0 oy
738 göst.
Aile kategorisinde (9,612 puan) tarafından
Kızlar selam. Gece anlığı ya da sohbeti olsun

Eşiniz gece küs veya değilken yanından yastıgınızı alıp gidince peşinize düşer mi? Yoksa horlaya horlaya uyur mu? 

32 Cevaplar

+7 oy
(1,092 puan) tarafından
Çıksam mahalleye bı tur atsam ruhu duymaz ..Öküz gibi yatar ...
(9,612 puan) tarafından
Zamane erkekleri böyle galiba ya. Bazen tövbe haşa eve birini atsam bile fark etmez diyorum ürperiyorum. İnsan bi kalkar bakar. Öldü mü kaldı mı napıyo diye. Demekki gece başımıza bişey gelse sabah naaşımızı bulacaklar. :(
(1,092 puan) tarafından
Kesinlikle..Bebek ağlıyor sabaha kdr durmuyo adamın umrunda degl sankim sağır
(9,612 puan) tarafından
Annesi kalkacak biliyolar işte bi gün yanlarında bayılıcan kalkmıcan o zaman herhalde tetıge gecerler :D
(1,092 puan) tarafından
Kız vala bayilsak da sabaha anca farkederlr..onlar farkedinceye kdr 40 defa bayılıp ayilirimm
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Valla yataktan düşse bile onun farkında olmaz uykusu aşırı ağır :D
(2,387 puan) tarafından
2.yılımıza gireceğiz çok şükür 6 senedir beraberiz :)
(9,612 puan) tarafından
Masallah :)
(2,387 puan) tarafından
Ben böyle diyince kesin beni yaşlı sandın dimi :)
(9,612 puan) tarafından
Yok canım yaşlı sanmadım :) 2 yıla göre biraz fazla gitmiş bir evlılık gibi geldi. Daha fazla gibi yılı
(2,387 puan) tarafından
Eşim öok deli uyuyor ilk evlendiğimizde vücudunun yarısı yere değmiş yarısı yatakta uyuyodu doğum yaptım eve geldim haliyle yatakta yatamadım bir süre eşimden dolayı koca yatakta yan yatmış benim yastığımı da kolunun altına almıştı resmini çekip ona da göstermiştim resim olmasa asla inanmazdı :D 4 sene iyi tanıdım şimdi master yapıyorum :)
0 oy
(12,241 puan) tarafından

Bizde sabah kim nerde uyaniyo belli degil valla. Sabah bi kalkiyoruz kimse yattigi yerde degil :woot:

(9,612 puan) tarafından
Bazen bizde de öyle oluyor. Ama ben bugun küs kalktım yanından ağlayarak kalktım hic fark etmedi. Bazen çok değersiz hissediyorum.
(11,207 puan) tarafından
Bu biz tam olarak. Bi büyüğün yanındayım bir küçüğün bir koltukta uyumuşum yakında mutfakta uyuyakalacağım
0 oy
(11,661 puan) tarafından
farketmez bile, ben de farketmem. öyle yastık alıp gitnedik hiç ama wcye kalkmada falan farketmeyiz
(9,612 puan) tarafından
Artık motomota bağlamıssınız o zaman desene canım.
(11,661 puan) tarafından
valla en başından beri böyleyiz:)
0 oy
(8,502 puan) tarafından
Uykusu geldimi hiç takmıyo beni yanında hayata yatmam kızgin oluyom 
(9,612 puan) tarafından
Gercekten ne kotu duygularımızı anlamaya calısmayan bir canlıya yar etmıs Allah bizi
(8,502 puan) tarafından
Sabah gönlümü almaya calısır ama insan kırılıyo yine
(9,612 puan) tarafından
İyi gene onu yapıyosa iyi :) bizimki hic bişey olmamıs gibi gider gelir
0 oy
tarafından
Benimkis bana bakar arkasını dönüp uyur bu gidip öldü mü kaldı mı demez ben de yatağında rahat etmediğim için başka yerlerde geri yatağıma Bir saat sonra gelirim o da holla holla zaten nedense bu erkekler karıları kırar döker kendileri de sus sus sus uyuyor oh mis hiçbir şey olmamış gibi de davranırlar ya o beni var ya kar et namus şerefim olsun ben de aynısını yapacağım ona bir şey oldu mu annemi arayacağım çocuğumu parka götüreceğim eğleneceğim güleceğim hiç mutsuz olmayacağım biz aslında mutsuz olduğumuz için bunları böyle kalkıyor bir yerlere ben çok akıllandım vallahi akıllandım işte çok geç ben başta yaptım ben yapacağımı
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Top patlasa ev başımıza yıkılsa fark etmez :D öyle derin uyur 
(9,612 puan) tarafından
Allah iyi etsin bir erkekte olmaması gereken durumlar aslında. Aile reisliği demek her an tetikte olmak demek bence. Bu zamanın kocaları hep aynı tip
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Yapışık ikiz gibiyiz ben küs olsam bile yanıma gelir ,git desem daha çok yapışır bana, uykusu hafif ayağa kalksam hemen uyanır 
(9,612 puan) tarafından
Ne güzel ideal koca :)
0 oy
tarafından
Küssek ikimizde uyuyamayiz otomatik biri giderse duyarız. Normalde tuvalet ihtiyacı için kalktigim zaman asla duymaz. 
(9,612 puan) tarafından
Küssekte uyur bacım nasıl uyuyo aklım almıyo bazen
0 oy
(8,297 puan) tarafından

Benimki hemen hisseder. Ben bazen oğlumun yanına gidiyorum hemen kafasını kaldırıp bakıyor ama çok yorulduysa çok uykusu varsa hissetmez bizim değişiyor :D

(9,612 puan) tarafından
İyi en azından kabul edilebilir bir durum :)
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Benimkinin uykusu çok hafif. En ufak kıpırtıda hemen cam gibi açılır gözleri
(9,612 puan) tarafından
Bu da iyi bişey hic biseyden habersiz uyuyanlar kocam gibi mesela makbul değil
(8,028 puan) tarafından
Yok be bu da iyi değil ki
0 oy
(676 puan) tarafından
Ramazan davulcusu gelse boş benim adama:D
(9,612 puan) tarafından
Tırın tırın pireler ucuyor :)
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Ruhu duymaz uykusu ağırdır 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Hiç yastığımı alıp gitmedim beni sinir ederse bi tekme vururum o düşer yataktan artık koltukta mı yatıyo nerde yatıyorsa yatsın ortopedik yatağım varken gidip de koltukta kendime eziyet edemem 
(9,612 puan) tarafından
Bırakmaz yatagını cok kızgın degılse bana ben nıye gıdıyorum sen git der. Bazen kızımı yanıma alırım onunla yatarım o da kızın yatagına gider mecbur öylr ceza veririm
0 oy
(2,928 puan) tarafından
Yatakta dönünce Bile uyanıp nereye gidiyon der o derece takip eder düşünün
(9,612 puan) tarafından
Oy le olsun elleme canım sen tatlı dilki ol :)
0 oy
tarafından

Küsünce ne o ne ben asla çıkıp başka odaya gitmeyiz ki daha hiç küs yatmadık. Yarın randevum var diye bugün kaynanamlarda kalıyorum , ben yokum diye oturma odasında yattı, bensiz yatağa girmek istememiş  :D

(9,612 puan) tarafından
Yeni gelin misin yoksa :)
tarafından
2 yıllık evli 10 yıllık sevgili , toplam 12 yıllık geçmişimiz var :D
(9,612 puan) tarafından
Maşallah maşallah
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Horlamasından hiç bir şey duymaz ahhwhqhaha
(9,612 puan) tarafından
Evet benımkıde horlar yan cevırırım
0 oy
(578 puan) tarafından
WC ye bile kalksam gözünü açıp nereye diyor sessiz sessiz kalkıyorum yine uyanır 
(9,612 puan) tarafından
Uyansın canım bu seni onemsedıgını gosterıyor.
0 oy
tarafından
Evliliğimizin ilk zamanlari çok olurdu. Tuvalete bile kalkarken noldu nereye hemen uyanirdi :D ama suan derin uykuya geçtiyse uyanana kadar farketmez :D 
(9,612 puan) tarafından
Alısmıs o zaman evlılıgın dınamıgıne
0 oy
(742 puan) tarafından
Benden iki dk sonra hemen gelir halli olsa bile alır gönlümü Rabbim ayirmasn benden beni de ondan
(9,612 puan) tarafından
Gonul alan erkek bir başka canım gercekten. Benim ne gonlumu alır ne bı tatlı söz söyler suvluda olsa sucsuz da olsa yok yani

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 88 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde asllyd (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 376 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
12 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.