0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Merhaba anneler çalıştığım halde banyom her zaman tertemiz kalır 

Bu ara fayanslarda banyo cam kenarlarında yerlerde sürünen kahverengi minik minik sinek mi desem böcek mi desem bilemedim çok fazla var ve çamaşır suyu ile dip köşe defalarca yikamama rağmen ne azaldı ne bitti 

Nerden nasıl geliyor anlamamakla beraber bunlardan nasıl kurtulacağına dair kesin bir bilgi paylaşır mısınız tikim var gece uyuyamıyorum o derece rahatsız oluyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(8,355 puan) tarafından
Bizimde vardı yeni binaydi bı anda basiyorlardi banyoyu nerden geldikleride belli deildi minnacık kahverengi siyah oluyorlar uçuyorlar hergun sinek ilacı.sıka sıka azaltmistim :)
(12 puan) tarafından
Ya ben öldürmeye son derece karşıyım ama böyle de banyoya giremiyorum nasıl kurtulucam şaşırdım artık en son çare burdan da kesin bir çözüm önerisi gelmezse bir sabah işe gitmeden dolu dolu banyoya ilaç sıkıp akşam da çamaşır suyu ile komple yıkamayı düşünüyorum ama inşallah bunu yapmaya mecbur kalmam
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Sinek ilacı al dip köşe sık kapıyı kapat kapalı kalsın bir kaç saat sonra camasir suyuyla yıka üç dört gün üst üste yap azalir diye düşünüyorum 
(12 puan) tarafından
Yanıt için teşekkür ederim ikimiz aynı yöntemi aynı anda yazmışiz ☺️
0 oy
tarafından
Övez canım onlar havalandır nemli birakma
(12 puan) tarafından
Övez derken özür dilerim anlayamadım böcek türü mü övez birazcık daha detaylandirabilir misiniz
tarafından
Nete yazsana çıkar köyde dışarıdaki tuvalette çok olurdu böcek türü
0 oy
tarafından
Benimde var siyah uçuyor bıktım ya ne kadar yikasamda gitmiyor 
0 oy
(782 puan) tarafından
Giderlere sirke dök üstünü kapat bütün giderlerin yatmadan  klozet kapağı da kapalı olsun ordan çıkıyolar
0 oy
(142 puan) tarafından
Ay benimde mıtfağım aynı son 1 aydır böyle küçük sinek gibi uçuyır neye geliyor nerden geliyor anlamadım herkes bişey bozulmuştr dedi ama bozulacak bişey yok öyle baktım her yere neredeyse 20 sinek dolap larda kapıda uçuyor bende burda bekliyim
0 oy
(333 puan) tarafından
Benimde mutfakla banyoda var o minik sineklerden instgramda gormustum bnde bugun denedim işe yariyor gibi bir bardaga bir yemek kasigi sirke bir yemek kasigi bulasik deterjani bir yemek kasigi toz seker koyup ustunu suyla doldurup banyona koyucaksin uc gun sinekler kokuya geliyormus bugun denedim yarisi bardaga dolusmustu
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ay bende bıktım her yerde var ya sadece banyoda olsa keşke.bocek mi sinekmi bende anlamadım minnacık sert bişey tiksindim evden artık bugün 50 tane attım herhalde bazılarını öldürdüm .artık dokunamiom da suourgeyle çekmeye başladım .heryerdeler acaba ne bu ya havadan mi salladilar dış güçler 
0 oy
tarafından
Yazın sevmedigim yönü bortü bocekler ayyyy bu sene bocek cokk

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 164 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 233 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu

406,330 soru

12,182,820 cevap

36,684 kullanıcı

...