
Burda kurulu düzenim var iyi kötü biliyorum yerleri korkuyorum iki çocukla başka yerlerde ne yaparım
(6,645 puan) tarafından
sende haklısın cnm olmasa düzgün kendine bir iş bul  çocukların okula gidiyor mu onlar okuldan çıkana kadar sende isten çıkacak bir iş bul
tarafından
Yok canım malesef ikiside küçük yaslari kızım beş oğlum 2 yasinda

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 1,786 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
29 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arasbebek (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,881 soru

23,823,270 cevap

318,422 kullanıcı

...