0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşla parktaydk yaşlı kadnlarla otruyoduk işte sohbet muhabbet olsun diye teyze sen kaç yaşındasın kocan ne zaman öldü gelinin kaç yaşında falan dedim orda bir kadın kız sanane a ne sorup duruyorsun milletin gelinin yaşını falan gelini geldi senin yaşını soruyordu dedi ( kadının ağzı bozuk ve aslında şakacı kadın ) ama ben bozuldum şahsen hani kadına keşke demeseydi senin yaşını merak ediyo diye 

Aynı kadın masaya çekirdek koydu açın yiyin dedi arkadasımın oğlu çekti açtı kadın arkadaşıma kız görgüsüz gibi ne önüne çekmişsin dedi gülerek arkadaşım da ben cekmedim benim oğlum çekti dedi arkadaşım bozuldu masadan kalktı 

Kız şaka yapıyorum daha alışmışsn bizim sakalarmza dedi 

Sonra biz kalktık eve geldik kadın dediki kız gitme biraz daha kal falan ama bozulduk yani sizce kim haklı  

Kadınla arkadaslgmızı devam ettirelimmi yoksa mesafe mi koyalım 

Kadın normalde şaka cı ağzı bozuk açık sözlü biri ama kimbilir arkamdan ne dedi çok meraklı herşeyi soruyor falan gibisinden 

8 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ağzı bozuk diyosun arkamızdan ne konuştu diyosun size neler demiş görüşsek mi diyorsun iyi ile kötüyü ayırt edebiliyor musun ?
tarafından
Malesef :(
tarafından
Görüşme tabiki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kusura bakma da siz de yersiz sorular sormussunuz yani onun dışında da kadının tavırları bana hoş gelmedi öyle biriyle arkadaşlık kurmak istemem şahsen 
tarafından
Ya aynen keske sormasaydm ama kadın zaten kendisi anlatyo ne varki bunda bende soruyorum haliyle
0 oy
(994 puan) tarafından
Açık sözlülük başka patavatsızlık baska ağzı bozuk bambaşka ben bu tür kişilerle pek görüşmem arkadaş listeme de eklemem yapı olarak tabiki arkadaşlarımızla şakalaşırız ama dozunda karşılıklı olarak art niyetsiz olarak size kalmış benim kafam götürmez öyle 
tarafından
Aynen katılıyorum
0 oy
(436 puan) tarafından
Mesafe her zaman iyidir öylesi insanla görüşmem ben daha rezil etmiş seni de 
tarafından
Ya ni evet
0 oy
(225 puan) tarafından
Kadın iyi demiş :)) ay ben olsam ne münasebet boş bis dedikoducu kadınlar gibi oturup konuşuyorsn üstüne alınıyorsun derim k.bk.ma
tarafından
:)))))) ama kadn zaten kendisi anlatyo bende soruyorum
(225 puan) tarafından
Kız kadın anlatmış ama senide ortada bırakmış
0 oy
(142 puan) tarafından
Ay hayatım kesinlikle mesafe koy, bu açık sözlü olmak değil patavatsızlık. Çok ayıp etmiş, görgüsüz falan ne demek milletin içinde sanane ne demek ne kadar ayıp bir şey. Sizin yaptığınız kötü bir şey yok ortada ama olsa bileboyle bir üslupla söylenmez. Ona aynı şeyler yapılsa o da bozulur 
tarafından
Yani dimi ama bende aptallk ben hemen herkezle samimi oluyorum
(142 puan) tarafından
Bu iyi niyetinden, herkesi kendin gibi sanmandan kaynaklı bir şey canım. Sen mesafe koy hatta tavır yap o da muhakkak soracaktır ne oldu diye sen de açıkça yaptığın şeye bozuldum bazen nerde ne konuşacağını bilmiyorsun diye söyle açık sözlülük nasıl olur bir görsün
0 oy
tarafından
Canım kadın icindekileri soylemenin yolunu bulmuş gibi sanki . Şaka espri gibi herşeyi söylüyor maşallah. Böyle insanlar pek güvenilir olmaz bence arkandan da konuşma potansiyeli yüksek tipler gibi 
tarafından
Aynen haklısın ben çok safım ya cidden hemen herkezle samimi olabiliyorum
tarafından
Bu zamanda canım insan akrabasina bile katlanmiyor kötü bir lafını birseyini gördüğünde o insan senin hiçbir şeyin o yüzden boşu boşuna dert yükleme kendine :)) iyi niyetini kenara koy :D ☺️
0 oy
(6,658 puan) tarafından
Parkta tanıştığın heleki ağzı bozuk herkesle mesafeli ol tabiki sizde niye herşeyi sordunuz onuda anlamadım 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 667 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
21 Ekim 2023 Aile kategorisinde Aysegulnll (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 625 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu

405,750 soru

12,159,159 cevap

36,600 kullanıcı

...