0 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar cam sakura da doğum yapmış yada takipli oldugu doktoru olup memnun kaldiginiz doktor var mı bana da önerir misiniz

3 Cevaplar

0 oy
(2,186 puan) tarafından
Bugün detaylı için yeşil alan açıldı çam sakura hastanesi bakıyor dediler bende burda bekliyim bari
(2,048 puan) tarafından
Renkli derken yine siyah beyaz ama.detaylics bakılıyor doktorlar biraz cins tamamen renkli de yapılıyor ama yapmıyor.cogu
(2,186 puan) tarafından
Anladım canım bugün yeşil alan açtı bana ama perinotolojiden randevu yok mhrsden baktımda
(2,603 puan) tarafından
Detaylı ultrason için perinatoloji yani onun için İbrahim beyi öneririm o kadar iyi biriki tek tek açıklama yapıyor herşeyine bebeğin
(2,186 puan) tarafından
Bana bugün yeşil alan açıldı ama mhrsden randevu çıkmıyor çam ve sakuradan en erken ayın 5i diyor
(2,048 puan) tarafından
Canım randevu düşürmek çok zor ben 1 ay boyunca her gün saat tam 09:59 da bilgilerimi girdim tam 10 da randevuyu arattım MHRS den o şekilde zor.dusurdum
-Reklam-
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Ben 2. Sezeryanimi orada yaptım. Adnan şar dan takipliydim o vermişti sezeryan gününü ama onun verdiği günden önce suyum gelince başka bir Dr. Girdi doğuma 
(2,048 puan) tarafından
Ne zaman oldu ikinci sezeryaniniz
(9,839 puan) tarafından
2022 yılında. Oğlum şuan 2 buçuk yaşında
(2,048 puan) tarafından
Nasıl geçti ameliyatiniz sorun yaşadınız mı kaç gün kaldınız
(9,839 puan) tarafından
Gayet güzel geçti 4 gün kaldım bende gebelik şekeri vardi o yüzden bir iki gün fazladan kaldim .
(2,048 puan) tarafından
Anladim geçmiş olsun ♥️
(24 puan) tarafından
Bende Pakize hocaya aldım perinatoloji doktoru sezaryandan kendilerimi giriyor yoksa başka doktorlar mi acaba
(9,839 puan) tarafından
Bana doktor kendim giricem dedi ama onun verdiği günden önce doğumum olduğu için o gün ameliyathanede hangi doktor varsa o girdi
(24 puan) tarafından
İnsllh banada kendi diktorum girer
(9,839 puan) tarafından
Perinatoloji doktoru doğuma girmiyo diye biliyorum
0 oy
(5,680 puan) tarafından
Normal kadın doğum doktorlarini bilmiyorum.Ama ben perinatolojide takipliyim Işıl Turan hanım birde İbrahim beye gittim ikisinden de memnun kaldım.Orda sezeryan olacağım Allah izin verirse.
(24 puan) tarafından
Bende perinatoloji bende Pakize Suna randevu aldım tek perinatoloji bölümün tek profesör o vardı diğerleri doç acaba Pakize hoca nasıl bide doğumda bu doktorlwr mi giriyor acaba yoksa stajer doktorlar mi
(5,680 puan) tarafından
Gitmedim canım bilmiyorum hiç o doktora.Dogumda nasıl kim girecek onuda bilmiyorum sezeryanim daha yolun başı ilerde belli olur zannımca.
(24 puan) tarafından
Anladım sağlıkla gelsin insllh bebeğiniz benim doğum yaklaşıyor 29 haftalık olduk ondan heyecan yapiyom
(5,680 puan) tarafından
Amin cümlemizle inşallah.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 266 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Neslis (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
2 cevap 1,788 göst.
0 oy
6 cevap 269 göst.
29 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu

404,051 soru

12,104,275 cevap

36,423 kullanıcı

...