0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (1,719 puan) tarafından
Varmı benim gibi dişi çürükden son nefesini verirken dişçiye giden?  Hamileliyimden beri hem taa damaktan yarisi kırık içide cürük şimdide diğer dişlere zarar veriyo hemde yeni diş çıkıyo en arkadan oda çok uzun zamandır azıcık ucu çıkmış tam çıkmamış damağın iç kısmı hep şişkin  , offf şu fobimden kurtulamiyorum artık bunun cekilmesi laızm ama kesin zor çıkacak artık dolguysa hiç zann etmiyorum dolguyla hall olmaz 

5 Cevaplar

0 oy
(2,286 puan) tarafından
Gidene kadar korkuyorum ama o koltuğa uzanınca işlem başlayınca geçiyor rahatlama geliyor 
(1,719 puan) tarafından
Ben de koltuga oturumca rahatlama geliyo ama ışığı açıp dişime aletleri deydirince uçuyorum ahahah
(2,286 puan) tarafından
Uyuşma tam gerçekleştiyse birşey hissedilmiyor zaten daha sonrasında sıfır diş ağrısı gibi mükemmel birşey yok bende çok çektiğim için bilirim :))
-Reklam-
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Bende acaip korkarım ama olacak gibi değildi gittim çektim vida taktim yani çok zor hala ağrıyor üç dış hemde ama napayım dış çok önemli ben dişçi koltuğunda hatim indiriyorum
(1,719 puan) tarafından
Vidamı hangi durumda takiliyo
(1,075 puan) tarafından
İmplant yani
0 oy
(398 puan) tarafından
çok ama çok korkuyodum ilk defa diş ağrısı çektim çürük dolgu hiç bişeyim yoktu, 20 lik dişim ağrımaya başladı çok zorlandım bir hafta, gittim doktora iğneyi yaparken tedirgin oldum bi tek sonra zaten kolay oldu canım
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Aynısını yaşadım bende 20 lik dişim çıktı hamileyken yandaki azı dişi çürüttü ve kırıldı o azı diş içine doğru baya çürüdü ne ağrılar çektim şimdide şişip şişip iniyor arada zonkluyor 2 ay önce doğum yaptım dişçiye gitmem lâzım ama bebek emziriyorum biraz daha bebeğin büyümesini bekliyorum ve igrenç bir koku yapıyor cidden çok zor bu diş muhabbetleri ya bende korkuyorum dişçiden özele giderim zaten devlete asla gitmem 
(1,719 puan) tarafından
Bende ozele gidecem, hamileyken hamileliyi bahane etdim şimdide emzirmeyi bahane ediyorum boyle boyle gitmiyorum aynen agzina yemek alır almaz içine doluyo koku yapiyo sık fırçalamak gerek her yemekden sonra off
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Bende çok korkarak gittim ama uyusturduklari için hissetmiyorsun bile ..bence korkma 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
20 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ukonetsret (4,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 406 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 956 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (956 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,236 soru

23,662,189 cevap

309,046 kullanıcı

...