0 oy
100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
3,5 yaşındaki kızım çok ağlıyor çok o ağlayın 1,5 yaşındakiler ağlıyor saatlerce en son çıldırıyorum üstümü saçımı başımı yolluyorum  ne olur bir çare.cok yoruldum bugün babasini aradık demiş isim var ben seni arayayım demiştelefonu yıkamış  başladı ağlamayababami istiyorum gelsin diye  anem söyle annem böyle küçükte başladı ağlamaya dışarı çıkardım apartman ayağa kalktı niye ağlıyorlar  diye gerçekten çok yoruldum.haftanin 3 gunu boyle bazen hergun sakin kalamıyorum o kadar geriliyorum ki eşime de patlıyorum destek olmuyor diye kafam bir milyon şimdide oturdum ağladım ama hala çok gerginim içim daralıyor bir okuyun ufleyin lütfen kiminin duası 

1 cevap

0 oy
tarafından
Benmde 3.5 yaşında kızım var bende bugün çok ağladım inanki . Oyun parkına götürdüm 1 saati doldu çıkması gerekiyor çıkmadı ağlamaktan beni dinlemiyor bile . Gel parka gidelim diyorm illa gene oyun parkında oynamak istiyor . Neyse ağlayarak çıkardım ayakkabılarını giydirdim markete uğramam gerekiyordu bu seferde markette eline top aldı onu sektirdi 2 kere yerine koydm top alıcam die nasıl ağlıyor evdede 3 tane topu var dedim kızım alamayıx evde topun var dedim diye yerlere yattı ağladı herkex bize bakıyor yolda eve gelene kadar sürekli ağladı ter içinde kaldım eve gelene kadar . Eve geldik konuştum konuştum konuştum yok anlamıyor canm en son bende ağlamaya başladım . Çok zor canm ağlayan çocuk seni anlayabiliyorm geçicek inşallah bu günlerde 
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 122 göst.
6 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minelbebek (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 689 göst.
0 oy
33 cevap 1,020 göst.
7 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde ayyaaay (1 puan) tarafından soruldu

414,200 soru

12,465,416 cevap

46,879 kullanıcı

Kategoriler