0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar un yoğurt tuz sarımsak yumurta yok akşam eşim Alaçam.dedi onu koymasam olurmu

5 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Sarımsak çorbaya mı ekliyorsunuz?

Yumurtasız da olabilir.
(57 puan) tarafından
Yoğurta ekliyorum evet yani çorbaya bir diş
(2,416 puan) tarafından
Hiç denemedim ama sarımsak baskin olur tadı ya bilemedim şimdi bak :) bende daha akşam yaptım kızım çok sever
tarafından
Dene de gör çok güzel oluyor ;)
Yumurtasiz da olue
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hicbir zaman yumurta koymuyorum canım bana gereksiz gelir hatta boşu boşuna kokuyor gibi gelir :D tabikide oluyor yani ayrıca yoğurt çorbasına sarımsak agirlastirmaz mi onu hiç denemedim 
(57 puan) tarafından
Çok güzel oluyor bir diş tek koyuyorum bu arada nasıl yaoiyrksun terbiyesini
tarafından
Ben önce pirinci suda hasliyorum biraz ondan sonra bı kapta yoğurt un çırpıp onları karıştıriyorum biraz pişiyor öyle en son tereyag nane eritip üstüne döküyorum klasik bı yoğurt corbasi yayla çorbası deriz hatta biz :D
(57 puan) tarafından
Cane biz tamamen farklı yapiyoruz ☺️
tarafından
Olabilir canım benim annemden gördüğüm yıllardır klasik yayla çorbası tarifi :)) mesela tavuk suyuna havuç çorbası yapıyorum o daha zengin bir corba oluyor :))
0 oy
(2,693 puan) tarafından
Ben koymuyorum canm.yumurta sanki kokuyor gibi geliyor bana midemi bulandiriyor oyuzden koymam ve tadnda yada gorunusndede bi farklilik olmuyor
(57 puan) tarafından
Nasıl yapirosun balım tarif verurimisj
(2,693 puan) tarafından
Yogurt un tuz yapiyorm canm sadece baskada bisi koymuyorm.en son ustune yag kizdiriyorm nane pul biberli okadr
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Sarımsak da mı koyuyosun canım çorbaya hiç duymadım 
(57 puan) tarafından
Evet balım bir diş koyuyorum çok güzel oluyor sarımsak seven olursa beğenir yani
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Yumurtanın amacı çorba ekşimesin diyedir. Yoğurtlu çorbalar durdukça ya da kaynadıkça ekşir.  Katmaya da bilirsin tabi. Sarımsak, çorbaya en yakıştırdığım sebze dir ya. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
20 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
7 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde OynakBalina (1,218 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 2,009 göst.
15 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,554 soru

12,389,440 cevap

43,711 kullanıcı

Kategoriler

...