Kızlar 2 senelik evliyim.esimle coksukur severek evlendik ve iyiyiz.hatayliyim.depremde evimiz yikildi daha dört aylık evliydim eşyalarım falan hep enkaz altında kaldı.coksukur bı şekilde çıktım.daha sonra korkuyla boynumda kitle oluştu.risklk bir amiliyat geçirdim .yoğun bakımda yattım vs.sukur ki iyileştim.depremden çıktıktan sonra arabamız marasa gelince dondu.cunku antifriz yoktu.motoru çatladı.evimize birkaç eşya alırız diye biriktirdiğimiz para arabanıza gitti.tayinimiz çıktı.elbistana yerleştik.evime ordan burdan ikinci el eşya dizdim.(Tabak çanak bile sayılı) .ardından hamile kaldım.gebeligim çok sıkıntılı gecti.devamli al basması karabasan halüsinasyonlar.ve deprem korkusuyla yatıp kalkamadım.bu sure. Zarfında kapandım namaza başladım.rahatlama geldi az da olsa.esimle aramızda anlamsız bir soğukluk oldu.birbirimize yaklaşmaz olduk.gebeligin sonuna gelince yüksek tansiyon ve bebekte tesikardiden 37 haftada doğurdum.bebegim yoğun bakımda yattı.sonra çıktı.1 haftalık doğum yapmışım .ev sahibim ben gelecem diye beni sıkıştırıyor çık evden diye.bu süre zarfında bebeğimle bir yakinlik kuramadım.diger postlarimda görürseniz amiliyatim çok sıkıntılı gecri.ve iki hafta yuruyemedim.deprem korkumdan uyuyamıyorum .şuan depremin göbeğinde ev sahibim yüzünden bir aylık çocuğumla 13 katli eve göçmek durumunda kalıyorum.evi tadilat ettiriyoruz.oranin ev sahibi de ilgilenmiyor.insanlar artık büyük ise geliyor küçük işle ilgilenmiyor.esim 16 saat çalışıyor.ev sıkıntısı .benim amiliyat çok zor geçti .yuruyemedim.kizima bakamadım falan derken ,bunalıma girdim.cocuhum hastalandı ve dün yoğun bakımdan çıktık.bir hafta yine yoğun bakımda yattı.kalbi çok hızlı atıyor.tasikardi şu var.ve çocuk kardiyolojisine yönlendirdiler.boyle dağın tepesine çıkıp offffff diye bağırmak istiyorum.isyan değil ,arrkk refaha ve huzura kavuşmak istiyorum.bebegim kolik ve çok yorucu bir çocuk.o kadar ölümlerden döndük .anlamsız bir huzursuzlugumuz var.isimiz gücümüz rast gitmiyo.naazara göze geldiğimizi düşündüm.ve Allah yolunda bir kan akitalim dedim eşime.cunku böyle olmayacak .belimiz dogrulmuyor.paramizin bereketi yok.sagligimizdsn sinaniyoruz.malimizdan sinaniyoruz .sevgimizden sinaniyoruz.eve flan tasinalim edelim işlerimiz aradan çıksın direk kan akitalim dedim .yani bu adak mi oldu.esimde kızım için birkeresinde o doğusunda ona kurban da keseriz demişti laf arası .benim niyetim bu kadar sıkıntıya bu kadar işimizin gücümüzün rast gitmemesine istinaden kan akıtmak.belki düzeltiriz bir rahatlama gelir .bu akide mi oluyor adak mi oluyor şükür mu oluyor ne oluyor bilen yorumlayabilir mi