0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kısaca bazı örnekler veriyim.annem babamdan ayrı bir kız kardeşim var evli o da pek görüşmüyorum bu aralar. Annem anannemlerle genelde benim evime yarım saat uzakta. Ama anneme ne zaman ihtiyacım olsa annem ya köyde duruyor ya kardeşim de yada beni o halde görüp arkadaşlarının yanına gidiyor. Bir buçuk yaşında kızım var bana yapışık duruyor cumartesi doğum günümdu annem bilmesine rağmen evime kaynanamlarin gelicegini bilmesine rağmen o gün kardeşime gitti onda gereksiz yere börek yaptı akşam geldi 1saat durdu sonra arkadaşinin yanına gitti. Bu gün regl oldum aşırı ağrim oluyor ağlayarak geçirdim tüm günü eşim anneni çağırsak işten çıkınca gelse en azından dedi yok dedim gelmez çünkü hatta gün içinde görüntülu konuştuk umrunda bile olmadı ben mi çok takıyorum yoksa haklimiyim alınmaya sizce?

2 Cevaplar

0 oy
(9,731 puan) tarafından
İnsan değer gördüğünü görmek ister haklı yanların illaki vardır. Bence beklentiye girmeyi bırakmalısın. Ve sende ona gore bir çizgi cekmelisin. Annendir atandır ama adaletli davranamıyosa bu senin şucun değil. 
(41 puan) tarafından
Aslında beklentide değilim ama kardeşim çok hatalar yaptı çok üzdü yıprattı buna rağmen annem her fırsatta onunla ama ben birşey istemeden beklemeden de böyle oluyor anlayamıyorum. Bazen kimsesiz gibi hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(29,477 puan) tarafından

Her seferinde anneni beklemen istemen gerekli görmen doğru değil ki gurbette olduğunu farzet diğer türlü düşünce olan zaten yapıyor deneme gerek kalmıyor demekki bağ tam oturmamış takılma kendine yuvana ailene bak bazi anneler öyle olabiliyor maalesef 

(41 puan) tarafından
Aslında her seferinde beklemiyorum. Yani çok zor anlarimda da yanımda olmadı iyi bir anne kız ilişkimiz olmasina rağmen. Bazen insan kimsesiz gibi hissediyor çaresiz gibi oluyorum. Annem gelsin işimi yapsın falan da değil benim derdim annem gelsin değer verdiğini biliyim istiyorum sanırım
(29,477 puan) tarafından
İşte diyorum ya bazen öyle olunabiliyor üzülme tek değilsin çoğu insan öyle

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 336 göst.
9 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linasirakaya (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 253 göst.
15 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 380 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde &dunyali& (840 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 462 göst.
14 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,893 soru

12,399,623 cevap

44,367 kullanıcı

Kategoriler

...