0 oy
257 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (55 puan) tarafından
Prematüre bebeğim yoğun bakımda havale gecirmisti çocuk nöroloji eeg çekti geçen hafta yarin sonuç için gidicez havale sonrasında epilepsi yada başka nörolojik hastalık oldu mu bebeginizde kızım 6 buçuk aylık dua eder misiniz onun için temiz çıksın sonuçları 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İnşallah güzel haberler alırsın Allah ferahlık versin 
(55 puan) tarafından
Amin canım inşallah yarın güzel haberler alırız umarım
-Reklam-
0 oy
(1,039 puan) tarafından
İnşallah güzel haberler alırsın bilirim nasıl zor bir süreç olduğunu 
(55 puan) tarafından
Zor gerçekten tek duam iyi olması 65 gun ayrı kaldık zaten dahada ayrı kalmak istemiyorum kilo alımı da yavaş
0 oy
(677 puan) tarafından

Niye yoğun bakımda kuzum bebeğin 

image

(55 puan) tarafından
Şimdi yoğun bakımda değil canım doğduğunda 65 gün kalmıştı yoğun bakımda
(677 puan) tarafından
Anladım kuzum bunu oku mutlaka yarına kadar inşallah hayırlı haberlerini alırsın aynı yollardan bende geçtim kuzum 3 ay boyunca okudum ve kızımın sonuçları temiz çıktı şükürler olsun ki
(55 puan) tarafından
Allah razı olsun canım okurum tabi
(677 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah korktuğuna uğratmasin inşallah
(55 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(755 puan) tarafından
Rabbim miniğin yanında olsun tertemiz sağlıkla kucağına alıp çıkacaksın Rabbim şafi ismi ile sağlık versin 
(55 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Bilgim yok kuzum inşallah güzel haberler alırsın. Rabbim korktuğunu ugratmasın.
(55 puan) tarafından
İnşallah canım konu evlat olunca korkuyormuş insan hep diyorum ona geleceğine bana gelsin çok çekti bebeğim 6 aylık doğdu çok savaştı 925 gramdi
tarafından
Yaaa minik savaşçı rabbim bir daha acı yasatmasin inşallah kuzum
(55 puan) tarafından
İnşallah güzelim
0 oy
(19 puan) tarafından
Benim arkadasimin kızı oldu 3kereyi geçince epilepsi tanısı koyuluyor 1kere havale sayılıyor bildigim kadariyla
(677 puan) tarafından
Yanlış biliyorsun canım benim kızımda 3 kez geçirdi  şükür sonuçlar temiz çıktı bazı bebeklerin bunyesi ateşe dayanıksız oluyor oyuzden bide genetik te varsa yani geçmişte anne baba da yada bir yakında havale geçmişi varsa oda etkiliyor bende vardı kızımda da oldu oyuzden tam bilmeden anneleri korkutmayalim
(55 puan) tarafından
Sadece 1 kere olmuş yoğun bakımda sonra doktoru nöbet geçirmesin diye ilaca başlamış evdede kullanıyoruz yanımda hiç geçirmedi inşallah hiç geçirmez ailede yok diye biliyorum
(19 puan) tarafından
Epix mi kullaniyorsunuz çok gecmis olsun ilacı kullanirken nöbet olmuyor nöbeti engellemek için zaten
(19 puan) tarafından
Epilepsi genetik oluyor zaten arkadaşımın kızı 15gunde 4kez atak geçirdi 1rincisi 15dk diğerleri 3cer dk sonra uyutulup eeg çekildi çocuğa solda anormal epik çıktı tam adı aklima gelmiyor ama rabbim kimsenin evladına zeval vermesin

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,229 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
11 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pasakizz (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
13 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,899 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,443 soru

23,665,443 cevap

309,217 kullanıcı

...