0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
Niye kimse dur demiyor artık niye herkes sessiz anlamıyorum artık anlayamıyorum gerçekten :(

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap

Allah'ı sakın zulmedenlerin yapmakta olduklarından habersiz sanma, onları yalnızca gözlerin dehşetle belireceği bir güne ertelemektedir

İbrahim 42/43

-Reklam-
+1 oy
(8,154 puan) tarafından
Bize dokunmayan bin yaşasın diyorlar çünkü Allahım o itleri helak etsin inşallah 
(349 puan) tarafından
Bizede dokunacak o gün ne yapacağıs nasıl hesap vericez ahirette neden bu katliama sessiz kaldığımızı sormayacaklar mı bizden müslümanlık yahudilik meselesi değil bu insanlık meselesi artık insan haklarına aykırı aylsrdır durmuyorlar sustukça daha çok cesaretleniyorlar :(
0 oy
(20,850 puan) tarafından
Neden lanetli bir millet olduklarını her fırsatta tarih öncesi çağlardan beri tekrar tekrar bize gösteriyorlar. Nazilerin kendilerine yaptıkları zulümleri şimdi onlar Filistinli halka yapıyor. Allah'ım onlara mühlet veriyosr. Cehennemin en derin cukurlarinda yansinlar inşallah. Ama bu dünyada da cehennemi yaşasınlar da biz de görelim 
(349 puan) tarafından
Arkasına sığındıkları ağaçlar müslümanlara gelin burda bi yahudi var öldürün diyecekmiş o gün yakındır inşallah rabbim helak oldukları günleri görmeyide nasip etsin içim parçalandı kimse sesini çıkaramıyor
0 oy
tarafından
Rabbim büyük inşallah ölmeden önce israilin yok olduğunu Rabbim gösterir bize.
0 oy
(91 puan) tarafından
Rabbim onlara öyle bir dert versin ki neye uğradıklarını sasirsinlar kafalarini. Duvarlara vursun lar
0 oy
(3,746 puan) tarafından
İçim yandı eridim resmen görüntüleri görünce. Nasıl bu kadar vicdansız ve nefret dolular. Rabbim o dökülen her bir kan damlasında boğsun onları kahrolsunlar gebersinler insan değil h******bile değiller gözümde. Bu kadar alçak bir millet olamaz. 
0 oy
(12,911 puan) tarafından
Ya kahhar ya kahhar ya kahhar 

Başka bir şey demiyorum :((

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 163 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sumeyyegoleli0909 (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 344 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 422 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 550 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,810 soru

23,685,199 cevap

310,512 kullanıcı

...