0 oy
171 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (524 puan) tarafından
Yazlık kıyafetler aldınız mı

Bebeğim 7.5 aylık sonbaharda doğdu Ekim'de o yüzden hep kalın ve mevsimlik kıyafetleri var. Havalar serin gidiyor diye acele etmedim bayramda eşimin köyüne gideceğiz inşaallah orası bı tık serin dağ köyü olduğu için. 

Sizde havalar yine serinler mi geçen sene ne zaman ısınmışti hiç hatırlamıyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
Valla havalar değişik. Günü gününü tutmuyor bacım. Gündüz iyiyse akşam kesin serin oluyor. O yüzden mevsimlik al alırsan. Geçen seneye bakma. Her sene mevsimler şaşıyor. O yüzden akşamları ince uzun kollu sabahları kısa kollu dolaşıyoruz. Eşimde her sene olduğu gibi bu sene de memlekete gidelim dedi. Ama ben gitmek istemiyorum. Geçen sene gittik kız hasta oldu ben uğraştım. O yüzden bu sene tek gidicekmiş bakalım. 
(524 puan) tarafından
Seherkzll misin resminden tanıdım sanki seni
(2,730 puan) tarafından
Yok Duygu ben
(524 puan) tarafından
O arkadaş nerede acaba ya bı ara eşinden şikayet ediyodu hiç rast gelmiyorum artik
(2,730 puan) tarafından
Valla tanımıyorum canım. 3 senedir buradayım. Çoğunda aynı dert olduğu için nicklere dikkat etmediğim için bilmiyorum. Belki okumuşumdur postunu ama hiç bilmiyorum.
tarafından
En son istanbukda kreş arıyordu o arkadaş bosancam diyordu
(2,730 puan) tarafından
Hmm anladım canım.
-Reklam-
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Daha almadım bizim önümüzdeki haftalarda baya sıcak olacak gibi ama yinede belli olmuyor çok sıcak olmadan ben daha yazlık kıyafet giydirmem zaten bizimki küçük daha 3.5 aylik
0 oy
(2,693 puan) tarafından
Valla canm burda havalar cok sicak gidiyirdu ben de bidaha sogumaz dedim yagdirdim yazlik kiyafeti bir suru sey aldim cocuklrima sonuc havalar bozdu valla bi ole bi bole.cok zorlaniyorm.ama yarindan itibaren havalar arrik isiniyor oyuzden bayramliklaro yazlik aldim.ama koyde yqsiyorum hami pek koy degil ama yuksek yer oldgu icn bi serinlik oluyor onun icnde ceket hirka bisiler aldim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 146 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 420 göst.
+2 oy
5 cevap 73 göst.

411,609 soru

12,391,297 cevap

43,805 kullanıcı

Kategoriler