0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu hafta best of olmasına rağmen hiç beğenmedim hiç eğlenceli değil .hepsi ayrı bı kendini beğenmiş konuşuyor

4 Cevaplar

+1 oy
(1,838 puan) tarafından
Bana o kadar saçma geliyor ki o program millet altınlarını evlerini yaristiriyor. Üstüne üstüne kurgu bir tanıdığım katıldı 2 ay önce hepsi kurgu arka planda yapılması gerektiğini soyluyorlarmis.  Falan boşuna izleyip reyting verme şunlara bacım:)
tarafından
İki çocuğum var burası aşırı sıcak dışarı çıkamıyorum fazla o yüzden zaman geçsin diye izliyorum .ama bu hafta aşırı saçmalıyor gerçekten.
-Reklam-
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Aşırı saçmalıyorlar ..Artk millet ne yapacağını şaşırdı vala 
tarafından
Aynen kimse yazmamış galiba benden daha çok ilgilenip izlenen yok :D
0 oy
tarafından
Kendini beğenmiş insanlarla ile dolu bir program. İzleyip reyting kazandıramam. 
tarafından
Napayım canım nerdeyse tüm programlar öyle olmuş:D bende hamileyim zaman geçsin diye izliyorum zaten :)
0 oy
(17,049 puan) tarafından

İlk çıktığında dekorasyon ve tanışma hikayeleri için izliyordum o zamanlar bekardım kpss çalışıyordum. Kafam dağılsın diye bakıyordum şu an hem fenomen adı altında saçma sapan kişiler katılıyor hem de aşırı kurgu ve adil sonuçlanmıyor .

Bir tane kız vardı başka programda çeyiz yapmadım çeyiz israf diyordu burda modern çeyizler yaptım diyordu :)
tarafından
Evet orası öyle , bintane fenomen daha vardi .normalde sosyal medya da çok aktif kendi evinde video story falan çekerdi.programa başka değişik bı evle katıldı .oda çok tuhafıma geldi .ama yinede hamileyim zaman geçsin diye izliyorum:)

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 565 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde clk38 (1,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 425 göst.
0 oy
8 cevap 213 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 281 göst.
17 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu