0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
Kızlar ikinci doğumum olacak endişelerim var tabi eşim destekçim onun dışında pek kimsem yok oğlum 4 yaşında sizce bunun altında kalkabilir miyim tek başına yapabilen annelerimiz nasıl yaptınız planlı mı gittiniz lohusayken fln 

8 Cevaplar

0 oy
(1,040 puan) tarafından
Bende tek basimaydim üst katimda kayınvalidem var ama hiç faydası olmadı hastaneden geldim mutfağa girdim 7 yaşında oğlum vardı onunla ilgilendim bebeğimle ilgilendim zor ama mecbur kalınca alışıyorsun 
(162 puan) tarafından
İnşallah bende yaparım ilk doğumum çok kötüydü lohusayken ben ayağa kalkamadım 20 günde kendime geldim ama şimdi tecrübeliyim ayaklanırım diye düşündüm
-Reklam-
0 oy
(6,708 puan) tarafından
Tek başına zor olur canım en az 1 hafta bakıma muhtaç olacaksın 
0 oy
(40 puan) tarafından
Valla zor ama mecbur kalınca yapıyorsun kayınvalidem üstte oturuyor ilk gün geldi ikinci gün gelmedi mecbur kalktım erken kalkınca daha çabuk iyilesiyorsun 
(9,725 puan) tarafından
Allah onları iyi etsin ya hem gelini altlarına üstlerine alırlar hem bakmazlar el bebek gul bebek bakmıcaksan ne dıye elin kızını alıyon yanına
(40 puan) tarafından
Kendi işleri düşünce yaptırmak için aman boşver bakınca da sonra laf ederler bakmasınlar daha iyi Allah yardım ediyor eşinde yardımcın oluyorsa gerisi boş
(9,725 puan) tarafından
Öyle öyle kesinlikle bazı aıleler var bırbırlerıne ölüyolar tek laf etmıyolar o kadar imreniyorum ki
(40 puan) tarafından
Aynen o şans nerde bizde
0 oy
(9,725 puan) tarafından
İlk basta sanırım bi tökezleyeceğiz canım. Anlık krizleri yöneteceğiz. Sonra sonra herşey yerine oturacak. Bu durumda sadece günü kurtarmaya ve sabırlı olmaya calısmakta fayda var. Benimde pek kimsem yok acıkcası var desem yalan olur. Sezeryandan ayaga dıkılırsem kımseye ıhtıyacım olmaz. 
(162 puan) tarafından
Dua edelim bnada edin olur mu kimseye muhtaç olmadan altından kalkarız inşallah
(9,725 puan) tarafından
İnsallah guzel kardeşim keske bi tim kurabılsek bırbırımızın yanında olabilsek zor zamanında karsılık beklemeden Allah rızasına ne güzel olurdu. Bazen akrabadan ana babadan daha iyi oluyor seni anlayan birinin olusu
0 oy
(1,630 puan) tarafından
32 haftalikken dogun yaptm ben sivas a gezmeye gtmistik sivastaki hastaneler kabul etmedi orduya sevk ettiler dogum oldu kaynanam vardi yanmda 3 gun kaldi ondan snra o memlekete gtti cocugum da kuvezdeydi nekadr kalcagi belli degldi bitane 4 yasnda oglum var sansimiza esimin arkadasinin evi hastanenin arka sokagndayms aradk evde yoklarms siz gecin kalin istedgnz kadr dediler orda kaldik 1 hafta flan valla 4 yasndaki oglumla da ilgilendim kizimin yanina kuvez e sut vermeye emzirmeye de gittim geldim o halimle 6 kat yuruyerek cikip iniyodum zorlandm ama yapcak bseyim yoktu gunde 6 7 defa inip cikiyodum kuvezden cikinca da 12 saat yol geldik 1 hafta sonra kendi evime geldim kocaeli ye oyuzden zorlandgm zaman cok oldu ama kendi evime gelince duzenm oturdu 
0 oy
(703 puan) tarafından
Bende tek başımaydım üstelik sezeryan da mesaneme zarar verdiler onuda ameliyat ettiler ayrıyetten on gün sondayla gezdim evde çok zor oldu ama yaptım 
0 oy
tarafından
Benim doğumum erken oldu bebek zaten yoğun bakımda kaldı 2 ay eşime izin vermediler yanımda kalmasına ablam kardeşim gece geldiler sadece kendi kendime kaldım çok zor olmadı ama manevi olarak üzüldüm
0 oy
tarafından
Doğum ve doğum sonrası eşim ile beraberdik. Rabbim güç kuvvet veriyor. Doğumdan 20 gün sonra eşim ise başlamıştı 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 176 göst.
22 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 238 göst.
0 oy
20 cevap 619 göst.
17 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gkchtc (347 puan) tarafından soruldu

411,714 soru

12,394,407 cevap

44,057 kullanıcı

Kategoriler

...