0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar eşyaları devretmeyi istiyoruz ev sahibi 15 bin de bize vereceksiniz diyor böyle mi oluyor

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Git eşyaları sat 15 bin TL cebinde kalır bide sattığın eşyaların parası elinde kalır . Ev sahibin enayi arıyormuş :D

(867 puan) tarafından
Ya zaten bulunduğum bölgede insan kullanmayı çok seviyorlar hepsi için tabi geçerli değil ama ev zaten berbattı ben adam ettim
-Reklam-
0 oy
(867 puan) tarafından
Fikri olan varmı kızlar taşınma aşaması bizi iyice yordu zaten 
(867 puan) tarafından
Yok canım nakliye fazla birde gittiğim yerde eşyalarımı yenilemek için taşımaktan biraz yıprandı o yüzden devredecektim burda hep böyle zaten çoğu eşya getirmez eşyalı ev arıyor
tarafından
Ee sat ikinci ele
(867 puan) tarafından
Zamanamız az parça parça satmak zor olacak biz evden çıkacaktık diğer kiracı girecekti bu para meselemiz olmasaydı en kötü eşyamı götürecem kendim
tarafından
Al kapıya Joy para vereceğine ne biçim kiraci be alla alla
(867 puan) tarafından
Canım sen yanlış anladın galiba kiracı olan benim eşim asker doğudayız tayin olduk bu yıl eşyaları götürmek istemediğimiz için evi eşyalı bırakacağız içindeki eşyaları satacağız yani biz çıkınca başka kiracı gelecek ev sahibi eşyanın parasının 15 bin TL seni istiyor
0 oy
(161,520 puan) tarafından
esyalimi kiraladiniz yoksa jendi esyanizi birakipmi cikcanjz
(867 puan) tarafından
Kendi eşyamızı bırakıp gideceğiz ama aynı şekilde eşya ile alan kişiyede aynısını demişler
0 oy
tarafından
Hayır tabikide siz neden vereceksiniz.
(867 puan) tarafından
Valla bende anlamadım iyice saçmaladılar işimiz zaten zor birde bu çıktı
tarafından
Nerde görülmüş kurulu düzen bırakıp birde üstüne para ödemek. Gerçekten sacmalamislar.
(867 puan) tarafından
Eşyayı satın 15 bini bize verin diyor hemde kiracıyı da biz bulmuş oluyoruz

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 216 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hafize12345. (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 175766 (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,554 soru

23,818,735 cevap

318,186 kullanıcı

...