0 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Düzeltme: Akşamki soruma cevap veren herkese tek tek yazamadım burdan teşekkür ederim. Genel olarak çoğumuz aynıymışız tek olmadığıma sevindim. Daha küçük olduğu için anlamıycak şuan haklısınız dediklerinizi aklımda tutacağım tekrar teşekkürler :)

23 Cevaplar

+1 oy
(2,283 puan) tarafından
Canm daha kucuk degilmi hem zor ayirdm demissn belkide kendjnj bu sekilde guvende hissediyordur mutlu oluyordurnyani.bence ayirma yanndan sonucta o senin bebegin kim ne yanlis anlayabilirki.zamanla birakir diye dusunuyorm kendjnj bu sekilde rahatlatiyor olabilir.guvenlj bag var belli canm 
(349 puan) tarafından
İnşallah bırakır canım bu huyunu ailemizin yanında yapması beni zor durumda bırakıyor . Çok düşkündü ama böyle huyu yoktu yeni çıktı . Bazen uykuya öyle dalmak istiyor bi şey demiyorum ama gündüz yapmasına sinir oluyorum istemeden kızıyorum inşallah atlatırız
-Reklam-
0 oy
(12,764 puan) tarafından
Kokuyu özlüyor olabilir kızım 4 yaşında o da oraya başını koyar kalır bana normal geliyor onunla aramızdaki en derin bağdı
(349 puan) tarafından
2 yaşında bıraktık yaklaşık 2 3 haftadır böyle. başını koyar anlarım ama elini içine koyup öylece duruyor bilmiyorum belki de erkek çocuğu olduğu için ayıplıyorum alışkanlık olmasın öğrensin diye
(12,764 puan) tarafından
Bence kızma ters tepebilir. Keşif dönemi aynı zamanda bana tuhaf gelmedi
0 oy
(1,467 puan) tarafından
5 yaşında ne kadar yapma desem anlatsamda gelip mıncıklıyor. Piskiyatrimiz kendinde olmayan uzuvlar dikkatini çekiyor geçici bir sürec bu davranista bulundugunda yapma hayir olmaz yerine aaa bak gel bu oyunu oynayalim aaa bak burada ne varmis gibi yönlendirmeler ile dikatini dagitin dedi 
(349 puan) tarafından
Yaaa 5 yaşta çokmuş aslında hiç bu açıdan düşünmemiştim . Dikkatini dağıtıyorum ama ağlayarak sinirleniyor bu sefer. Başkalarının yanında yapması hoşuma gitmiyor laftan da anlamıyor ki maalesef ne yapacağımı şaşırdım
0 oy
(5,149 puan) tarafından
Kardesim 2.5 yasinda sütten ayrildi babaannemin kazagini kaldirir bakardi bir sure devam ediyor o bende yeni kestim ara ara kontrol ediyor acmak istiyor yada kucagima gelip basini yasliyor bende sariliyorum ogluma bugun 5 gun oldu
(349 puan) tarafından
Büyükler bi şey demez miydi peki izin verirler mi.sizinki  daha yeni bırakmış o çok normal alışması zaman alıcaktır . Benimki bırakalı çok oldu yeni çıktı bu huyu ısrarla yapmak bakmak dokunmak istiyor büyüdü artık konuşuyorum ama anlamak istemiyor beni
(5,149 puan) tarafından
Normal bir surec cunku gozunu ilk onla acti yavas yavas unutur kizmadan dikkatini dagit canım annemler birsey diyor muydu hatirlamiyorum hic
(349 puan) tarafından
Haklısın elimde olmadan kızıyordum dediğin gibi yapayım inşallah unutur ya
0 oy
(4,083 puan) tarafından
Kötü bisey değil ki benim oğlum 7 aylıkken memeyi bıraktı şu son zamanlarda goguslerim dikkatini cekiyo gelip öpüp gidiyo ne anlıyorsa 
(349 puan) tarafından
Şuan kaç yaşında peki çok erken bırakmış nasıl hatırlamış ki . Öpüp gitse ne ala benimki öylece kalmak istiyor ya anne meme var ayıp deyip elini koyuyor niye böyleler :/
(4,083 puan) tarafından
20 aylik şimdi hemde hamileyim kardeşini seviyo hem karnımı öpüyo ordan da memeye bir öpücük kondurup gidiyo:)
0 oy
(4,814 puan) tarafından
Cpk tstlı bence ya seviyordur annesı ne güzel. Benım esım kızıme hemen kızıyor öule bı hateket yaptıgında ayıp dıyor. Oğlum da küçük emzırdıkten sonra elımle duzeltsem bıle hemen yaoma anne öyle ayıp dıyor kızım 3 yasında. Babası uyarsın bı de. 
(349 puan) tarafından
Erkek çocuğu olduğu için belki de ayıplıyorum o bilinçle yetişmesin diye bilmiyorum ki bende artık şaşırdım.babası da kızıyor ama ısrarla yapıyor . Umarım vazgeçerler dışarda çok zor durumda kalıyorum çünkü :(
0 oy
(615 puan) tarafından
Sütten kesilince bazı çocuklar duygusal ihtiyacını öyle karsiliyo..normal..
0 oy
(17,146 puan) tarafından
Bu çok normal çocuk  meme ile duygusal bağını daha koparmamış sanki gayet normal benim oğlum 2.5 yaşında yaşı biraz geçince bıraktık ilk zamanlar açtı öptü kapattı hala da yatınca bir hoşuna gider daha bir kaç ay oldu bırakalı normal tabiki. Kızman da yanlış dikkatini başka yer çekmen gerek 
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Benim oğlum üç buçuk yaşına kadar elini kazağımın içine katıp öyle yatıyordu ,oğlum ayıp yapma diyordum ama dinlemiyordu o her elini kazağımın içine kattığında çıkartıyordum öyle öyle unuttu 
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Benim oğlum üç buçuk yaşına kadar elini kazağımın içine katıp öyle yatıyordu ,oğlum ayıp yapma diyordum ama dinlemiyordu o her elini kazağımın içine kattığında çıkartıyordum öyle öyle unuttu 
0 oy
(9,160 puan) tarafından
Kizzz 2.5 yaşında bebe bırak benim oğlum bazen çıkarıp oynuyor bile 
0 oy
tarafından
Benim oğlumda 26 aylık dediğin gibi ellerini göğüslerime koyup başını yasliyor öylece uykuya dalıyor ben çok mutlu oluyorum öyle yapinca ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gidiyor ama sadece uykusu gelince yapiyo
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Bence ayıp kelimesini bir kenara bırak. Bebeğin dokunsun, öpsün ve sevsin. Bebeğin şuan memenin kime ve neye göre ayıp olduğunu anlayamaz. Onun derdi anne-bebek ten teması. Bu bağlılık, sevgi göstergesi. Bırak dokunsun. Sende sarıl kokla bebeğini, keyfini çıkarın. 
0 oy
(571 puan) tarafından
Kızımda ikzilerim doğduktan sonra emmeyi bırakmıştı öyle huyu yoktu.2,5 yaşındaydı oda .Bir ara dokunarak  uyumaya alıştı bir ay falan böyle devam etti .Kendi kendime  dedim şimdi engellemezsem olmadık zamanda isteyecek ki öylede oluyordu,hemde ben sürekli onun yanına uzanamazdim vaktim yoktu kendide uyumayı ogrenmeliydi.Ayip görüyorlar memişi falan diyerek biraktirdim.Kizim ayıbı biomiyordu belki ama yanlis yaptığını düşünerek bıraktı çok şükür 
0 oy
(100 puan) tarafından
Bence gayet normal benimde oğlum 2 buçuk yaşında akşam yatacağı zaman özellikle gelir o bölgede uyur öper sarılır bence kendilerini güvende hissettikleri için olabilir yani ben hep bu açıdan düşündüm

Hatta az önce uyuyacağı zaman tekrar aynısını yaptı ve beşiğine geçip uyudu
0 oy
(776 puan) tarafından
Koysun annesi ne olacak senin sıcaklığını istiyor. Aklına başka bişey geldiğini düşünmüyorum çocuk o daha sana daha yakın olmak istiyor hiç tepki verme bırakır zamanla senin tepkin de onun hoşuna gidiyor olabilir
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Oğlum 3 yaş daha 1 ay önce memeden ayırdım ama oda dokunuyor seviyor...hiç müdahale etmiyorum unutacak elbet çünkü zor ayrıldi benimde bebeğimmm erkek çocukları öyle genelde uzun emiyor ayrılmasi zor oluyor benimde oğlum sever koklar dokunur eli göğsümde uyur 
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Bnim kide aynı 4 yasnda cocuklar memeden vazgacmyor☺️☺️bn ayıp durum kiziyorm  yapmiyor
0 oy
(360 puan) tarafından
Kız daha küçücük çocuk ya o bırak.ne yaparsa yapsın sana kendini demek.oyle yakın hissediyor biraz daha ilgi sevgi ver bırakır o huyunu 
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Hayır zorlama ayıp gunah gibi kelımeler kullanma anne sinesini özlüyordur. İstersen yastık kıyarak yatabılırsın ya da göbeğime yatabılırsın diyebilirsin. Orası benım mahremim ozel bolgem senınde ozel bolgelerın var dokunmanı istemiyorum diyebilirsin. Ama ayıp gunah gibi kelımeler kullanma canım 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 119 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Bulutun annesi (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hello1234 (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.