0 oy
1,522 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,475 puan) tarafından
Kızlar meme kanseri teşhisi kondu demistm. Gün içinde özel Bi doktora gittim prof.  Alanında da baya iyi. Tümörün çok büyük ve koltuk altinda da var dedi. Sürecin uzun olacsk önce kemoterapi ile küçültecegz sonra memenin tamamini alacagz dedi. Bebekte hasar görür seninde tedavin gecikir d3di. 14 haftalık suan. 2 yaşında da Bi kızım var 30 yaşındaym henüz. Diğer organlara sicrama ihtimali de var dedi. Yani doktor anlattıkça ben Bi an önce tedavi olup kızımla vakit geçirmek istediğimi anladm. Bebeği asla aldirmak istemiyordm. Buraya da çok yazdm. Bana aldir diyende oldu aldirma diyende. Kendi sağlığım için aldırmaya karar verdm. Evet çok zorcok acı. Keşke hiç bu noktaya gelmeseydim. Ama mevlam yazmış. Olursa yine olur Rabbım  nasip ederse inşallah..cokk güzel hayallerim vardı..  ama iste nasip değilmiş demek ki.. oğlum bana şefaatçi olur inşallah..

35 Cevaplar

+8 oy
(13,236 puan) tarafından
Senin hatan ne söyleyeyim mi bu kadar önemli ve seni aileni ilgilendiren bir mevzuyu buraya açmak. Seninle aynı yolu yürümeyen herkes yüksek perdeden konuşur. Çekirdek aileni ve şahsını ilgilendiren şeyleri buraya da konu komşuya da sorma canım. Dilerim tez vakitte şifa bulursun,dilerim uzun sağlıklı kızınla bir ömrün olur

İlk kez yorum yazıyorum sana ama burada esip gürleyenlerle aynı fikirde değildim daha doğrusu bu kadar önemli bir kararda herhangi bir rolüm olsun asla istemezdim. Buradaki insanların neye güvenerek böyle ciddi bir mevzuda hem ilmi hem dini karşıdakini kapana kıstırmaya çalıştıklarını da bilmiyorum. Dediğim gibi bu ağır süreci en az hasarla atlatman temennimle
(2,192 puan) tarafından
Kesinlikle çok haklısınız bende bugüne kadar hiç bir postuna yazmadım bunda yazdım ama burdaki insanlar asla çekinmiyor ne yargılamak düşer ne şunu yap bunu yapma demek düşer çok hassas bir konu inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bir evladı daha var.
(13,236 puan) tarafından
Amin inşallah canım. Akıl vermek bize asla düşmez bu konuda
(51,590 puan) tarafından
iste ogretmen farki yorumun dibi ❤️ ben boyle onemli konuyu esi ve kaynanasina bırakmasına kızdım cok şükür gitti doktora
(13,236 puan) tarafından
İkbal canım benim kendi için iyi olana hekimler karar verir bu grip oldu ilaç aldı yok sakat olabilir vs gibi bir durum değil. Yorum yaptıkları meme ca. Kadının ruh halini bilmiyoruz bol keseden konuşup onu bir de yoğun bir başka duygusal bunalımın içine çekiyoruz. Bu hak yahu gerek yok burada herkes her şeyin eni ,en mükemmeli. Kulun imtihanına Allah karar verir kararlarını da ancak Allah ile hesaba götürür.
-Reklam-
+6 oy
tarafından
Bu konuyla ilgili yorum yapmak akıl vermek pek doğru gelmiyor bana. Çünkü yaşayan sensin bizler değil Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum ama sen bir annesin ve kararın en iyisini verirsin kimseyi duyma ve moralini yüksek tutarak tedavi sürecine bıan önce başla bu hastalıklarda zaman çok değerli kizina sarıl ve herşey onun için olsun ❤️ oğlun da insallah şefaatçin olur rabbim sana sifani versin tez zamanda ve ilerde kızına da hayırlı bir şekilde kardeş nasip etsin inşallah ❤️ Allah yardımcın olsun ❤️
(1,475 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. benm için çok zor Bi karar. Geçen hafta dan beri ağlıyorum neredeyse bebeğimi aldircam diye.  Ama bugün daha iyi anladm. Doktor sağlığın için dedi.  İnşallah Rabbım nasip eder. Bide ikiz olur inşallah. Tek sagligm olsnda
tarafından
Aminnn canım benim aminnn ❤️ kizin olmasa canım eminimki direnirsin bu yolda ama kızın senin elini kolunu bağlayan hakkında hayırlısı olsun umarım burdan güzel haberlerini alırız ❤️
+2 oy
(8,021 puan) tarafından
Haftası da baya var bebeğin, çok üzüldüm çok acı bir durum hani müdahale etmek istemiyorum fikrine ama elleri kolları oluşmaya başlamış bir can o da dr hiç umutlu konuşmadı mı bebek en azından yaşayacak duruma gelene kadar dursa filan yorum yapmicaktim kendimi durduramiyorm yani cok üzüldüm 
(1,475 puan) tarafından
Zaman kaybetmen senin için riskli dedi. Organlara sicrama ihtimali olduğu için. Çünkü bende 5 aydr var bu tümör.
(8,021 puan) tarafından
Of çok zor ya Allah yardımcın olsun
+1 oy
(1,115 puan) tarafından
Bence tek bir doktorun söylediğine güvenme. En az üç doktora sor ki bunları da iyi araştır. Allah korkusu olan vicdanlı doktorlar olsun. Çünkü doktorlar bir müddet sonra insan hayatını basit görebiliyor, mesleki deformasyon. Lütfen hemen öldürme bebeğini. Bu arada ismi azam duaları oku. Allah'a dayan, güven. Bakarsın Allah hem seni iyileştirmiş, hem bebeğini sağsalim kucağına koymuş. Bu bir imtihan. Vakit dua vaktidir kardeşim. Rabbim acil şifalar versin. Bebeğini de kucağına sağlıkla versin. 
(2,239 puan) tarafından
Yazdığımı okuyun yada anlayın bana eczacının dediğine karşılık söyledim siz ahkâm kesmeyin daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Bu kadına da yaptığım yorumları okuyun önce
(2,239 puan) tarafından
Ne oldu kızlar sesiniz çıkmıyor. İnsanların yazdıklarına bulaşacaksınız diye geldiniz ama bulamadınız mı. Haktan hukuktan da bahsedersiniz siz. Öyle ona buna sataşayım demekle ömür geçmez burda tanimasanda hak geçiyor bil istedim ikiniz de. Şimdi böyle yılan gibi pusup milletin canını da sıkmayın zaten üzücü bir post tartışmayacağım sizinle cahil cühela insanlar dolu şu uygulamada her b*ku bildiğinizi zannediyorsunuz aslında bir b*k bilmeyen birisiniz ya acıyorum size :))
(9,718 puan) tarafından
Yazıyı tekrar okudum da evet hala susmalısın umay. Sen kimsin ne hadle insanlara cahil cühela diyebiliyorsun?  Vallahı komıksın.
(2,239 puan) tarafından
Onu da sana dedim:))
(297 puan) tarafından
Umay sesimiz çıkmadı çünkü senin gibi boş beleş insan değiliz her dakika buraya bakmıyoruz. Zaten kullandığın ifadelerden ne kadar hadsiz biri olduğun belli. Tartışmaya bile değmezsin.
+1 oy
tarafından
Sadece dua edeceğim diye yazdım gene yazayım Allah aydınlığına çıkartsin 
+1 oy
(1,428 puan) tarafından
Tek üzüldüğüm o minicik atan kalbi parcalamaniz keşke korumsaydin keşke dikkat etseydin ama keskelerle de hayat yürümüyor içim acıyor o yavruya aklımdan hiç çıkmıyor onu öldürecek olmanız sizin için araştırdım baktım bu şekilde bebek dünyaya getiren çok var 
(1,428 puan) tarafından
Çok var örnek araştırın bakın o canı Allah verdi ona o nasıl alıyor?? Kanser ise çocuk yapmasaydi dikkat etseydi onun ne günahı var ya bi açın bakın meme kanseri hamile kadınlar nasıl doğum yapıyorlar sapa sağlam dünyaya geliyor bu kadın koca ve kayınvalidesi sırf engelli olur aldır dedi diye aldırıyor kusura bakmayın ben o cana açıyorum ve bu post beni gerçekten çok etkiledi kaç gün kendime gelemedim günah ya onu nasıl parçaladılar nasıl kıydılar benim karnimda bebeğim öldü zorunlu kürtaj dediler onu bile 1 hafta sonra aldırdım kıyamadım ya
(1,157 puan) tarafından
O zaman Allah'a dua et ki seni bu kadının imtihanıyla imtihan etmesin. Şayet başına gelmeden konuşmak kolay. Bu kadına bişey olursa çocuklarına sen bakacakmısın? Kaç doktor gezmiş emin ol karnındakini senden daha çok düşünüyodur. Kimseyi yargılayamazsın internetten okuduklarınla. Sınanmadığın hiçbir imtihan hakkında konuşma
(1,428 puan) tarafından
Ne bicim konuşuyorsun sen ya saçma sapan şimdi seninle uğraşamam bu kadın da eşi ve kayınvalidesi sakat doğar demiş Dr diye aldırdi amannn kim ne yaparsa yapsın banane ya Allah soracak hesabını ben ne desem boş o canı Rabbim boşuna vermedi sen dua et sen bu imtihana düşme tamam beddua eder gibi yazmış bide hey Allah'ım yarabbim bı uzak dur benden git
(1,157 puan) tarafından
Ben sana iyi bişey yazdım Allah seni böyle imtihan etmesin diye senin kalbin kötü olduğu için bunu beddua gibi algılamışsın. Rabbim beni hiçbir zaman böyle ağır  imtihanlarla imtihan etmesin
Allaha hesabını verecek olan o kadınsa çıkıp burda ahkam kesme keyfe keder yapmıyo sonuçta kadın KANSER. Asıl sen uzak dur insanlardan ağzından sadece zehir akıyo.
(1,428 puan) tarafından
Kadın sen iyi misin belamisin benim başıma baş git başkalarina sataş takti kafayı bana ya istediğimi yaparım sana mı soracağım istediğim kisiyede istediğim şeyi yazarım benim kalbimi de dusuncemide Allah biliyor ve bu kadın kanserin en kolay olanına yakalandı benim halamda kanser oldu meme kanseri bizim ailedede ırsi bendede olabilir ama bu kadın kocası ve kayınvalidesi sırf sakat olur diye aldırdi ve vicdanını rahatlatmak adına buraya yazdı ben buna gelemiyorum ya empati kuruyorum bakıyorum yok ya diyorum ne olursa olsun onu Rabbim bana verdi ben neden kiyayim o verdiyse vardır bildiği  diyorum siz gelmiş ne biçim bana şeyler yaziyorsunz cidden başka kapıya tamam mı benden size ekmek çıkmaz hadi canım son yorumum buda sana
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun, bunda da vardır bir hayır. Çok geçmiş olsun.❤️
(1,475 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(838 puan) tarafından
Allahım sifa versın inşallah çok üzüldü cıdden hakkımda hayırlısı
(1,475 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun yorumsuz...
0 oy
tarafından
Rabb'im şifa versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun bebek konusunda bişey diyemem çok geçmiş olsun 
(1,475 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin. Çok zor bir durum ve karar. 
(1,475 puan) tarafından
Çok hemde. Aynı bedende son günümüz.. çok üzülüyorum ama.napaym  :(
(19,880 puan) tarafından
Çok zor ☹️
0 oy
(991 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa versin ama birşey sormak istiyorum göğsünüzde kitle mi vardı 
(1,475 puan) tarafından
Evet kitle vardi
(991 puan) tarafından
Bende de var da kusura bakma bi kaç soru sorabilirmiyim
(1,475 puan) tarafından
Tabi canım. Tam nerende sert mi? Koltuk altinda var mı?
(991 puan) tarafından
Karaciğerin hemen önünde sert değil hareketli kitle ilk 12mm di 2 ay içinde 19 mm oldu doktorlar 4 ayrı doktora göründüm hepsi iyi huylu dedi görünen ama parça almadan %100 konuşamayız dedi parça alamıyorlar karaciğerin önünde karaciğere zarar gelebilir dediler iyi huylu dendi ama hızlı büyümeden dolayı ameliyat dediler sende kanser olduğu nasıl çikti yani ilk önce iyi huyluydu sonra mı kötü huylu ya döndü ve hızlı büyüme oldu mu
0 oy
(733 puan) tarafından
Kimse basina gelmeden böyle bisey hakkinda yorum yapamaz canim kanser zor bir hastalık evet ama sen inanırsan yenersin inanmaktan asla vazgeçme tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah herşey gönlünce olsun 
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Allah'ım tez zamanda sağlığına kavuştursun diğer evladına bağışlasın seni ağlaya ağlaya daha çok hastalık tetiklersin güçlü dur canım Allah bize taşıyabilecegimizden fazlasını yüklemem diyor o yüzden güçlü olmaya çalış dilinde sürekli zikir olsun Allah'ım şifa versin. 
0 oy
tarafından
Rabbım şifa versin senin canın sagolsun yine olur inşallah bebeğin, keyfi bi durum değil için rahat olsun tez zaman da eski sağlığına kavuşursun inşallah 
0 oy
(944 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Önce can sağlığın olsun ki evladına bakabilesin. İnşallah istediğin gibi bir hayatın olur 
0 oy
(913 puan) tarafından
ilerde pisman olmamak adina bikac doktora gorun bence allah acil sifalar versin
0 oy
(2,239 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum. Şu an ne desek boş Rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
(1,718 puan) tarafından

Keske en basindan aldırsaydin:(((, ama o yavrucagada zarar gelirse doğdukdan sonra keske doğurupda şu acilarini gormeseydim diyebilirdin , geciktirme o zaman dahada zorlasacak durumun cinsiyetinide öğrenmissin:'(

tarafından
Keşke en baştan korunsaydı. 5 aydır kanser hastası . 3.5 aylıkta hamile .
(423 puan) tarafından
Mor wampirle aynı fikirdeyim yani yazmamak için zor tutmuştum kendimi ama madem bir hastalığın var Rabbim hayırlı şekilde şifa versin ama neden dikkat edilmiyor anlamıyorum, çok üzüldüm
(1,718 puan) tarafından
Belki istemeden hamile kalmışdır
(423 puan) tarafından
Eski postlarına bakabilirsiniz isteyerek hamile kalmış eminim oda sonunun böyle olmasını istemezdi
tarafından
Karnındaki bebek tedavi olmasına engel değildi . Çocuğun sakat doğacağını daha çok kafaya takmışlar . Daha doğrusu katil kaynana ve katil koca .
(1,718 puan) tarafından
Mor vampir ama canim doktorda soylemis bunu , bari doktor neden erken demedi artık baya buyuk haftası
tarafından
Bunların hatası cano. Az çok tahmin eder insan. Kemoterapi bir hastaya ne kadar ciddi anlamda zarar veriyor, karnındaki bebeğe mi vermeyecek. He belki şey de düşünmüş olabilir bu çocuk bana mucize olarak gelecek diye
0 oy
(159 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Rabbim sagliginiza kavuştursun. Bundan sonrasi icin de yüzünüzü hep güldürsün. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 395 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
0 oy
7 cevap 224 göst.
6 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,477 puan) tarafından soruldu

409,904 soru

12,324,007 cevap

39,055 kullanıcı

Kategoriler