0 oy
58 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (874 puan) tarafından
Kızlar 17 aylık bebem var kok dişler çıkıyor çok zor çıkarıyoruz ne gece ne gündüz uyku yok bize öyle zor çıkıyor. Aşırı memeci bir bebek  ama bu dişler sancısı ne zaman  başladı meme emmek istemiyor normalde yakama pacama yapışır meme diye şimdi teklif edince bile kızıyor tadına baktım hayla aynı ekşi tuzlu falan değil. Bu dişlerden olabilir mi. Ben saten bıraktıracaktim ben biraktirmadan kendisi bıraktı ama sebebini merak ettim dişler çıkacakken meme bırakan bebeniz oldu mu 

2 Cevaplar

0 oy
(9 puan) tarafından
Benim oglumda 9 aylikken ilk disini cikmaa sebebiyle o ay emmeyi birakti maleseff disten dolayi ememmiyor hem bogazi hem yanaklaro agriyo emmede gucluk cekiyolar oyuzden 
(874 puan) tarafından
Daha sonradan devam etti mi? Evet canı acıyor gibi saten ağzına alıyor öyle tutuuyor boğazı acımış gibi öğürüyor memeyi
(9 puan) tarafından
Malesef cok cabaladim etmedi devam biraktik napalim rizki okadarmis kulagida agrir simdi onun oyy yavrum sen agri kesici ver ona bide oyle dene alacakmi bakalim
(874 puan) tarafından
Dün verdim canım yatmadan önce gene almadı gece uyanir bir saat meme emerdi teklif edince bile kıziyor şimdi bizde sonuna geldik galiba memenin:))
(9 puan) tarafından
Saglik.olsun diyelim alacagini almis yine cok zorlama.biraz zaman ver ona rahati.yerinde.olursa emer emmezsede birakmis demektir yine iyi emmis ya benimki gibi 9 ayda biraksaydi ben cok uzuldum.ama iki oglum var biri beni hicc emmedi gram emmedi digeride 9 ayinda birakti iste icimde kaldi hasret kaldim.emzirmeye
-Reklam-
0 oy
(6,551 puan) tarafından

masallah ne mutlu sana kendi brakmis zorlanmadan :) zaten yeterince emmis niyesi berisi bosver  cok sukur de onune bak bence:)

(874 puan) tarafından
Evet haklısın bende öyle düşünüyorum onu üzmeden memenin de sonuna geldik :) Ama çok da üzgünüm valla ana yüreği işte onun o sıcaklığı memede uyuya kalması bana huzur veriyordu:) Büyüyoruz işte böyle böyle kendisi karar veriyor herşeye artık bize de uymak düşüyor:) Yorumunuz için teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
18 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (745 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
20 cevap 358 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 217 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (749 puan) tarafından soruldu

414,040 soru

12,461,547 cevap

46,733 kullanıcı

Kategoriler

...