0 oy
376 göst.
Aile kategorisinde (2,311 puan) tarafından

Kafayı yedirtecek bana az kaldı 4 buçuk yaşında oğlum artık canımdan bezdirdi resmen bu çocuk yüzünden insanlardan nefret ediyorum hatta kocamdan bile resmen bizi ayırmak için elinden geleni yapıyor hiç mi durmaz bir çocuk yapma etmeden anlamiyor saygısız küfürbaz herkesin içinden bise istese olmadı mı Allah belanı versin senin ne biçim annesin seni sevmiyorum babama soylicem seni dövsün vs. bir sürü şey sayıyor akşama kadar yer içer gezeriz bisiklet sureriz eşim illa eli dolu sürprizler getirir yok memnun değil eltimin 10 yaşında oğluna takmış inanın oynasalar eyvallah çocuk bunu dövüyor sırf bizde PlayStation var diye bunun yanına gelmiş gibi yapıyor bu oyun oynayalım dio o yok PlayStation oynayalım dio bu sefer çocuk evine gitmek isteyince ardından bassssss bassss ağlıyor ben samiyi istiyorum onlara gidicem diye oraya gitse orada bunu dövüyor inanın kafayı yemek üzereyim geçen de ablamın kızı bir yaş küçük sen tut çocuğun kafasını duvara vur güzelce yatır tekmele nasıl kızdım resmen elim ayağım boşandı ya o çocuğa bisey olsaydı büyüdükçe akıllanır dedikçe daha kötü oldu tamam oğlum evet oğlum güzel oğlum yokkkk yani ne sevmeden ne dövmeden anlamıyor :(

14 Cevaplar

+2 oy
(3,572 puan) tarafından
Genelde her istediği yapılan çok fazla şımartılan çocuklar böyle oluyor çocuğun ya anneden ya babadan bir taraftan korkması gerekiyor bir taraf yumuşak davranacak diğer taraf terbiye vermek için sert davranacak çocuğa ayrıca küfür aileden öğrenilen bir şey duymadığı bir şey çocuk öğrenemez nereden öğrendiyse unutturmaya bakın benim de dört buçuk yaşında bir oğlum var bırak küfür etmeyi ***** demeyi bile bilmez ki okula falan da gidiyor Bizim de babamız aynı şekilde yumuşak yüzlü mesela markete falan gittiğinde ne isterse alır senin eşin öyleyse terbiye vermek için sen sert davranacaksın ben öyle yapıyorum mesela baktım eşim tam olarak otorite gösteremiyor ben de ipleri elime aldım bir şey olduğu zaman kızıyorum gerekirse elini ayağına vuruyorum yapacak bir şey yok bir yerden terbiye almaları lazım bu şekilde toplum içinde seni her zaman rezil eden bir çocuk haline gelir
(19,002 puan) tarafından
Bişey ima etmeye çalıştığını söylemedim. Sadece senin yazını okuyunca aklıma Deniz Akkayanin yaşadıği olay geldi aklıma. O olayı bilmeyen varsa diye de aktardım.  Bence sen dikkatli okumamissin yazımı. Boşuna alinmissin . Çocuklarımıza sonsuz müsamaha gösterdiğimiz zaman olabilecek bir olay deniz Akkayanin yaşadıği. Tabi dedikleri doğruysa. Bunu anlattım.
(3,572 puan) tarafından
Nem falanda kapmadim arkadaşlar alınmadım da sadece anlamadigimi dile getirdim bu kadar polemiğe aç olmayın lütfen:)
(19,002 puan) tarafından
Valla ben polemiğe aç değilim kim aç o belli.
(3,572 puan) tarafından
Yav he he sensin sen haklısın :)
(19,002 puan) tarafından
Ok baby
-Reklam-
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Kusura bakma bence aşırı şımartılmış böyle çocuklardan çocuğumj uzak tutuyorum oğlumun sınıfında böyle cocuk vardı sınıf değişikligi istedim uğraşamam ben çocuğumu dövülse içim gider benimde 4 buçuk yaşında oğlum var benimde zor ama bu şekilde değil yanlış anlama seni linçlemiyorim ama bence aşırı sirmartilmis 
(2,311 puan) tarafından
Yok cnm ne yanlış anlaması bende farkındayım şımarık olduğunun eşimle bu yüzden aşırı derecede tartışmalarız oluyor kaç kere dedim şunu şımartma bak iyi değil yok yani neymiş büyüyecek tamam ama insanlarda şikayet ediyor yapma dedim mi kimmiş gelsin yüzüme etsin dio tövbe yarabbim inan annesi olarak ben bile kendi yeğenlerimi yanına yaklastirmiom artık cnm
(9,577 puan) tarafından
Bu çocuk büyüyecek okula gidecek sevilmkyevek arkadaşları onunla iletişim kurmak istemiyecek uzak dururlar bu defa oğlun dahada saldırgan olacak hiç iyi bir şey yapmıyor eşin hata oğluna kötülük yapıyo sirmartarak keşke bilse hatasını. Oglun daha çok küçük üzüldüm onun için dışlanır inan bana öyle çocukları öğretmenleri bile sevmiyo kızımın sinifinda yaramaz olanları öğretmen sevmiyordu anasifinda iken şimdi oğlumun sınıfında bir tane öyle vardı sınıf değişikligi yaptık kurtulduk
(615 puan) tarafından
Buyuycek diye bişey yk.bireyin kişiliği 6yasina kdar oturur.o yasa kdar ne verirsen onu alır.yedisinde neyse yetmisinde odur lafı boş dgil yni.
(5,352 puan) tarafından
Evet buyuyecek ama buyuyunce de maalesef bu sekilde devam edecek eger boyle sımartmaya devam ederseniz.
Lise de ogretmenim her sinifta bu tarz ogrencilerimiz var maalesef kimse sevmiyo. Ve dikkat cekmek icin daha da cok sımariyolar. Ayrica ders basarilari cok dusuk oluyo okulda ki her olumsuz olayin basinda da bu cocuklar geliyo.
0 oy
tarafından
Bilmiyorum haberlerde gördünüz mü o videoyu. Refahta çocuğun kafası kopmuş yanmış şekilde kucaklayıp feryat eden kişiyi.. hani az empati kursak varya o çocuğumuz olsaydı ya diye o zaman nbu dertler bize dert olmazdı.

Şunu demek istiyorum aslında 

Allah korusun bişey olsa evladının kötü şeyleri asla aklına gelmeyecek, sadece iyilerine odaklanirsin herkeste böyledir. O yüzden şuan yaptığı herşey seni çok harap etmesin. Zamanla düzelir büyüyünce böyle olmayacak ya. Sabırla özellikle sevgiyle sarilmayla öpmeyle tedavi olur çocuğun inan bana. O sinirliyken ona nasihat vermek yerine sarılıp sakin zamanında mutlu zamanında güzelce anlatirsaniz döner yanlisindan. Allah hepimize hayırlı evlat yetistirmeyi nasıp etsin.
(2,311 puan) tarafından
Söyle deyim cnm tam senin dediklerini yapacakken ansızın kasıgıma yediğim ya bir yumruk yada arkam döndükten gelen vurma veya tokatla geri savruluyorum bak ben o dediğin videoları gördüm ve oradaki o çaresiz annelerle birlikte çok ağladığım videolar var hatta koşarak oğluma sarıldığım nice anlar ama gün içerinde illa bir yerimde mutlaka bir morluk oluyor çünkü vuruyor evin içine tükürüyor emri vaki konuşmalar gel lan gibi babasını zaten oyuncak etmiş adamın üstünde hükmü yok üstelik minicik o beden den nasıl öyle küfürler çıkıyor sadece bir videoda o.c duydu ogundur bu gün akıl almacak küfürler bazen sok geçiriyorum
(225 puan) tarafından
Siz çok fazla simartmissnz yarın öbür gün esinide dövecek eşin o zaman tepki versede ise yaramayacak dün parkta böyle şımarık biri gördüm Allah'ım çocuklarımı böyle insanlarla karşılaştirma diye dua ediyorum eşimde şımartır kızınca bende ona kızıyorum onun istemediği şeylere izin veriyorum ama bu saatten sonra bende bir cekicem bazen babası kızınca beni kizdirddnz ikinizde susun diyor bizde konuşuruz geçiyor ama bişey yapıncada kızar sa.lak değince bike kızıyoruz sonrasında anne o kötü Kelime der vurmak şöyle dursun yanlışlikla falan çarpsa gekip öpüyor özür diliyor kardesinede biseh olunca hemen öper sarılır biz öğrettik hemen op geçsin sarılın işte kapıdan girince direk boynuna atlar aramizda olan bir espri var hemen sarilmamiz gereken konular var vs. Der sariliriz babasiylada aşırı derecede iyiler benlede kardeşiyle de öyle ama babasidnan çekinir laftan anlamayanin hakkı kotektir ben sizin yerinizde olsam delirirdm. Ama bu sizin suçunuz çocuk sizden yüz bulmuş
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Her dediğine evet dediyseniz bir sınır koymadıysanız böyle olur çok şımarık olmuş 
0 oy
(1,092 puan) tarafından
Benim de biri 4 biri 5 yaşında ki oğlum var gerçekten seni çok iyi anlıyorum sen de bir varsa ben de 2.. artık ne yapacağımı şaşırdım birbirlerini dövüp duruyorlar 
(2,311 puan) tarafından
Cnm onlar kardeş en azından bak ne diom eltimin oğlu 10 yaşında oda bunun gibiydi aslında benim oğlan 4 yaşında kedi köpek gibiler az kaldı eltimle birbirimize girmemize kadın da hakli evlerine gidince resmen kocaman kadına küfürler evinin içine ediomus üstüne bir güzel birbirini dövüyorlarmis bu sefer bize geliyor aynısı bizim evde de yerlere tükürüyor geliyor bana vuruyor senin anani bilmem ne yapim dio çocuk evine gidecek basss bas bağırıyor kendini yırtıyor
(1,092 puan) tarafından
Allah Allah..kız küfürü nrrden öğrenmiş..acaba fazla mı TV'ye filan maruz kaldı ..Allah sabır versin cnm
0 oy
(846 puan) tarafından
Pedegoga goturdunuz mu hiç belki faydası olur
(2,311 puan) tarafından
Çocuk psikiyatriye götürdük tek dediği şey çok simartimis her dediği yapılmış yoksa gayet yerinde bir Çocuk dedi kreş e gitmesi lazım dedi bu sene olmadı seneye inşallah
0 oy
(149 puan) tarafından
Cocuk hamur gibidir siz şekil verirsiniz kesinlikle egitimsizlikten 
(2,311 puan) tarafından
Vallahi elimizden geleni yapıyoruz cnm hani desem ki ilgisiz anne babayız asla mutlaka hafta için çıkarız bor yerlere gideriz evde oyun oynarız bazen pikniğe gideriz ailecek çok şükür çok anımız var ama gel gelelim çok mu şımarttik çok mu biseyleri abarttık onu bilmiyorum
(149 puan) tarafından
Belkide çocuğun dogasinda var
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Aynı benim oğlum simartmaktan kaynaklanıyor ama kimseyi dovmez öyle ahlak i yok . 
(2,311 puan) tarafından
Normalde bununda yoktu hani arada vururdu falan ama asla birini dövdüğünü görmedim ne olduysa şu bir kaç ayda oldu cnm
0 oy
(217 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor. Benim oğlum da 4 yaşında hafif otizmli ve konuşamıyor. Bazen çok mızmız bazen çok sakin ama genel olarak gerçekten çok sakin sadece konusamadigi için kendini ifade edemediği için bazen agresif oluyor ama çok şükür beni fazla bunaltmiyor. Her istediği olan bir çocuk değil bakkala gittiğimiz de hadi annecim sende kendine 1 tane birşey alabilirsin dediğim zaman gidip istediği 1 şeyi alıyor fazlasını almıyor. Para olmadığından yada cimri olduğumuzdan değil çocuk azı bilmezse çoğu hiç bilmez. Parka gideriz biz bitti eve gidiyoruz dediğimiz zaman hemen elimizi tutar. Evde kural önemli disiplin önemli. Benden çekinir babadan da ayrı çekinir. Yanlış olan şeyleri biliyor ve yapacağı zaman bizim gözümüze bakıyor yüzümüz gulmuyorsa yapmıyor çünkü kızacagimizi biliyor. Çocuklarımız bizim baş tacimiz hiç bir anne çocuğuna kızmak bağırmak istemez ama sabır bu da bir devirden sonra kalmıyor. Allah size sabır versin çevremde çok sizin gibi çocuk var ama kimseyi kınamıyorum sadece dua ediyorum Allah anne babasına sabır versin rabbim çocuğa sakinlik versin diye.
0 oy
(615 puan) tarafından
Her istediğini yaptığımız için öyle oluyo.bide anne babadan çok başkalarıyla vakit geçirince öyle olur.bm kndi cocugumdan biliyorum.hastanede yattım bı hafta kızım kuzenleriyle  ve başkalarıyla kaldı huyu değişmişi çok farkedilyodu.cilonca hemen mesafeyi koydum  göndermez oldum bnm verdiğim terbiyee geri döndü.sizde sizinle vakit geçirmesini  sağa sola çok gitmemesine dikkat edin düzelecektir.tabi ipl baslarda zor olcaktir. Alıştığı için.sabirli olmanız gerek
(2,311 puan) tarafından
Ya ilk zamanlar hep görümcem yüzünden oldu onu nasıl ****** döver gibi dövüyordu çok eski postlarimda var tabi artık ben yapma etme bir şekil eve çektim alt üst oturuyoruz neyse biraz iyi gibi oldu sonra şu bir kaç ay içinde çocuk yine eskisi gibi oldu esimin asla kızmıyor olsun çocuk dio ama artık ben canımdan bezmiş durumdayım
0 oy
(9,577 puan) tarafından
Annelik gerçekten zor bende 4.5yasonda oğlum bugün telefona çok düştü biraz tartıştık anne seninle artık arkadaş olmayacam dedi .bugünlerde geçecek seninki biraz daha fazla galiba benimkinden çok üstüne düşme kendine de böyle eziyet etme geçecek inş belki Bi uzman görüşü almalisin
(2,311 puan) tarafından
İnşallah geçer cnm inan sosyal hayatım kalmadı kimsenin evine gitmiyorm kimsede gelmesin çünkü birini görünce 4 kat daha şımarık hatta deli oluyor çocuk çocuk gibi değil
0 oy
(123,071 puan) tarafından
oglunuzu bi krese verin
(2,311 puan) tarafından
Cnm yaşından dolayı olmadı çünkü dönem bitmek üzereydi bu sene kaldı seneye inşallah ama bu ağızla küfürle kreşe alırlar mı bilmiyorum
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Benim oğlumda 4.5 yaşında kesinlikle küfür vurmak bılmez duydugu anda birinden gelir bana söyler anne çok kötü kelıme kullandı dıye ama yaramazlıga gelince her çocuk gibi yaramazdır bır dk durmaz o kadar acaba çocuğun başka birinden mi duyup görüyo 
(2,311 puan) tarafından
Cnm illa bizimde suçumuz vardır ben şu bu diyemem ama eltimin oğluna aynı bunun gibiydi küçükken terlik atmalar millete vurmalar biseyleri yere atma ablasının saçını başını yolardi şimdi o 10 yaşında biraz daha sakin şuan oğlum da öyle acaba düşünüyorum da eşimin soyunda mı var delilik eltimin oğluyla çok vakit geciriyor biraz ondan da öğreniyor ama çoğunlukla şımarık
(3,379 puan) tarafından
Çocuktan öğreniyor büyük ihtimal canım Allah yardımcın olsun çevrede çok etkiliyor zamanla düzelir inşaaAllah anlayacak yaşta çünkü güzelce konuş kızdığın zaman daha çok ınatlaşır
(2,311 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm inşallah
0 oy
(17,220 puan) tarafından
Yani benim çocuğum bu kadar değil ne desem yanlış olur ama çocuk şımarık anladığım kadarıyla yetiştirirken biryerlerde yanlış bir şeyler yapılmış bence bir uzman yardımı gerekli çocuk dövmeyi nerden biliyor küfür etmeyi nerden öğreniyor kimse bu yanlış şeyleri öğreten uzaklaştırın ondan 
(2,311 puan) tarafından
Nasıl uzaklastirim cnm hepsiyle alt üst oturuyorum biri yapmasa diğeri yüzde yüz yapıyor her istediği oluyor benim oğlan daha ayakkabı eskitmedi biliyor musun çünkü daha birini giymeden diğeri alındı daha bir oyuncağına değer bile vermedi çünkü herseyi var ve ne istediyse alındı (eşimin ailesi özellikle görümcem) eşimde bunu destekledi hergun eline 100 lira 50 lira veriliyor vermeyin dedikçe sanki inat etmişler gibi daha çok veriyorlar belki bana kizican ama istemiyorum yokluğunda görsün istiyorum ben
(17,220 puan) tarafından
Tabiki görmeli çok yanlış çocuk yetiştiriyorlar bizim durumumuzda iyi çok şükür 2.5 yaşında oğlumuz var istediği şeyleri kiyamayıp alsam bile bekletiyorum maaşımızı alınca . Veya para biriktirince diye böyle yetişince baş etmek zor eşinin tutumu çok çok yanlış istediği her şey olan çocuk doyumsuz olur hiç bir şeyle mutlu olmaz kendi büyüdükçe istekleri de büyür gün gelir sizin boyunuzu aşar
(2,311 puan) tarafından
Biliyorum cnm napim bir çocuk yüzünden yuvamımi yikim yiksam bile oğlum ele avuca sığmıyor annem çalışıyor kadın ister istemez bizi istemiyor çünkü bir haftasonu var ne zaman anneme gitsek ya kardeşimin çocuklarını dövüyor yada bize vuruyor durmuyor bir dk kadının evini gör heryer heryerde oluyor en iyisi evim kaçarak geliyorm resmen napim resmen yaşlandım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 276 göst.
5 Haziran 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (2,992 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 368 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
29 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu

406,282 soru

12,181,182 cevap

36,679 kullanıcı

...