+1 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde (322 puan) tarafından
Şu ülkeden bir kaçış yolum olsa zerre düşünmem artık ne psikoloji kaldı ne başka bişey. Evladımı böyle zihniyetsiz, ahlaksız topraklar da yetiştirmek çok canımı sıkmaya başladı. Bir yerde kediyi köpeği eşeği geçtiler tavuğa tecavüz olayı, bir yerde parçalanmış cesetler, el kadar bebeklere tacizi tecavüzü bitmez. 2 dakikalık uçkur sevdasına midemiz artık gerçekten kaldırıcak durumda değil. Okudukça deli gibi ağlayasım geliyor. Müslümanlar müslümanlıktan çıktı. Yaradana nasıl hesap vericez çok merak ediyorum. Devlet desen herşeyi görmezden gelip sokakta ki cana kafayı takmış durumda. İlk hayvanı değil kadına, erkeğe, hayvana şiddet uygulayana yapıcak ki ibret alsın sözde müslüman milleti. Devir öyle devir olmuş ki evladımın bu tür vahşilerin içinde büyümesinden, yaşam kurmaya çalışmasından korkar olduk. Etimle kemiğimle nefret ettim, şeytandan beter varlıklar.. 

8 Cevaplar

0 oy
(752 puan) tarafından
Birgün şeytan  çıkacak diyecek ki insana uydum Allahin gazabına ugrasinlar hepsi 
(322 puan) tarafından
Şeytandan değil insandan korkar olduk gerçekten. Nefsimiz hangi ara bu kadar azgınlaştı? Müslümanız ya, Allah'ın, peygamberin yoluna ölürüz ya? Elin gavuru daha iyi konumda kaldı bunların yanında. Allah korkusu kalmamış arkadaşım
(752 puan) tarafından
Allahi bilen varmı arkadaşım acaba korkusunu bilsinler Rabbim öyle sabırlı ki şimdiye bu olanlara taş üstünde taş kalmazdı
(322 puan) tarafından
Ben hayret ediyorum sonumuz hangi tarih diye iyi ki Allah nimetimizi yine veriyor. Öyle vicdan sahibi ki yaradan yoksa bunlar yüzünden bizde almıştık payımızı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haklısın katılıyorum ama biliyor musun gideceğin yerde öyle şeylerın olmayacağından. 
(322 puan) tarafından
Olmayacak bir ülke yer yoktur tabiki ama bunlar kadar sapıtmamışlardır ya keseni biçeni yoktur değil var hertürlüsü var hemde, bu ülkede yaşanan çoğu şeye bilhassa kendimiz şahit olmuyoruz ki haberler, sosyal medyalardan duyup bilgileniyoruz, oralarında haber siteleri var bu kadar sapıtan bi ülkeye şahsen denk gelmedim.
(5,458 puan) tarafından
Kuzey ülkelerini tavsiye ederim. Polisler can sıkıntısından kırılıyor
(322 puan) tarafından
Vizeden haber et alabiliyor muyuz :D valla çok gidesim var kafam rahat kalsın en azından
0 oy
tarafından
Bunlar var diye ülkemden kaçmam lâkin idam şart kısas şart hadım etmek şart lâkin hiç biri yok o yüzden herkes bu kadar serbest her suçu işliyor. Evlatlarımızı bir an gözümüzün önünden ayirmamak lazım kız erkek demeden sahip çıkmalıyız.
(322 puan) tarafından
Kim yerini yurdunu terk etmek ister ki? Baştaki kim olursa olsun yaptığı uygulama, yaptırım var mı? Ön kapıdan giren arka kapıdan çıkıyor. Yaptığı vahşiliğin daha beterini yaparak çıkıyor hemde. Bunlar olmasın en azından yapan da cezasını alsın. Karşım da kafasını koparsalar bi an kanım çekilmez böylelerine acımam. Ardı arkası kesilecek mi? Bugün duyduğumuz haberin yarın daha kötüsüne şahit oluyoruz. Ben ülkemin güzelliklerinden gayet memnunum, sadece bunlara çözüm yolu aranmalı abuk subuk şeylere değil. Eskiden analarımız dışarda tanımadığı insana bırakır bakkala girer çıkardı örnek veriyorum. Şimdi birinin evladıma elini sürdüğünü görsem tedirginleşiyorum normal bir durum değil
0 oy
(6,551 puan) tarafından
ya soyle hayvana teca.vuz seyi horup okurken hele video da varsa kusasim geliyir. bir insandaki nasil bir mide nasil bi nefs yani karsi cinse dayanamadin nefsin kabardi dersin hadi sapiksin ayni cinsine de nefsim kabardi dersin de hay.van ya allah askina killi tuylu kuyruklu mahlukat yani tobe yaa asiri igrenc ya kimil kimil birsye mide nasialir
(6,551 puan) tarafından
bir hyvana bunu yapabilecek kadar kuduran firsatini bulsa sana bana voluga cocuga neleryapmaz
(322 puan) tarafından
Eli de yok böylelerin tatmin olsun sanırım. Hepsinin canı cehenneme. Kadına derler açık giyinmiş rızası varmış bağırmamış istekli sanmış. Ulan küçücuk çocuklara yükseliyorlar, kundak bebeklerine ağızlarının suyu akıyor, iki gram vereceğin sevgine muhtaç, gözünün içine melül melül bakan dilsiz canlıya içleri gidiyor namussu*ların.
(646 puan) tarafından
Bu yıllardır olan bir şeymiş bir de. Eskiden de köylerde çok varmış bu tarz vakalar ama artık daha çok duyuluyor.
(322 puan) tarafından
Duyuluyor da hangimizin sesi, sesleri engel olmaya yetiyor ki?
(646 puan) tarafından
İnsanların içindeki pisliğe biz nasıl engel olacağız? Her şey en başta aile içinde terbiye ve düzgün eğitim, yetişme tarzıyla alakalı. Bunlar yeni çıkan şeyler değil demek istiyorum
0 oy
(2,173 puan) tarafından

Adalet sistemi çok yanlış.. 

Kanunların İslama göre yapılması lazımdı..

Bak Osmanlı'ya İslama göre hareket ettiler adalet mükemmel

Osmanlı da bak eski kitaplar hiç bir kadın cinayet göremezsin çünkü yok..

Bir yerde bir şeyler çok ters gidiyor :woot:

(5,458 puan) tarafından
Kız şaka mısınız siz :D haremde karılar birbirini doğruyordu :D
(322 puan) tarafından
Hadi şeriat olmadı, laik ülkeyiz ama düzelmesi lazım. Abim önceden anlatırdı, giren kişi geçici koğuşlarda tecavüzden kadın cinayetinden felan girerse söylenmezmiş, gardiyan el altı söyler suçunu vicdanı varsa derdi. Duyulursa koğuşda ölmekten beter ederlemiş. Şuan iki ifade üçüncü özgürlük
(5,458 puan) tarafından
Yukarıda da yazdım bu ceza sistemi ile olacak birşey değil. EĞİTİM ile mümkün.
0 oy
(5,458 puan) tarafından
EĞİTİM ŞART!!! ceza sistemiyle falan olacak iş değil bu. Eğitim sistemiyle olacak iş. Ama nerdeee. Bak eğitim sistemi ile ünlü yerlerdeki suç oranlarına dediğimi anlayacaksın
tarafından
Eğitim ve beyin :D +1
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Gerçekten çok güzel demişsin ...Ağzına sağlık..Bende nefret ettim şu insanlardan ..Hepsi ***** şeytan ....
0 oy
(423 puan) tarafından
Şans eseri yaşıyoruz 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 960 göst.
0 oy
6 cevap 721 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,223 göst.
24 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Budak0101 (467 puan) tarafından soruldu