0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim moralim bozuk … öyle ortalıkta ruh gibiyim buraya geldim kafam dağılsın diye siz nasılsınız napıyorsunuz 

7 Cevaplar

0 oy
(2,387 puan) tarafından
Hayrola bacım neyin var? 
(2,387 puan) tarafından
Olur öyle şeyler Allah evinize yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah
tarafından
Bu aralar çok zor oluyor ama amin
(2,387 puan) tarafından
Çocukta yoruyor bir de eş yorunca da hayat biraz çekilmez hâl alıyor o kadar iyi anlıyorum ki seni umarım her şey gönlünce olur
tarafından
Evet annemlerin gelip almasını bekliyorum heyecanla
(2,387 puan) tarafından
Biraz dinlenmiş olursun canım sen de
-Reklam-
0 oy
(3,178 puan) tarafından
Benimde başım ağrıyor ama kaynanamın eltisi çağırdı sarma sarmaya akşam söz verdim oraya gitmem lazım eşimi bekliyorum.. 
tarafından
Allah kolaylık versin
(3,178 puan) tarafından
Saol canım Sanada iyilik versin morelin bozuk olduğu için
tarafından
Amin canım
0 oy
(2,234 puan) tarafından
Ben cinsiyet öğrenmehe gidiyorum hastaneye çok heyecanlıyım inşallah gösterir kendini 17 haftalığız :)
tarafından
Bende 17. Haftamda öğrenmiştim :) hadi bakalım sağlıklı mutlu haberler alın :)
(2,234 puan) tarafından
Amiinn canımm :))
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Kayınvalidemle kahve sigara ile oyun oynuyoruz. Sen ne yapıyorsun? Hayırdır kız neye moralin bozuk. 
tarafından
Eşime bozuk birde sabah haberlerden çok etkilendim sadece izleyici olmak insanı kötü hissettiriyor gece de eşime sinirimden uyuyamadım çöküş
Ayy ne iyi bende yalnızlığımla boğuluyorım
(2,734 puan) tarafından
Her ailede zıtlaşmalar olur canım. Çok devasa bir durum değilse bu günlerde geçer cankm. Bozma moralini. Tvye hiç bakmıyorum canım ama kötü bir durum gerçekten.
tarafından
Tv de değil bende instagramdan gördüm valla bilmiyorum devasa mı değil mi akşamı bekliyorum gelsin soracağım
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Bozmaa moralinii boşver koca bu adı üstünde insanı sinir etmek için yaratılmış bir canlı hahahaha beni de sinir etti gitti. Kızım oynuyor bende buraya geldimmm
tarafından
Yaa off valla bu aralar bir değişik ama aynı zaman da aynı çözemiyorum bakalım :) benimde oğlum tepemde
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Hastane köşelerindeyim
tarafından
Geçmiş olsun canım hayırdır
0 oy
(1,942 puan) tarafından
Bozma moralini cnm. Yorumları okudum,bn kadın olduğum halde (çalışmıyorum eşimin parasını kullanıyorum. )Harcamalara ben bile bozuluyprum. Herşey ateş pahası. O hem okuyor hem çalışıyor. Size yetmeye çalıştıkça yetememek onu değiştirebilir ama inşAllah herşey yoluna girerde geçici olur ❤️
tarafından
Konularmaddş değil canım ya aman
(1,942 puan) tarafından
Rabbim selamete çıkarsın ama maddi olarak demesede ordan patlak verir,bilmediğin bir sıkıntı olabilir yada enişteyi çok anlattın burda nazarda olabilir. Bakara suresi aç evine. Huzurunuz bol olsun

İlgili bir soru bulunamadı

405,685 soru

12,155,627 cevap

36,590 kullanıcı

...