0 oy
966 göst.
Diğer kategorisinde (3,089 puan) tarafından
1 aydır evde yoktum eşim peşime.dustu geldi aldı bizi neyse , evim sobali bnd asla artık.soba yakmam TOKİ den ev çıktı teslim edilmezse kiralık bak dedim ok.dedi geldik evet soğuktu yağmur yagiyorudu bnde soba faln yakmadim neyse smdi cocuklar hasta oldu soba yanarkende hastalardi hep kaynım diyor sen yalandan inatlasiyorsun soba yakmiyorsun bnde dedim abin icmek için para buluyorsa bnde rhaatima bakarım ozmn tutacak ev çıkaracak sobalı evden kendine gelince kaliferli ev var ne hikmet bana gelince hiç bişi yok olmuyor canımı sıktı durduk.yere rota virüsü çıktı küçük oğlum kusma.ishal.basladi.1 haftadır da.arti serum faln aldılar adam eve takmış soba yanmıyor yav çok düşünüyorsan yeğeni mi.git.ev bul çıkar bizi dmi 

19 Cevaplar

+6 oy
(2,935 puan) tarafından
Cidden sobasiz  Eve çıkmak için mi soba yakmadn yagmurlu havada asıl amacın bu mu cocuklarinin hasta olunca sen cekecegini bile bile yakmadn ha valla iyi vicdan varmış burda en önemli konu bence çocuklar ama sen daha çok çocuk gibi davranmissin 
tarafından
Hasta olmamaları olmayacağı anlamına gelmiyor. Her çocuğu kendinizin çocuğu ile bir tutmak mantıksız.

Yakar yakmaz beni ilgilendirmez ben benim yüzümden grip olurlarsa vicdan yapardım.

Bu konu hakkında demiyorum rota virüs olmuşlar. Soğuk sıcak ile alaksi yok.
tarafından
Ama sıcak soğuğa gelirsek herkesin ki bir cano . Soğuk çocuğu hasta etmez aksine sıcak hasta eder
tarafından
Sobalı eve alisan çocuklar çabuk hasta oliyor maalesef soba ile dogalgaz çok başka ısıtıyor sobaya alisan cocik 2 saat  soğukta kalsın ağır usutur
tarafından
Aşko senin evde kombi yanıyor kısık ta olsa.. kendinle bir tutma ev ılık oluyor buz gibi değil .
tarafından
Benim kaldığım evde sobalı ve bazı sebeplerden oda isinmkyo günde 4-5 defa taksam yine gece buz gibi bebeğim kyle alismis ki maşAllah tek bir defa gerçekten hasta diyebildim. Oda dişle alakaliydi. He post sahibine gelirsekte bebeği küçük ve yaptığı tabii ki de vicdan sahibi olan insanlara yakışmayan bir hareket. Bebeğini usudugu halde sırf inat uğruna o şekilde birakmamaliydi
-Reklam-
+2 oy
(2,844 puan) tarafından
Benim evimde soba yanarken bile çocuklar hasta oluyordu,ama neden soğuk ve yağmurlu havada sobayı yakmadın soğuk havada kocaman adam dayanamıyor o küçük çocuklar nasıl dayansın çok yanlış yapmışsın
(3,089 puan) tarafından
Oyelsi soğukta tabiki yaktım ama ev eşit ısınmıyor bir yer ısınırken diğer yer soğuk bu sefer öksürük ve ateş başlıyor kış boyu kovid hastasiydik yeni duzeldik derken rota çıktı sorun evse ev bulunsun hemen herkez asip kesiyor
(2,844 puan) tarafından
Kimse asıp kesmiyor ,önce diyorsun yakmadın şimdi diyorsun yaktım, dediklerinde bir tutarsızlık var
+2 oy
(2,203 puan) tarafından
Çocuğun hastalığının üşümesiyke alakası yok evet ama evde çocuklar varsa adamla inatlaşma uğrunada soğukta tutulmaz yani yazık günah sizin inatlaşmanızda o çocukların ne günahı var 
+2 oy
(7,076 puan) tarafından
Hadi kocan neyse haketmişte soğukta mu tuttun o çocukları yazık günah be nasıl vicdan var sizde 
+2 oy
tarafından
Vicdanı olmayıp kendini düşünen insanlar ne anne ne baba olsun lütfen ya siz kendinizi düşünüp çocukları soğukta bırakmışsınız resmen birde savunma yapmışsınız zaten hastalardı diye çocuklar hasta birde soğukta kalmışlar yazık çocuklara üzüldüm 
+2 oy
(4,409 puan) tarafından

İSTEYEN istediğini desin ama sizin gibi anne babalar yok olsa keske o evlatlara acıyorum araba kullanmak için ehliyet soruluyor ya anne baba olmak için de ehliyet sınavi şartı getirsinler şeyinizin rahatı için çocukları hasta etmiş birde burda o bu şu diyorsun senin kocanın o çocuklar kayninin değil kaynin niye ev buluyor boş beleş işler 

RABBİM İSLAH ETSİN İNŞALLAH 

(3,089 puan) tarafından
Neyin ne olduğunu bilmeden annligimr laf edemezsin ben yaşadıklarımı ayrıntılı yazsam.isinize gelemz hemn naisl annesin senden daha iyi bir anneyim senin soban içeri vuruyor mu iş.komur kokusu evine doluyor mu cocukalrin oksuruyormu kış.boyu her hafta baca sirkelemek nedir biliyor musun sen bilmeden konuşmayın tek başına soba kömürle odunla pislikle uğraş snra yine öksürük.yine hastane Haziran geldi yaz gelmiyor ki insanın ne çektiğini bilemezsin ordan konusmai iyi
tarafından
Iyide benimde evim sobalı kış boyu dumanı isi pisliği bitmez ama ben asla eşime inat olsun diye sobayı yakmamazlik yapmadım yapmamda kalkıp kocamla inatlaşacam diye yağmurlu havada sobayı yakmamazlik yapıp çocuklarımin üşümesine razı gelmem gelemem
(3,324 puan) tarafından
Çok mu ağır yorum yapıyorsunuz acaba. Kimse kimsenin anneliginden vuramaz diyen kadınsın niye başka bi anneyi bu denli anneliğini ön plana koyarak ağır eleştiride buluyosunz ölçü kaçıyo bazen.
(4,409 puan) tarafından
Sobayı da bilirim iside bilirim odunuda bilirim kömürü de bilirim ormandan sirta odun taşımayı bile bilirim ama sen o soğukta yağmurda kocanla kayninla inatlaşacaksin diye o çocukları soğuk eve mahkum ettiğini acikmalayamazsin hiç bir tutar tarafı yok
(4,409 puan) tarafından
2307 kuzum bak beni iyi tanıyorsunuz evet ASLA KİMSE KİMSENİN ANNELİĞİNİ SORGULAMAYAMAZ AMA KOCASINI KAYNİNİ CEZALANDİRACAK DİYE O SEBİLERİ SOĞUK EVDE BEKLETMEK NEDİR HANGİ ANNENİN VİCDANİ KABUL EDER BUNU
+1 oy
tarafından
Rotayla soğuk almak çok farklı rota bulaşıcı farklı bir hastalıktır çok zorlarsa gerizekalıya anlatır gibi anlatın rotanin sebeplerini 
(3,089 puan) tarafından
Soğuk almadılar rota oldu 10 aylık oğlum soba kış.boyu yandığı halde kovid geçirdik yine hergun hastanedeydik anlatamiyorm
tarafından
Canım ben sana zaten bir şey demedim rota virüsü soğuktan gelmez bunu o sala.k kaynina anlat diyorum bu arada covitte soğuktan gelmez yani bizim insanlarda ne yazık ki soğuk hasta eder algısı var bitmiyor nesilden nesile devam ediyor
+1 oy
tarafından
Canım cocuk olan evde kocanı adam etmek için çocukları hasta etmişsin yani 
+1 oy
(656 puan) tarafından
Rotada kusma ishal olur ama üşütmek çok başka soğuktan üşüttü çocuklar tabiki rota çıktı diye kendinizi haklı mı görüyorsunuz soba yapmayınca buz gibi evde çocuklar tabiki de hasta olur 
(3,089 puan) tarafından
Ben ev buz gibi demedim soba yanarkende kovid dik.yine her gün hastanedeydik burda sobayla.ilgilu çektiğim rezilligin çok post.var
(13,247 puan) tarafından
Ya savunmanın tutarlı yanı yok bacı. Öyle de hastalar böyle de diye soba yakmamazlık olur mu üşüyen çocuğun hastalığı da bırak konforu düşer evinde ısınamamak ciddi sıkıntı
tarafından
Cıdden neyı savunuyorsun ya soba yakmadan durulacak gıbı mı hava? Yazık günah ishal kusma vs demek sık sık duş demek nasıl ıcın el verdı Allah'ın aşkına bıle bıle soğukta bırakmışsın çocukları rota ondan degıl belkı ama yağmurda soğukta soba yakmamakta insanlıktan degıl
+1 oy
(2,239 puan) tarafından
Aynen çocuğu hasta etmek için yoğun mesai harcadım deseydin. Ya ne alakası var çocuk mikroptan hasta olur bunu öğretmemiz lazim cahillere
+1 oy
(834 puan) tarafından
yani biz ne yapabiliriz bu durumda. belki ev gercekten soguk bilmiyoruz
+1 oy
(2,583 puan) tarafından
Biz fedakarlık yaptikta ne oldu bu havada birşey olmaz soba olmadan 
+1 oy
(133,997 puan) tarafından
hava sogukken cocuklarin usumesine vicdanin nasi razi oldu
(4,409 puan) tarafından
Bende merak ediyorum
busu nasilsin
(4,409 puan) tarafından
Çok hastayım sevda aşırı ağrım var ağrı kesici de alamıyorum çok fazla aldım diye korkuyorum bebisime birşey olur diye
allahim sifa versin
+1 oy
(12,314 puan) tarafından

Biz pamuklara sarmalar sararız aman üşümesin aman hasta olmasın diye sen yağmurlu havada hasta çocukları daha da usuttun öyle mi nasıl vicdanın el verdi anlatsana biraz..

+1 oy
(676 puan) tarafından
Böylemi cezalandirdin kocanı çocukları hasta ederek isterse sittin sene kaloriferli ev almasın ben yinede asla kıyamam çocuklarımı o soğukta bırakacak kadar şuan bile havalar olmuş 30 derece neredeyse halan elleri soğudumu yelek giydiririm kıyamam çünkü annelikte bunu gerektirmezmi zaten 
+1 oy
(368 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kimseyle inatlaşıp evladımı üşütemem. Evet soğuktu yağmur yağıyordu bende soba falan yakmadımdan sonrasını okumadım gerekte duymadım. 
0 oy
(13,247 puan) tarafından
Ya rotayı bırak virüs o hadi da cidden inattan soba mı yapmadın üşür ya çocuklar babası sıkıntı diye evladını zor sokma canım yazık günah
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Kocan bu kadar adam değilse niye dönüyorsun 
0 oy
(3,783 puan) tarafından
Bu postu hatırlıyorum :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 617 göst.
9 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
+2 oy
37 cevap 840 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 320 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu

409,935 soru

12,325,374 cevap

39,083 kullanıcı

Kategoriler

...