0 oy
743 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (777 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Jvucfchhjbygtfygjhihjvyvhbgctddybjnjgfrfyhijinfrsea sawatvbihihyctdrguhibjbugyfgkbibivyftctdtdtx sezrvyhuh

11 Cevaplar

0 oy
(567 puan) tarafından
Niye sürekli meşgul kiii???
(777 puan) tarafından
Bilmiyorum ordan şüphe uyandi bende zaten dünde sıkıştırdım baktım bağırıp çağırıp konuyu değiştiriliyor dedim var bunda bir iş hiç böyle yapmazdı bu adam bazı sorunlarımız da var ben evde yokken ailemle kal falan der bende kalmam bu konulardan tartışıyoruz bazen tartışma çok üzüyor küsüyoruz da bunları kendine bahane yapıp aldatiliyor olabilir miyim diye düşünüyorum
(6,187 puan) tarafından
isi telefonda degil mi yani benim esime bn cogunluk ulasamam telefondadir hep . nadir boş yakaladigim.
(777 puan) tarafından
Telefonda olduğu da oluyor ama böyle tepkiler vermezdi açıklayıcı konuşurdu
(18,365 puan) tarafından
Hemen kötü düşünme belki de bu konuda ailesi tarafından dolduruluyordur
(777 puan) tarafından
Olabilir ama kadinlar hisseder ya sanki hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(12,773 puan) tarafından

Canım emin değilsin sanırım ama belki başka sorunları vardır hemen aldatılma olarak aklına getirme istersen bu evliliginizi daha çok zedeler konunun üzerine de düş ama kendini doldurma 

(777 puan) tarafından
Yok canım ama insanın içine şüphe düşüyor ama bir kere :(
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Yani iyice araştır ..emin olmadan kuruntu yapıp arani bozma Canm hakkında hayırlısı 
(777 puan) tarafından
Öyle yapıyorum canım ne kadar üstüne gidersem o kadar ters tepecek sakin kalıp seyrine bırakıyorum takiplerimede devam tabi
0 oy
(153 puan) tarafından
Bişey yokmuş gibi davran ama takip et.Eve geldiğinde telefonu karıştır kimlerle konuşmuş.Watsap Web yükle illa çıkar bişey varsa
(777 puan) tarafından
Evet bende öyle yapmaya sakin kalmaya çalışıyorum
0 oy
tarafından
Kuzum iş ile ilgili konuşuyor olabilir. Benim eşimin iş telefonu gibi bişey var çünkü hiç susmuyor telefonu 1 yemek yeriz 3 kişi arar o yüzden bizde yeni hat aldık ben arayınca o hattan arıyorum çünkü acil biseu olursa konuşalim diye. İşten dolayı gergin olabilir hemen aldatıldım deme kız yaaa. Belki günahını alıyon hee
(777 puan) tarafından
Eşim deprem evlerinin projelerinde görevli telefonla işi var evet ama sürekli WhatsApp üzerinden görüşmeler olunca şüpheleniyorum ister istemez
tarafından
Benim eşimde wp den arar geç saat olunca mesaj atar ama ben nadir bakarım iş gereği hem kadın hem erkek sürekli konuşuyor. Eskiden hep kavga ederdik şimdi takmıyorum çünkü yüveniyorum aslında iş yani. Sende takılma aldatılmamışsındır gaza gelme hemen canım.
(777 puan) tarafından
Umarım öyledir canım
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Kımınle konuşuyorsun dedıgınde ne dıyor 
(777 puan) tarafından
Kiminle konuscam şu diyor bende eminmisjn diyince başlıyor kavga yarası olan gocunur sonuçta
(1,252 puan) tarafından
Tm ekran işte evet geldıgındede o numaraya bak  profılıne falan vodafon  faturalı hat ise fatura detayından kıme mesaj atmıs kımle konuşmuş hepsı cıkıyor
(777 puan) tarafından
Bugun WhatsApp a baktım hep iş arkadaşlarıyla falan yazışmalar var silmediyse tabi
(1,252 puan) tarafından
Sılemezkı onu zaten yanımda uygulamaaıbdan gırıyorsun
0 oy
(607 puan) tarafından
Meraba canm ben nasıl anladım eve geç geliyordu bana maddi destek olmuyordu eve dosdoğru bisey almiyordu alkollü geliyordu aynı yatakta bile iki yabancı gibiydik mesela benim evin pencereden baktığımda kafeler var ve görünüyor mesela nerdesin diyordum çalışıyorum diyordu ama kafede oturuyordu görüyordum daha sonra da teli eve gelince ya kökten kapatırdı yada şifre sık sık değişirdi ve eve hep birilerini getirirdi arkadaşlarından baş başa kalmamak için bir gece o uyurken zar zor şifresini buldum girdim ve bir baktım başka bir kızla yanak yanağa fotoğrafı vardı kıza bayramda hediye almaktan filan bahsediyordu instada da bir sürü kızla yine mesajları vardı ve ailesine beni ezdirmeside son damla oldu ve bosandik 
tarafından
Ağır olacak söyleyeceğim şey ama a*tal mıydı acaba?? Evin önündeki kafeye de gitmessin be ne kadar s*lakmış ya
(607 puan) tarafından
O ***** değil canım ben aptalmisim onun gibi karaktersizle evlenerek hayatımın içine yaptim
(777 puan) tarafından
Bunların hiç birini yaşamadım henüz ama dün küfür falan edince baya icerledim ilk defa oluyor bugün eve geldi konuştuk biraz ama ne bilim yinede içim rahat değil
0 oy
(360 puan) tarafından
Daha yeni evlisiniz  ve haftada 1 yada 15 gunde 1 eve gelmesi bile normal değil bence işini değiştirip normal Bi ev hayatına geçin 
(777 puan) tarafından
Canım biz Ankara da yaşıyoruz deprem evleri için buraya geldik geçici sonra baktık ki iş uzuyor Hatay da eşyalı ev kiraladık ama hataydan başka ilçe şehirlere de geçiyor o zaman oldukları yerde kalıyor ekibiyle beraber
(360 puan) tarafından
Himm anladım. Deprem için çalışıyor sanırım. Canım sikkindir ya bu deprem olayları vs öluleride  gördükçe sitrese girmiştir.  Biraz zaman ver üstüne gitme ama takipte de ol yani. Ne zamana kadar böyle ayrı olacak. Onu konuş bence
(777 puan) tarafından
2 3 aylıkti uzadı hızlandırmak için ekipler getiriyorlar dışarıdan da o sebepten bende geldim bugün geldi konuştuk biraz canım da insanın içine şüphe düşünce çıkmıyor
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Bırak bunları. İçinde şüphe varmı şüphe? 
(777 puan) tarafından
Var olmasa zaten yazmam buraya
(3,887 puan) tarafından
Geçmiş Olsun ne diyeyim
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Esiniz mesleği nedir
(777 puan) tarafından
Deprem evlerinde şantiye görevlisi canım
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Dayimda oyleydi yengemi aldatirken hep bagirip cagiriyordu tl acmiyordu ve yatakta ilgi vs bisey yokmus

İlgili sorular

410,796 soru

12,361,836 cevap

41,620 kullanıcı

Kategoriler

...